Alle historische musea en attracties om te bezoeken in Derby

Derby (Engeland) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 9 historische musea in Derby op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in Derby? Dit zijn ze:

 1. Calke Abbey1

  Calke Abbey

  Derby
  Calke Abbey is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en natuurwetenschappen.
 2. Derby Museum and Art Gallery2

  Derby Museum and Art Gallery

  Derby
  Derby Museum and Art Gallery is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, natuurwetenschappen, wapens en oorlog, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, schone kunsten, persoonlijkheden, archieven en munten en medailles.
 3. Pickford's House Museum of Georgian Life and Costume3

  Pickford's House Museum of Georgian Life and Costume

  Derby
  Pickford's House Museum of Georgian Life and Costume is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 4. Royal Crown Derby Museum4

  Royal Crown Derby Museum

  Derby
  Royal Crown Derby herbergt de meest uitgebreide collectie Derby-porselein die er ter wereld te zien is. Zij omvat stukken uit alle drie de fabrieken uit onze geschiedenis. Eerst de fabriek in Nottingham Road, die van ongeveer 1750 tot 1848 in bedrijf was, vervolgens de fabriek in King Street, die on
 5. Castle Donington Museum5

  Castle Donington Museum

  Derby
  Castle Donington Museum is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Sociale Geschiedenis, Industrie en Oudheidkunde.
 6. Shardlow Heritage Centre6

  Shardlow Heritage Centre

  Derby
  Shardlow Heritage Centre is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Maritiem, Archieven, Kostuum en Textiel, Rivieren en Landvervoer.
 7. The Silk Mill7

  The Silk Mill

  Derby
  The Silk Mill is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, sociale geschiedenis, luchtvaart, wetenschap en technologie en landvervoer.
 8. 8

  Little Chester Heritage Centre

  Derby
  Little Chester Heritage Centre is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven en Sociale Geschiedenis.
 9. 9

  9th/12th Royal Lancers Museum

  Derby
  9th/12th Royal Lancers Museum is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog.

Alle musea in Derby