De beste musea in Carlisle in 2022

Dit zijn de top 5 beste musea in Carlisle, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2022. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Carlisle, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Carlisle.

Dit zijn de beste musea in Carlisle:

 1. Carlisle Castle1

  Carlisle Castle

  Carlisle
  Dwaal door de gangen van dit middeleeuwse fort en ontdek negen eeuwen van bloedige oorlogsvoering over de Engels-Schotse grens. Kom meer te weten over de rol van het fort bij belegeringen, zijn geschiedenis van belegeringen en zijn connecties met Mary Queen of Scots en Bonnie Prince Charlie. Bekijk
 2. Solway Aviation Museum2

  Solway Aviation Museum

  Carlisle
  Solway Aviation Museum is een museum in Carlisle. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Luchtvaart en Wapens en Oorlog.
 3. 3

  Tullie House Museum and Art Gallery

  Carlisle
  Tullie House Museum and Art Gallery is een museum in Carlisle. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst, archieven, muziek, oudheidkunde, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, munten en medailles en natuurwetenschappen.
 4. Guildhall Museum4

  Guildhall Museum

  Carlisle
  Guildhall Museum is een museum in Carlisle. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis.
 5. 5

  Cumbria's Museum Of Military Life

  Carlisle
  Cumbria's Museum of Military Life is gevestigd in het hart van het historische Carlisle Castle. Het vertelt het verhaal van hoe gewone mensen buitengewone dingen deden in dienst van het plaatselijke infanterieregiment van 1702 tot heden.

Alle musea in Carlisle