De beste musea in Berwick-upon-Tweed in 2022

Dit zijn de top 5 beste musea in Berwick-upon-Tweed, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2022. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Berwick-upon-Tweed, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Berwick-upon-Tweed.

Dit zijn de beste musea in Berwick-upon-Tweed:

 1. Lindisfarne Castle1

  Lindisfarne Castle

  Berwick-upon-Tweed
  Lindisfarne Castle is een museum in Berwick-upon-Tweed. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 2. Advertentie
 3. Paxton House2

  Paxton House

  Berwick-upon-Tweed
  Paxton House is een museum in Berwick-upon-Tweed. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Kostuum en Textiel, Schone Kunsten, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Architectuur, Sociale Geschiedenis en Archieven.
 4. Lindisfarne Priory3

  Lindisfarne Priory

  Berwick-upon-Tweed
 5. Norham Castle4

  Norham Castle

  Berwick-upon-Tweed
  Norham, dat een vitale doorwaadbare plaats over de rivier de Tweed bezette, was een van de sterkste kastelen aan de grens en het vaakst aangevallen door de Schotten. Het kasteel werd minstens 13 keer belegerd - één keer bijna een jaar lang door Robert Bruce - en werd 'de gevaarlijkste en avontuurlij
 6. King's Own Scottish Borderers Regimental Museum5

  King's Own Scottish Borderers Regimental Museum

  Berwick-upon-Tweed
  King's Own Scottish Borderers Regimental Museum is een museum in Berwick-upon-Tweed. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog.

Alle musea in Berwick-upon-Tweed