De beste musea in Birkenhead in september 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Birkenhead, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Birkenhead, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Birkenhead.

Op zoek naar de beste musea in Birkenhead? Dit zijn de beste:

 1. Lady Lever Art Gallery1

  Lady Lever Art Gallery

  Birkenhead
  Lady Lever Art Gallery is een museum in Birkenhead. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, decoratieve en toegepaste kunst, archieven, schone kunsten, wereldculturen en kostuum en textiel.
 2. Port Sunlight Museum2

  Port Sunlight Museum

  Birkenhead
 3. Birkenhead Priory and St Mary's Tower3

  Birkenhead Priory and St Mary's Tower

  Birkenhead
  Birkenhead Priory and St Mary's Tower is een museum in Birkenhead. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Wapens en Oorlog, Archieven, Sociale Geschiedenis, Wereldculturen, Schone Kunsten, Oudheidkunde, Landvervoer en Maritiem.
 4. Wirral Transport Museum and Birkenhead Tramway4

  Wirral Transport Museum and Birkenhead Tramway

  Birkenhead
  Wirral Transport Museum and Birkenhead Tramway is een museum in Birkenhead. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer en Sociale Geschiedenis.
 5. Williamson Art Gallery & Museum5

  Williamson Art Gallery & Museum

  Birkenhead
  Williamson Art Gallery & Museum is een museum in Birkenhead. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, sociale geschiedenis, wereldculturen, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, wapens en oorlog, natuurwetenschappen, landvervoer, maritiem, a

Alle musea in Birkenhead