Alle wetenschaps- & technologiemusea en attracties om te bezoeken in Bristol

Bristol (Engeland) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 11 wetenschapsmusea in Bristol voor je op een rij.

Ben je geïnteresseerd in wetenschap en technologie en ben je op zoek naar de beste wetenschapsmusea om te bezoeken in Bristol? Dit zijn ze:

 1. Brunel's SS Great Britain1

  Brunel's SS Great Britain

  Bristol
  Brunel's ss Great Britain is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van handel en commercie, landvervoer, wetenschap en technologie, maritiem, industrie en sociale geschiedenis.
 2. At-Bristol2

  At-Bristol

  Bristol
  At-Bristol is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen en wetenschap en technologie.
 3. Avon Valley Railway3

  Avon Valley Railway

  Bristol
 4. Matthew of Bristol4

  Matthew of Bristol

  Bristol
  Matthew of Bristol is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem.
 5. University of Bristol Botanic Garden5

  University of Bristol Botanic Garden

  Stoke Bishop
 6. Glenside Hospital Museum6

  Glenside Hospital Museum

  Bristol
  Glenside Hospital Museum is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Geneeskunde, Sociale Geschiedenis en Schone Kunsten.
 7. Clifton Rocks Railway7

  Clifton Rocks Railway

  Bristol
  Clifton Rocks Railway is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog en Landvervoer.
 8. Underfall Boatyard8

  Underfall Boatyard

  Bristol
  Underfall Boatyard is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem.
 9. CREATE9

  CREATE

  Bristol
  CREATE is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van rivieren en natuurwetenschappen.
 10. Clifton Observatory10

  Clifton Observatory

  Bristol
  De toren van Clifton Observatory is de thuisbasis van ons museum. Van de IJzertijd, toen een Keltisch fort boven op de heuvel stond, tot het begin van de 19e eeuw, toen de Bristolse school van kunstenaars de plek gebruikte om het landschap te observeren en af te beelden, geeft het museum een beeld v
 11. 11

  Bristol Aerospace Centre

  Bristol
  Bristol Aerospace Centre is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, luchtvaart en landvervoer.

Alle musea in Bristol