De beste musea in Durham in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Durham, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Durham, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Durham.

Voor sommige musea in Durham dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in Durham? Dit zijn de beste:

 1. Durham Castle1

  Durham Castle

  Durham
  Het kasteel, dat in het hart van het werelderfgoed van Durham ligt en sinds de 11e eeuw onafgebroken bewoond is geweest, is nu de thuisbasis van de studenten van University College, een onderdeel van de Durham University. Bezoeken aan Durham Castle zijn alleen met een rondleiding. De rondleidingen
 2. Durham University Botanic Garden2

  Durham University Botanic Garden

  Durham
  Durham University Botanic Garden is een museum in Durham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.
 3. 3

  Oriental Museum

  Durham
  Oriental Museum is een museum in Durham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, munten en medailles, oudheidkunde, wereldculturen, archieven, godsdienst en wapens en oorlog.
 4. Durham Museum & Heritage Centre4

  Durham Museum & Heritage Centre

  Durham
  Durham Museum & Heritage Centre is een museum in Durham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, sociale geschiedenis, landvervoer, archieven, wetenschap en technologie, oudheidkunde, persoonlijkheden, wapens en oorlog, decoratieve en toegepaste kunst en kostuum
 5. Durham University Museum of Archaeology5

  Durham University Museum of Archaeology

  Durham
  Durham University Museum of Archaeology is een museum in Durham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Handel en Commercie, Wapens en Oorlog, Godsdienst, Oudheidkunde en Wereldculturen.

Alle musea in Durham