De beste musea in Nottingham in 2022

Dit zijn de top 10 beste musea in Nottingham, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2022. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Nottingham, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Nottingham.

Dit zijn de beste musea in Nottingham:

 1. Wollaton Hall and Park1

  Wollaton Hall and Park

  Nottingham
  Wollaton Hall and Park is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Wetenschap en Technologie, Persoonlijkheden, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Sociale Geschiedenis, Schone Kunsten en Natuurwetenschappen.
 2. Galleries of Justice Museum2

  Galleries of Justice Museum

  Nottingham
  Galleries of Justice Museum is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, wapens en oorlog, kostuum en textiel, rechtsorde en archieven.
 3. Newstead Abbey3

  Newstead Abbey

  Nottingham
  Newstead Abbey is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Kostuum en Textiel, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Sociale Geschiedenis, Schone Kunsten, Persoonlijkheden en Archieven.
 4. Advertentie
 5. Nottingham Castle Museum and Art Gallery4

  Nottingham Castle Museum and Art Gallery

  Nottingham
  Nottingham Castle Museum and Art Gallery is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Kostuum en Textiel, Munten en Medailles, Schone Kunsten, Archieven, Oudheidkunde, Sociale Geschiedenis, Wereldculturen, Persoonlijkheden, Decoratieve en Toegepaste Kuns
 6. Green's Mill and Science Centre5

  Green's Mill and Science Centre

  Nottingham
  Green's Mill and Science Centre is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, wetenschap en technologie en sociale geschiedenis.
 7. Nottingham Industrial Museum6

  Nottingham Industrial Museum

  Nottingham
 8. Advertentie
 9. 7

  National Videogame Arcade

  Nottingham
 10. Nottingham Lakeside Arts8

  Nottingham Lakeside Arts

  Nottingham
  Nottingham Lakeside Arts is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van podiumkunsten, sociale geschiedenis, muziek, schone kunsten, film en media, archieven en decoratieve en toegepaste kunst.
 11. William Booth Birthplace Museum9

  William Booth Birthplace Museum

  Nottingham
  William Booth Birthplace Museum is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Persoonlijkheden, Archieven, Sociale Geschiedenis en Godsdienst.
 12. 10

  Museum of Nottingham Life at Brewhouse Yard

  Nottingham
  Museum of Nottingham Life at Brewhouse Yard is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, persoonlijkheden, geneeskunde, muziek, munten en medailles, oudheidkunde en archieven.

Alle musea in Nottingham