De beste musea in Sheffield in 2022

Dit zijn de top 10 beste musea in Sheffield, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2022. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Sheffield, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Sheffield.

Dit zijn de beste musea in Sheffield:

 1. Sheffield Botanical Gardens1

  Sheffield Botanical Gardens

  Sheffield
  Sheffield Botanical Gardens is een museum in Sheffield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.
 2. Kelham Island Museum2

  Kelham Island Museum

  Sheffield
  Kelham Island Museum is een museum in Sheffield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Industrie, Landvervoer, Handel en Commercie, Sociale Geschiedenis en Archieven.
 3. Museums Sheffield: Weston Park3

  Museums Sheffield: Weston Park

  Sheffield
  Museums Sheffield: Weston Park is een museum in Sheffield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen, sociale geschiedenis, munten en medailles en wereldculturen.
 4. National Emergency Services Museum4

  National Emergency Services Museum

  Sheffield
  National Emergency Services Museum is een museum in Sheffield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Rechtsorde en Sociale Geschiedenis.
 5. Millennium Gallery5

  Millennium Gallery

  Sheffield
  Millennium Gallery is een museum in Sheffield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, design, archieven, schone kunsten en film en media.
 6. Abbeydale Industrial Hamlet6

  Abbeydale Industrial Hamlet

  Sheffield
  Abbeydale Industrial Hamlet is een museum in Sheffield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Industrie, Landvervoer en Sociale Geschiedenis.
 7. Bishops’ House7

  Bishops’ House

  Sheffield
  Bishops’ House is een museum in Sheffield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel en sociale geschiedenis.
 8. Shepherd Wheel8

  Shepherd Wheel

  Sheffield
  Shepherd Wheel is een museum in Sheffield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Industrie, Sociale Geschiedenis en Wetenschap en Technologie.
 9. Graves Gallery9

  Graves Gallery

  Sheffield
  Graves Gallery is een museum in Sheffield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 10. Turner Museum of Glass10

  Turner Museum of Glass

  Sheffield
  Turner Museum of Glass is een museum in Sheffield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, persoonlijkheden, archieven en kostuum en textiel.

Alle musea in Sheffield