Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Cambridge

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Cambridge (Engeland) veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 7 musea en attracties in Cambridge kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Cambridge? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. The Fitzwilliam Museum1

  The Fitzwilliam Museum

  Cambridge
  The Fitzwilliam Museum is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, wapens en oorlog, schone kunsten en muziek.
 2. Sedgwick Museum of Earth Sciences2

  Sedgwick Museum of Earth Sciences

  Cambridge
  Sedgwick Museum of Earth Sciences is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.
 3. Museum of Archaeology and Anthropology3

  Museum of Archaeology and Anthropology

  Cambridge
  Museum of Archaeology and Anthropology is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, kostuum en textiel en oudheidkunde.
 4. Cambridge Science Centre4

  Cambridge Science Centre

  Cambridge
  Maak kennis met de beste wetenschap en technologie uit Cambridge en de rest van de wereld. Cambridge Science Centre (CSC) is een onafhankelijke liefdadigheidsinstelling voor wetenschap, technologie, techniek en wiskunde. Door deze aanpak hopen wij de wetenschappelijke nieuwsgierigheid van elke bez
 5. Whipple Museum of the History of Science5

  Whipple Museum of the History of Science

  Cambridge
  Whipple Museum of the History of Science is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie.
 6. Museum of Zoology6

  Museum of Zoology

  Cambridge
  Museum of Zoology is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.
 7. Museum of Classical Archaeology7

  Museum of Classical Archaeology

  Cambridge
  Museum of Classical Archaeology is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde.

Alle musea in Cambridge