De beste musea in Dorchester in 2021

Dit zijn de top 10 beste musea in Dorchester, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2021. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Dorchester, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Dorchester.

Dit zijn de beste musea in Dorchester:

 1. Dorset County Museum1

  Dorset County Museum

  Dorchester
  Dorset County Museum is een museum in Dorchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Kostuum en Textiel, Schone Kunsten, Archieven, Oudheidkunde, Sociale Geschiedenis, Persoonlijkheden, Muziek, Munten en Medailles en Natuurwetenschappen.
 2. Max Gate2

  Max Gate

  Dorchester
 3. The Keep Military Museum3

  The Keep Military Museum

  Dorchester
  The Keep Military Museum is een museum in Dorchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, sociale geschiedenis, wapens en oorlog en archieven.
 4. Advertentie
 5. Tolpuddle Martyrs Museum4

  Tolpuddle Martyrs Museum

  Dorchester
  Tolpuddle Martyrs Museum is een museum in Dorchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Rechtsorde en Sociale Geschiedenis.
 6. Roman Town House5

  Roman Town House

  Dorchester
 7. Shire Hall Historic Courthouse Museum6

  Shire Hall Historic Courthouse Museum

  Dorchester
 8. Advertentie
 9. The Dinosaur Museum7

  The Dinosaur Museum

  Dorchester
  The Dinosaur Museum is een museum in Dorchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde.
 10. 8

  Teddy Bear Museum

  Dorchester
  Teddy Bear Museum is een museum in Dorchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Speelgoed en Hobby's.
 11. 9

  The Tutankhamun Exhibition

  Dorchester
  The Tutankhamun Exhibition is een museum in Dorchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde.
 12. 10

  Terracotta Warriors Museum

  Dorchester

Alle musea in Dorchester