Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Derby

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Derby (Engeland) veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 7 musea en attracties in Derby kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Derby? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. Derby Museum and Art Gallery1

  Derby Museum and Art Gallery

  Derby
  Derby Museum and Art Gallery is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, natuurwetenschappen, wapens en oorlog, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, schone kunsten, persoonlijkheden, archieven en munten en medailles.
 2. Pickford's House Museum of Georgian Life and Costume2

  Pickford's House Museum of Georgian Life and Costume

  Derby
  Pickford's House Museum of Georgian Life and Costume is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 3. Castle Donington Museum3

  Castle Donington Museum

  Derby
  Castle Donington Museum is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Sociale Geschiedenis, Industrie en Oudheidkunde.
 4. Shardlow Heritage Centre4

  Shardlow Heritage Centre

  Derby
  Shardlow Heritage Centre is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Maritiem, Archieven, Kostuum en Textiel, Rivieren en Landvervoer.
 5. The Silk Mill5

  The Silk Mill

  Derby
  The Silk Mill is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, sociale geschiedenis, luchtvaart, wetenschap en technologie en landvervoer.
 6. 6

  Little Chester Heritage Centre

  Derby
  Little Chester Heritage Centre is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven en Sociale Geschiedenis.
 7. 7

  9th/12th Royal Lancers Museum

  Derby
  9th/12th Royal Lancers Museum is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog.

Alle musea in Derby