De beste musea in Bury Sint Edmunds in januari 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Bury Sint Edmunds, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Bury Sint Edmunds, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Bury Sint Edmunds.

Dit zijn de beste musea in Bury Sint Edmunds:

 1. Theatre Royal Bury St Edmunds1

  Theatre Royal Bury St Edmunds

  Bury Sint Edmunds
 2. Bury St Edmunds Abbey2

  Bury St Edmunds Abbey

  Bury Sint Edmunds
  De uitgebreide overblijfselen van het rijkste en machtigste Benedictijner klooster in Engeland, heiligdom van St Edmund. Hiertoe behoren de complete 14e-eeuwse Grote Poort en Normandische Toren, en de indrukwekkende ruïnes en veranderde westgevel van de immense kerk.
 3. West Stow Anglo-Saxon Village3

  West Stow Anglo-Saxon Village

  Bury Sint Edmunds
  West Stow Anglo-Saxon Village is een museum in Bury Sint Edmunds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, oudheidkunde en sociale geschiedenis.
 4. Moyse's Hall Museum4

  Moyse's Hall Museum

  Bury Sint Edmunds
  Moyse's Hall Museum is een museum in Bury Sint Edmunds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel, speelgoed en hobby's, rechtsorde, literatuur, wetenschap en technologie, handel en commercie, godsdienst, schone kunsten, munten
 5. The Suffolk Regiment Museum5

  The Suffolk Regiment Museum

  Bury Sint Edmunds
  Het Suffolk Regiment Museum is gevestigd in de Gibraltar Barracks in Bury St Edmunds. Hier vindt u fascinerende voorwerpen, van medailles tot wapens, van foto's tot uniformen, en nog veel meer. Ontdek meer dan 200 jaar geschiedenis van het Suffolk Regiment.

Alle musea in Bury Sint Edmunds