Alle wetenschaps- & technologiemusea en attracties om te bezoeken in Engeland

Engeland heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 200 wetenschapsmusea in Engeland voor je op een rij.

Ben je geïnteresseerd in wetenschap en technologie en ben je op zoek naar de beste wetenschapsmusea om te bezoeken in Engeland? Dit zijn ze:

 1. Tower Bridge1

  Tower Bridge

  Londen
  Tower Bridge is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van rivieren en architectuur.
 2. National Railway Museum2

  National Railway Museum

  York
  National Railway Museum is een museum in York. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, wapens en oorlog, munten en medailles, persoonlijkheden, landvervoer, sociale geschiedenis, wetenschap en technologie, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, ind
 3. Royal Botanic Gardens, Kew3

  Royal Botanic Gardens, Kew

  Richmond
  Royal Botanic Gardens, Kew is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven en natuurwetenschappen.
 4. HMS Victory at Portsmouth Historic Dockyard4

  HMS Victory at Portsmouth Historic Dockyard

  Portsmouth
  HMS Victory at Portsmouth Historic Dockyard is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem, persoonlijkheden, wapens en oorlog en sociale geschiedenis.
 5. Museum of Science and Industry5

  Museum of Science and Industry

  Manchester
  Museum of Science and Industry is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, fotografie, archieven, wetenschap en technologie, luchtvaart, landvervoer, handel en commercie, decoratieve en toegepaste kun
 6. Brunel's SS Great Britain6

  Brunel's SS Great Britain

  Bristol
  Brunel's ss Great Britain is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van handel en commercie, landvervoer, wetenschap en technologie, maritiem, industrie en sociale geschiedenis.
 7. Historic Dockyard Chatham7

  Historic Dockyard Chatham

  Chatham
  Historic Dockyard Chatham is een museum in Chatham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, sociale geschiedenis, wapens en oorlog, persoonlijkheden, wetenschap en technologie, archieven, maritiem, schone kunsten en landvervoer.
 8. Merseyside Maritime Museum8

  Merseyside Maritime Museum

  Liverpool
  Merseyside Maritime Museum is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Landvervoer, Maritiem, Persoonlijkheden, Archieven, Schone Kunsten, Wapens en Oorlog, Kostuum en Textiel en Wereldculturen.
 9. Brooklands Museum9

  Brooklands Museum

  Weybridge
  Brooklands Museum is een museum in Weybridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer, Design, Schone Kunsten, Kostuum en Textiel, Sociale Geschiedenis, Sport, Archieven, Luchtvaart, Wapens en Oorlog, Industrie, Wetenschap en Technologie en Persoonlijkheden.
 10. The National Motor Museum10

  The National Motor Museum

  Beaulieu
  The National Motor Museum is een museum in Beaulieu. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, kostuum en textiel, landvervoer, archieven en persoonlijkheden.
 11. Science Museum11

  Science Museum

  Londen
  Science Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, schone kunsten, landvervoer, sociale geschiedenis, archieven, rivieren, maritiem, luchtvaart, design, wapens en oorlog, natuurwetenschappen, speelgoed en hobby's, wereldculturen, munten e
 12. The Mary Rose12

  The Mary Rose

  Portsmouth
  Mary Rose Museum is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, geneeskunde, wapens en oorlog, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, wetenschap en technologie, munten en medailles, muziek, maritiem, kostuum en textiel en
 13. IWM Duxford13

  IWM Duxford

  Duxford
  IWM Duxford is Europa's grootste luchtvaartmuseum met meer dan 300 tentoongestelde vliegtuigen en voorwerpen. Bekijk Spitfires en Hurricanes van dichtbij, bekijk een deel van het originele vliegtuig van de gebroeders Wright, loop door de Concorde, voel u in het nauw gedreven door de afmetingen van e
 14. Coventry Transport Museum14

  Coventry Transport Museum

  Coventry
  Coventry Transport Museum is een museum in Coventry. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer en archieven.
 15. Royal Air Force Museum, London15

  Royal Air Force Museum, London

  Edgware
  Royal Air Force Museum, London is een museum in Edgware. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, archieven, persoonlijkheden, kostuum en textiel, wapens en oorlog, wetenschap en technologie en luchtvaart.
 16. HMS Belfast16

  HMS Belfast

  Londen
  HMS Belfast is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog en Maritiem.
 17. The Tank Museum17

  The Tank Museum

  Bovington
  The Tank Museum is een museum in Bovington. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Munten en Medailles, Landvervoer, Kostuum en Textiel, Fotografie, Sociale Geschiedenis, Persoonlijkheden, Oudheidkunde, Wapens en Oorlog, Schone Kunsten en Archieven.
 18. National Memorial Arboretum18

  National Memorial Arboretum

  Alrewas
 19. National Coal Mining Museum for England19

  National Coal Mining Museum for England

  Wakefield
  National Coal Mining Museum for England is een museum in Wakefield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, schone kunsten, industrie, natuurwetenschappen, wetenschap en technologie en sociale geschiedenis.
 20. Cragside20

  Cragside

  Rothbury
  Cragside is een museum in Rothbury. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, wapens en oorlog, natuurwetenschappen, maritiem, wetenschap en technologie, schone kunsten en persoonlijkheden.
 21. North Yorkshire Moors Railway21

  North Yorkshire Moors Railway

  Pickering
  North Yorkshire Moors Railway is een museum in Pickering. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, landvervoer en archieven.
 22. Swanage Railway22

  Swanage Railway

  Swanage
  Swanage Railway is een zes mijl lange historische spoorweg die loopt van Swanage langs Corfe Castle naar een park & ride in Norden. Het is voornamelijk een stoomtrein.
 23. Royal Air Force Museum Cosford23

  Royal Air Force Museum Cosford

  Shifnal
  Royal Air Force Museum Cosford is een museum in Shifnal. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, schone kunsten, kostuum en textiel, archieven, maritiem, landvervoer, wetenschap en technologie, sociale geschiedenis en luchtvaart.
 24. London Transport Museum24

  London Transport Museum

  Londen
  London Transport Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, archieven, sociale geschiedenis, landvervoer en decoratieve en toegepaste kunst.
 25. West Somerset Railway25

  West Somerset Railway

  Minehead
  West Somerset Railway is een museum in Minehead. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer.
 26. Museum of London Docklands26

  Museum of London Docklands

  Londen
  Museum of London Docklands is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Maritiem, Handel en Commercie, Oudheidkunde, Industrie, Wereldculturen, Wapens en Oorlog en Rivieren.
 27. Severn Valley Railway27

  Severn Valley Railway

  Bewdley
  Severn Valley Railway is een museum in Bewdley. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Landvervoer en Wetenschap en Technologie.
 28. Westonbirt Arboretum28

  Westonbirt Arboretum

  Westonbirt
 29. The Eden Project29

  The Eden Project

  Bodelva
  The Eden Project is een museum in Bodelva. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie en natuurwetenschappen.
 30. Old Royal Naval College30

  Old Royal Naval College

  Londen
  Old Royal Naval College is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van godsdienst, maritiem, oudheidkunde en architectuur.
 31. Streetlife Museum of Transport31

  Streetlife Museum of Transport

  Kingston upon Hull
  Streetlife Museum of Transport is een museum in Kingston upon Hull. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Landvervoer en Sociale Geschiedenis.
 32. Oxford University Museum of Natural History32

  Oxford University Museum of Natural History

  Oxford
  Oxford University Museum of Natural History is een museum in Oxford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen en Oudheidkunde.
 33. National Tramway Museum33

  National Tramway Museum

  Crich
  National Tramway Museum is een museum in Crich. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, landvervoer, sociale geschiedenis en archieven.
 34. Sheffield Botanical Gardens34

  Sheffield Botanical Gardens

  Sheffield
  Sheffield Botanical Gardens is een museum in Sheffield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.
 35. At-Bristol35

  At-Bristol

  Bristol
  At-Bristol is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen en wetenschap en technologie.
 36. Isle of Wight Steam Railway36

  Isle of Wight Steam Railway

  Havenstreet
  Isle of Wight Steam Railway is een museum in Havenstreet. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer, Oudheidkunde, Archieven en Wetenschap en Technologie.
 37. Cotswold Motoring Museum and Toy Collection37

  Cotswold Motoring Museum and Toy Collection

  Bourton-on-the-Water
  Cotswold Motoring Museum and Toy Collection is een museum in Bourton-on-the-Water. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van speelgoed en hobby's, sociale geschiedenis en landvervoer.
 38. Discovery Museum38

  Discovery Museum

  Newcastle upon Tyne
  Discovery Museum is een museum in Newcastle upon Tyne. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem, industrie, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, wetenschap en technologie en wapens en oorlog.
 39. The Yorkshire Air Museum and Allied Air Forces Memorial39

  The Yorkshire Air Museum and Allied Air Forces Memorial

  Elvington
  Het Yorkshire Air Museum is het grootste onafhankelijke luchtvaartmuseum in het Verenigd Koninkrijk. Het museum is gevestigd op het terrein van de voormalige RAF Elvington WW2 basis en huisvest het Allied Air Forces Memorial. Het was in oorlogstijd de thuisbasis van No 77 Squadron RAF en tevens de e
 40. The Deep40

  The Deep

  Kingston upon Hull
  The Deep is een museum in Kingston upon Hull. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen en maritiem.
 41. STEAM - Museum of the Great Western Railway41

  STEAM - Museum of the Great Western Railway

  Swindon
  STEAM - Museum of the Great Western Railway is een museum in Swindon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Archieven, Persoonlijkheden, Kostuum en Textiel, Handel en Commercie, Architectuur, Landvervoer, Sociale Geschiedenis en Industrie.
 42. Keighley and Worth Valley Railway42

  Keighley and Worth Valley Railway

  Haworth
  De laatst overgebleven complete historische spoorlijn van Groot-Brittannië loopt van Keighley naar Oxenhope, langs een rijk stuk West Yorkshire's spoorweg- en cultureel erfgoed. Reis via Ingrow, met zijn Museum of Rail Travel, en Damems, het kleinste complete station van het land, naar Oakworth, de
 43. Lakeland Motor Museum43

  Lakeland Motor Museum

  Backbarrow
  Lakeland Motor Museum is een museum in Backbarrow. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer.
 44. Quarry Bank Mill and Styal Estate44

  Quarry Bank Mill and Styal Estate

  Styal
  Quarry Bank Mill and Styal Estate is een museum in Styal. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, kostuum en textiel, archieven, industrie, wapens en oorlog, persoonlijkheden, handel en commercie en sociale geschiedenis.
 45. Cambridge University Botanic Garden45

  Cambridge University Botanic Garden

  Cambridge
  Cambridge University Botanic Garden is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.
 46. Bluebell Railway46

  Bluebell Railway

  Uckfield
  Bluebell Railway is een museum in Uckfield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer.
 47. Great Central Railway47

  Great Central Railway

  Loughborough
  Stoomtreinen van de hoofdlijn - elk weekend het hele jaar door. De beroemde sneltreinen uit het stoomtijdperk worden opnieuw tot leven gewekt. Passagierstreinen ook op weekdagen, van juni tot augustus. Bekijk een van onze klassieke demonstratie goederen- of pakket treinen. Ontspan in het comfort van
 48. National Space Centre48

  National Space Centre

  Leicester
  Het National Space Centre herbergt het grootste planetarium van het Verenigd Koninkrijk, zes interactieve galerijen, een 42 meter hoge iconische Rakettoren en meer dan 150 praktische elementen.
 49. South Devon Railway Museum49

  South Devon Railway Museum

  Buckfastleigh
 50. The Hunterian Museum50

  The Hunterian Museum

  Londen
  The Hunterian Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, sociale geschiedenis, schone kunsten, wetenschap en technologie, natuurwetenschappen en geneeskunde.
 51. Milestones - Hampshire's Living History Museum51

  Milestones - Hampshire's Living History Museum

  Basingstoke
  Milestones - Hampshire's Living History Museum is een museum in Basingstoke. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, handel en commercie, kostuum en textiel, architectuur, wetenschap en technologie, speelgoed en hobby's, fotografie, sociale geschiedenis, archieven,
 52. Romney, Hythe and Dymchurch Railway52

  Romney, Hythe and Dymchurch Railway

  Littlestone
  Voor het eerst opengesteld voor het verkeer in juli 1927 als 's werelds kleinste openbare spoorweg' en nu over een afstand van 13,5 mijl van de pittoreske Cinque Port van Hythe, vlakbij de kanaaltunnel, naar de vissershuisjes en vuurtorens in Dungeness.
 53. North Norfolk Railway53

  North Norfolk Railway

  Sheringham
  North Norfolk Railway is een museum in Sheringham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, archieven, industrie, sociale geschiedenis en landvervoer.
 54. British Motor Museum54

  British Motor Museum

  Gaydon
  British Motor Museum is een museum in Gaydon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven en landvervoer.
 55. Haynes Motor Museum55

  Haynes Motor Museum

  Sparkford
  Haynes International Motor Museum is een museum in Sparkford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer.
 56. Mid Hants Railway Watercress Line56

  Mid Hants Railway Watercress Line

  New Alresford
  Deze bewaard gebleven stoomspoorlijn maakte vroeger deel uit van het Britse nationale spoorwegnet tussen de steden Alton en Alresford in Hampshire en wordt nu door vrijwilligers geëxploiteerd. De spoorweg loopt 10 mijl van Alresford naar Alton, onderweg bezoekt u Ropley en Medstead & Four Marks.
 57. Cotehele Mill57

  Cotehele Mill

  Saltash
  Cotehele Mill is een museum in Saltash. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en landvervoer.
 58. Geevor Tin Mine Museum and Heritage Centre58

  Geevor Tin Mine Museum and Heritage Centre

  Pendeen
  Geevor, gelegen te midden van het dramatische landschap van de Atlantische kust van Cornwall, is de grootste site over de geschiedenis van de mijnbouw in het Verenigd Koninkrijk. Hier kunt u zien hoe tin werd gedolven en vervolgens verwerkt.
 59. Anderton Boat Lift59

  Anderton Boat Lift

  Northwich
 60. Locomotion: The National Railway Museum at Shildon60

  Locomotion: The National Railway Museum at Shildon

  Shildon
  Locomotion: The National Railway Museum at Shildon is een museum in Shildon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en landvervoer.
 61. Thinktank: Birmingham's Science Museum61

  Thinktank: Birmingham's Science Museum

  Birmingham
  Thinktank: Birmingham's Science Museum is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, wetenschap en technologie, luchtvaart, geneeskunde, rivieren, landvervoer, archieven, munten en medailles, wapens en oorlog, industrie en natuurwete
 62. Lincolnshire Aviation Heritage Centre62

  Lincolnshire Aviation Heritage Centre

  Spilsby
  Lincolnshire Aviation Heritage Centre is een museum in Spilsby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Luchtvaart, Landvervoer en Wapens en Oorlog.
 63. Natural History Museum at Tring63

  Natural History Museum at Tring

  Tring
  Natural History Museum at Tring is een museum in Tring. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.
 64. University of Oxford Botanic Garden64

  University of Oxford Botanic Garden

  Oxford
  University of Oxford Botanic Garden is een museum in Oxford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.
 65. Thackray Medical Museum65

  Thackray Medical Museum

  Leeds
  Thackray Medical Museum is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van geneeskunde, sociale geschiedenis en wetenschap en technologie.
 66. Royal navy Submarine Museum at Portsmouth Historic Dockyard66

  Royal navy Submarine Museum at Portsmouth Historic Dockyard

  Portsmouth
  Royal navy Submarine Museum at Portsmouth Historic Dockyard is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, schone kunsten, wapens en oorlog, kostuum en textiel, munten en medailles, persoonlijkheden, wetenschap en technologie, maritiem, sociale
 67. National Motorcycle Museum67

  National Motorcycle Museum

  Solihull
  National Motorcycle Museum is een museum in Solihull. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer en Sport.
 68. Milton Keynes Museum68

  Milton Keynes Museum

  Wolverton
  Milton Keynes Museum is een museum in Wolverton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, landvervoer, landbouw, industrie, archieven, handel en commercie en sociale geschiedenis.
 69. National Museum of the Royal Navy at Portsmouth Historic Dockyard69

  National Museum of the Royal Navy at Portsmouth Historic Dockyard

  Portsmouth
  National Museum of the Royal Navy at Portsmouth Historic Dockyard is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van fotografie, landvervoer, archieven, schone kunsten, persoonlijkheden, oudheidkunde, kostuum en textiel, wapens en oorlog, munten en medailles,
 70. HMS Trincomalee70

  HMS Trincomalee

  Hartlepool
 71. Solent Sky Museum71

  Solent Sky Museum

  Southampton
  Solent Sky Museum is een museum in Southampton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, luchtvaart, wapens en oorlog en archieven.
 72. Life Science Centre72

  Life Science Centre

  Newcastle upon Tyne
  Life Science Centre is een museum in Newcastle upon Tyne. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van geneeskunde, natuurwetenschappen en wetenschap en technologie.
 73. The Fox Talbot Museum73

  The Fox Talbot Museum

  Lacock
  The Fox Talbot Museum is een museum in Lacock. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, wetenschap en technologie en fotografie.
 74. HMS M.33 at Portsmouth Historic Dockyard74

  HMS M.33 at Portsmouth Historic Dockyard

  Portsmouth
 75. BBMF Visitor Centre75

  BBMF Visitor Centre

  Coningsby
  BBMF Visitor Centre is een museum in Coningsby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van luchtvaart en wapens en oorlog.
 76. Hull Maritime Museum76

  Hull Maritime Museum

  Kingston upon Hull
 77. Woolsthorpe Manor77

  Woolsthorpe Manor

  Grantham
  Woolsthorpe Manor is een museum in Grantham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden.
 78. Tangmere Military Aviation Museum78

  Tangmere Military Aviation Museum

  Tangmere
  Tangmere Military Aviation Museum is een museum in Tangmere. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog, Landvervoer en Luchtvaart.
 79. Harewood House79

  Harewood House

  Harewood
  Harewood House is een museum in Harewood. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, archieven, kostuum en textiel, architectuur, schone kunsten, sociale geschiedenis, speelgoed en hobby's, podiumkunsten, sport, persoonlijkheden, wereldculturen, na
 80. Down House - Home of Charles Darwin80

  Down House - Home of Charles Darwin

  Downe
  Down House - Home of Charles Darwin is een museum in Downe. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Natuurwetenschappen en Persoonlijkheden.
 81. Winchester City Mill81

  Winchester City Mill

  Winchester
  Deze door waterkracht aangedreven korenmolen werd voor het eerst vermeld in de Domesday survey van 1086. Hij werd in 1744 herbouwd, bleef in gebruik tot het begin van de vorige eeuw en is nu weer volledig in bedrijf. Het waterrad en de machines draaien het hele seizoen dagelijks. Er zijn molenweds
 82. 82

  Clumber Park Discovery Centre

  Worksop
  Clumber Park Discovery Centre is een museum in Worksop. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, sociale geschiedenis en natuurwetenschappen.
 83. Didcot Railway Centre83

  Didcot Railway Centre

  Didcot
  Didcot Railway Centre is een museum in Didcot. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer.
 84. Jodrell Bank84

  Jodrell Bank

  Macclesfield
  Jodrell Bank is een verbazingwekkende, unieke en ontzagwekkende plek. Een wereldwijd toonaangevend radio-observatorium voor de diepe ruimte, UNESCO-werelderfgoed en een bekroonde nationale bezoekersattractie. Ontdek het inspirerende erfgoed van Jodrell Bank in het nieuwe First Light Pavilion. In dit
 85. Exbury Gardens and Steam Railway85

  Exbury Gardens and Steam Railway

  Exbury
 86. Buckler's Hard86

  Buckler's Hard

  Brockenhurst
  Buckler's Hard is een museum in Brockenhurst. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, maritiem, handel en commercie, architectuur en sociale geschiedenis.
 87. Walsall Leather Museum87

  Walsall Leather Museum

  Walsall
  Walsall Leather Museum is een museum in Walsall. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Wetenschap en Technologie, Archieven en Decoratieve en Toegepaste Kunst.
 88. Newman Brothers at the Coffin Works88

  Newman Brothers at the Coffin Works

  Birmingham
  De rekken en werkbanken van de fabriek van Newman Brothers staan vol met originele voorraden en gereedschappen. Nu de originele machines weer werken, kunt u ervaren hoe dit oude bedrijf in het Jewellery Quarter ooit in de dagelijkse praktijk werkte. Het produceerde enkele van 's werelds beste doodsk
 89. Newark Air Museum89

  Newark Air Museum

  Winthorpe
  Newark Air Museum is een museum in Winthorpe. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van luchtvaart, sociale geschiedenis, wapens en oorlog en landvervoer.
 90. The National Museum of Computing90

  The National Museum of Computing

  Bletchley
  The National Museum of Computing is een museum in Bletchley. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, industrie, wetenschap en technologie en sociale geschiedenis.
 91. 91

  Museum of the Jewellery Quarter

  Birmingham
  Museum of the Jewellery Quarter is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Sociale Geschiedenis.
 92. Chelsea Physic Garden92

  Chelsea Physic Garden

  Londen
  Chelsea Physic Garden is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Geneeskunde en Landbouw.
 93. The Dock Museum93

  The Dock Museum

  Barrow-in-Furness
  The Dock Museum is een museum in Barrow-in-Furness. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Wapens en Oorlog, Munten en Medailles, Film en Media, Sociale Geschiedenis, Schone Kunsten, Oudheidkunde, Kostuum en Textiel, Industrie, Maritiem en Foto
 94. Midland Air Museum94

  Midland Air Museum

  Baginton
  Midland Air Museum is een museum in Baginton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer, Wapens en Oorlog en Luchtvaart.
 95. The Look Out Discovery Centre95

  The Look Out Discovery Centre

  Bracknell
  The Look Out Discovery Centre is een museum in Bracknell. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie en natuurwetenschappen.
 96. East Anglia Transport Museum96

  East Anglia Transport Museum

  Carlton Colville
 97. Ness Botanic Gardens97

  Ness Botanic Gardens

  Little Neston
  Ness Botanic Gardens is een museum in Little Neston. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.
 98. The Helicopter Museum98

  The Helicopter Museum

  Weston-super-Mare
  The Helicopter Museum is een museum in Weston-super-Mare. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, luchtvaart en landvervoer.
 99. Levant Mine and Beam Engine99

  Levant Mine and Beam Engine

  Pendeen
  Levant Mine and Beam Engine is een museum in Pendeen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie.
 100. Centre for Computing History100

  Centre for Computing History

  Cambridge
  Centre for Computing History is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, archieven, wetenschap en technologie en speelgoed en hobby's.
 101. Shuttleworth101

  Shuttleworth

  Biggleswade
  Shuttleworth is een museum in Biggleswade. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer, Luchtvaart, Wetenschap en Technologie en Wapens en Oorlog.
 102. Birmingham Wildlife Conservation Park102

  Birmingham Wildlife Conservation Park

  Birmingham
  Birmingham Wildlife Conservation Park is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.
 103. Winkworth Arboretum103

  Winkworth Arboretum

  Godalming
  Winkworth is het beroemdst om zijn herfstkleuren. Stoutmoedig gerangschikte massa's essen, lijsterbessen en esdoorns geven het dallandschap een rood- en goudkleurig tintje. Maar ook de Wintertuin, de magnolia's, kersen, azalea's, blauwklokjes en zomerbloeiende heesters zorgen het hele jaar door voor
 104. Winchester Science Centre and Planetarium104

  Winchester Science Centre and Planetarium

  Winchester
  Winchester Science Centre and Planetarium is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie en natuurwetenschappen.
 105. Ilfracombe Museum105

  Ilfracombe Museum

  Ilfracombe
  Ilfracombe Museum is een museum in Ilfracombe. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Natuurwetenschappen, Wereldculturen, Kostuum en Textiel, Oudheidkunde, Archieven, Wapens en Oorlog, Maritiem en Sociale Geschiedenis.
 106. Sammy Miller Motorcyle Museum106

  Sammy Miller Motorcyle Museum

  New Milton
  Sammy Miller Motorcyle Museum is een museum in New Milton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sport en Landvervoer.
 107. Carnforth Station Heritage Centre107

  Carnforth Station Heritage Centre

  Carnforth
  Na vele jaren verlaten te zijn geweest, heeft de Carnforth Station Trust Company het verlaten station gerestaureerd tot wat nu een prijswinnend Heritage Centre is. Tot de attracties behoren de filmzaal Brief Encounter en de verfrissingsruimte zoals te zien in de film van David Lean uit 1945, diverse
 108. Telegraph Museum Porthcurno108

  Telegraph Museum Porthcurno

  Porthcurno
  Telegraph Museum Porthcurno is een museum in Porthcurno. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sport, oudheidkunde, wapens en oorlog, industrie, maritiem, fotografie, sociale geschiedenis, archieven en wetenschap en technologie.
 109. Epping Ongar Railway109

  Epping Ongar Railway

  Chipping Ongar
  Epping Ongar Railway is een museum in Chipping Ongar. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer.
 110. Portland Basin Museum110

  Portland Basin Museum

  Ashton-under-Lyne
  Portland Basin Museum is een museum in Ashton-under-Lyne. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Geneeskunde, Sociale Geschiedenis, Landvervoer, Godsdienst, Sport, Oudheidkunde, Rivieren, Kostuum en Textiel, Speelgoed en Hobby's, Natuurwetenschappen en Wetenschap en Technologi
 111. Avon Valley Railway111

  Avon Valley Railway

  Bristol
 112. Benjamin Franklin House112

  Benjamin Franklin House

  Londen
  Op Craven Street 36, waar Benjamin Franklin tussen 1757 en 1775 woonde, voerde de beroemde Amerikaanse staatsman tal van belangrijke experimenten uit, zoals het meten van de effecten van de golfstroom, het onderzoeken van de zomertijd en het uitvinden van bi-focale lenzen. In 1998 werd het huis gere
 113. Embsay and Bolton Abbey Steam Railway113

  Embsay and Bolton Abbey Steam Railway

  Skipton
  Embsay and Bolton Abbey Steam Railway is een museum in Skipton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer.
 114. Churnet Valley Railway114

  Churnet Valley Railway

  Cheddleton
  Churnet Valley Railway is een museum in Cheddleton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer.
 115. Transporter Bridge Visitor Centre115

  Transporter Bridge Visitor Centre

  Middlesbrough
  Dit bezoekerscentrum is gewijd aan het rijke industriële erfgoed van Middlesbrough. Als een van de krachtcentrales van het industriële noordoosten was de stad een belangrijke speler in de industriële revolutie, en met name in de scheepvaart. Het bezoekerscentrum belicht de geschiedenis van de brug
 116. Jackfield Tile Museum116

  Jackfield Tile Museum

  Telford
  Jackfield Tile Museum is een museum in Telford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen, wetenschap en technologie en decoratieve en toegepaste kunst.
 117. Boathouse 4 at Portsmouth Historic Dockyard117

  Boathouse 4 at Portsmouth Historic Dockyard

  Portsmouth
 118. South Foreland Lighthouse118

  South Foreland Lighthouse

  Saint Margarets Bay
  South Foreland Lighthouse is een museum in Saint Margarets Bay. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem.
 119. Herschel Museum of Astronomy119

  Herschel Museum of Astronomy

  Bath
  Herschel Museum of Astronomy is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Sociale Geschiedenis, Archieven, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Wetenschap en Technologie, Kostuum en Textiel, Schone Kunsten, Persoonlijkheden en Muziek.
 120. The Observatory Science Centre120

  The Observatory Science Centre

  Hailsham
  The Observatory Science Centre is een museum in Hailsham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie.
 121. Gressenhall Farm and Workhouse121

  Gressenhall Farm and Workhouse

  Dereham
  Gressenhall Farm and Workhouse is een museum in Dereham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, persoonlijkheden, kostuum en textiel, landbouw, wetenschap en technologie, speelgoed en hobby's, landvervoer, archieven en fotografie.
 122. RAF Manston Spitfire and Hurricane Memorial Museum122

  RAF Manston Spitfire and Hurricane Memorial Museum

  Ramsgate
  RAF Manston Spitfire and Hurricane Memorial Museum is een museum in Ramsgate. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van luchtvaart, decoratieve en toegepaste kunst en wapens en oorlog.
 123. Souter Lighthouse and The Leas123

  Souter Lighthouse and The Leas

  Sunderland
  Souter Lighthouse and The Leas is een museum in Sunderland. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, maritiem en decoratieve en toegepaste kunst.
 124. Abbey Pumping Station Museum124

  Abbey Pumping Station Museum

  Leicester
  Abbey Pumping Station Museum is een museum in Leicester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, landvervoer, sociale geschiedenis, wetenschap en technologie en decoratieve en toegepaste kunst.
 125. The Museum of Army Flying125

  The Museum of Army Flying

  Middle Wallop
  The Museum of Army Flying is een museum in Middle Wallop. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, sociale geschiedenis, munten en medailles, landvervoer, archieven, luchtvaart en wapens en oorlog.
 126. Solway Aviation Museum126

  Solway Aviation Museum

  Carlisle
  Solway Aviation Museum is een museum in Carlisle. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Luchtvaart en Wapens en Oorlog.
 127. Bradford Industrial Museum127

  Bradford Industrial Museum

  Bradford
  Bradford Industrial Museum is een museum in Bradford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, archieven, landvervoer, schone kunsten, kostuum en textiel, muziek, munten en medailles en wetenschap en technologi
 128. Dean Forest Railway Museum Trust (CIO)128

  Dean Forest Railway Museum Trust (CIO)

  Lydney
  Dean Forest Railway Museum is een museum in Lydney. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Landvervoer, Kostuum en Textiel en Sociale Geschiedenis.
 129. Hook Norton Brewery Museum129

  Hook Norton Brewery Museum

  Hook Norton
  Hook Norton Brewery Museum is een museum in Hook Norton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, industrie en sociale geschiedenis.
 130. Durham University Botanic Garden130

  Durham University Botanic Garden

  Durham
  Durham University Botanic Garden is een museum in Durham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.
 131. The Polar Museum131

  The Polar Museum

  Cambridge
  The Polar Museum is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen, landvervoer, kostuum en textiel, film en media, sociale geschiedenis, maritiem, archieven, fotografie, munten en medailles, persoonlijkheden en wetenschap en technologie.
 132. Bressingham Steam Museum132

  Bressingham Steam Museum

  Diss
  Bressingham Steam Museum is een museum in Diss. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie en landvervoer.
 133. Museum of the History of Science133

  Museum of the History of Science

  Oxford
  Museum of the History of Science is een museum in Oxford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van geneeskunde, archieven, maritiem, wereldculturen, decoratieve en toegepaste kunst, wetenschap en technologie en natuurwetenschappen.
 134. University of Leicester Botanic Garden134

  University of Leicester Botanic Garden

  Oadby
  University of Leicester Botanic Garden is een museum in Oadby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Natuurwetenschappen.
 135. South Yorkshire Aircraft Museum135

  South Yorkshire Aircraft Museum

  Doncaster
  South Yorkshire Aircraft Museum is een museum in Doncaster. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, wapens en oorlog, luchtvaart en sociale geschiedenis.
 136. Tanfield Railway136

  Tanfield Railway

  Gateshead
  Tanfield Railway is een museum in Gateshead. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer en archieven.
 137. Enginuity137

  Enginuity

  Coalbrookdale
  Enginuity is een museum in Coalbrookdale. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie en wetenschap en technologie.
 138. Coalport China Museum138

  Coalport China Museum

  Telford
  Coalport China Museum is een museum in Telford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en sociale geschiedenis.
 139. Soho House Museum139

  Soho House Museum

  Birmingham
  Soho House Museum is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, munten en medailles, persoonlijkheden, schone kunsten, natuurwetenschappen en wetenschap en technologie.
 140. Museum of Transport, Greater Manchester140

  Museum of Transport, Greater Manchester

  Cheetham Hill
  Museum of Transport, Greater Manchester is een museum in Cheetham Hill. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, sociale geschiedenis en landvervoer.
 141. Houghton Mill141

  Houghton Mill

  Huntingdon
  Volg het overlevingsverhaal van een molen die bijna werd gesloopt, vervolgens werd gered door de plaatselijke dorpsbewoners en weer in bedrijf werd genomen om de traditie van het malen op deze plek al meer dan 1.000 jaar voort te zetten. Houghton Mill ligt in een idyllisch dorp op een eiland in de r
 142. de Havilland Aircraft Museum142

  de Havilland Aircraft Museum

  Shenley
  de Havilland Aircraft Museum is een museum in Shenley. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog en luchtvaart.
 143. Henry Blogg Museum143

  Henry Blogg Museum

  Cromer
  Henry Blogg Museum is een museum in Cromer. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, industrie en maritiem.
 144. Muckleburgh Military Collection144

  Muckleburgh Military Collection

  Holt
  Muckleburgh Collection is een museum in Holt. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van luchtvaart.
 145. Coalbrookdale Museum of Iron145

  Coalbrookdale Museum of Iron

  Coalbrookdale
  Coalbrookdale Museum of Iron is een museum in Coalbrookdale. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, archieven, persoonlijkheden, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, munten en medailles, kostuum en textiel, oudheidkunde en landvervo
 146. Ribble Steam Railway & Museum146

  Ribble Steam Railway & Museum

  Preston
 147. Buckinghamshire Railway Centre147

  Buckinghamshire Railway Centre

  Quainton
  Buckinghamshire Railway Centre is een museum in Quainton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, landvervoer, sociale geschiedenis, kostuum en textiel en archieven.
 148. 148

  Nene Valley Railway Museum

  Peterborough
  Nene Valley Railway Museum is een museum in Peterborough. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer.
 149. Otterton Mill Centre and Working Museum149

  Otterton Mill Centre and Working Museum

  Otterton
 150. National Waterways Museum150

  National Waterways Museum

  Ellesmere Port
  National Waterways Museum is een museum in Ellesmere Port. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, maritiem, wetenschap en technologie, archieven, rivieren en decoratieve en toegepaste kunst.
 151. Royal Pump Room Museum151

  Royal Pump Room Museum

  Harrogate
  Royal Pump Room Museum is een museum in Harrogate. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Kostuum en Textiel, Oudheidkunde, Sociale Geschiedenis, Archieven, Landvervoer, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Munten en Medailles en Natuurwetenschappen.
 152. Action Stations at Portsmouth Historic Dockyard152

  Action Stations at Portsmouth Historic Dockyard

  Portsmouth
 153. Lion Salt Works153

  Lion Salt Works

  Marston
  Lion Salt Works is een museum in Marston. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Sociale Geschiedenis, Industrie, Wetenschap en Technologie en Archieven.
 154. Sir Richard Arkwright’s Masson Mills154

  Sir Richard Arkwright’s Masson Mills

  Matlock
  Sir Richard Arkwright’s Masson Mills is een museum in Matlock. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, wetenschap en technologie, architectuur, sociale geschiedenis, archieven, industrie en persoonlijkheden.
 155. Green's Mill and Science Centre155

  Green's Mill and Science Centre

  Nottingham
  Green's Mill and Science Centre is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, wetenschap en technologie en sociale geschiedenis.
 156. Arctic Corsair156

  Arctic Corsair

  Kingston upon Hull
  Arctic Corsair is een museum in Kingston upon Hull. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Maritiem.
 157. Erasmus Darwin House157

  Erasmus Darwin House

  Lichfield
  Erasmus Darwin House is een museum in Lichfield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, natuurwetenschappen, persoonlijkheden en industrie.
 158. Sedgwick Museum of Earth Sciences158

  Sedgwick Museum of Earth Sciences

  Cambridge
  Sedgwick Museum of Earth Sciences is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.
 159. Queen Street Mill Textile Museum159

  Queen Street Mill Textile Museum

  Briercliffe
  Queen Street Mill Textile Museum is een museum in Briercliffe. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, kostuum en textiel, archieven en handel en commercie.
 160. Bournemouth Aviation Museum160

  Bournemouth Aviation Museum

  Hurn
  Bournemouth Aviation Museum is een museum in Hurn. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Luchtvaart.
 161. The Moors National Park Centre161

  The Moors National Park Centre

  Danby
  Voor een leuk gratis dagje uit gaat u naar The Moors Bank National Park Centre in Danby, het hart van de prachtige North York Moors. Ontdek de mensen, plaatsen en wilde dieren met de interactieve tentoonstellingen en neem een kijkje in de veelgeprezen Inspired by... galerie, met wisselende tentoonst
 162. The Royal Observatory - Royal Museums Greenwich162

  The Royal Observatory - Royal Museums Greenwich

  Londen
  Het Koninklijk Observatorium heeft een belangrijke rol gespeeld in de astronomische wetenschap. Het is omgevormd tot een museum waar astronomische en navigatie-instrumenten worden tentoongesteld. Bezoekers van de Royal Observatory Greenwich kunnen op de historische nulmeridiaan van de wereld staan,
 163. Cutty Sark - Royal Museums Greenwich163

  Cutty Sark - Royal Museums Greenwich

  Londen
  Cutty Sark - Royal Museums Greenwich is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, maritiem, wetenschap en technologie, handel en commercie en sociale geschiedenis.
 164. Rudyard Lake Steam Railway164

  Rudyard Lake Steam Railway

  Rudyard
  Rudyard Lake Steam Railway is een museum in Rudyard. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Persoonlijkheden, Landvervoer en Literatuur.
 165. Booth Museum of Natural History165

  Booth Museum of Natural History

  Brighton
  Booth Museum of Natural History is een museum in Brighton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven en natuurwetenschappen.
 166. Bembridge Windmill166

  Bembridge Windmill

  Bembridge
  Dit gebouw staat op de monumentenlijst en is de enige overgebleven windmolen op het Isle of Wight, en is een van de bekendste bezienswaardigheden van het eiland. De molen is gebouwd rond 1700 en de oorspronkelijke machinerie is nog steeds intact. De molen heeft veel kunstenaars geïnspireerd, onder w
 167. Norfolk and Suffolk Aviation Museum167

  Norfolk and Suffolk Aviation Museum

  Bungay
  Norfolk and Suffolk Aviation Museum is een museum in Bungay. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Luchtvaart en Wapens en Oorlog.
 168. Royal Engineers Museum168

  Royal Engineers Museum

  Gillingham
  Royal Engineers Museum, Library and Archive is een museum in Gillingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, wetenschap en technologie, munten en medailles, wereldculturen, landvervoer, wapens en oorlog, luchtvaart, decoratieve en toegepaste kunst, per
 169. Claymills Victorian Pumping Station169

  Claymills Victorian Pumping Station

  Burton upon Trent
  Claymills Victorian Pumping Station is een museum in Burton upon Trent. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie.
 170. Birmingham Botanical Gardens and Glasshouses170

  Birmingham Botanical Gardens and Glasshouses

  Birmingham
  De Botanische Tuinen & Kassen van Birmingham (15 hectare), ontworpen door J.C. Loudon, een vooraanstaand tuinarchitect, tuinbouwjournalist en uitgever, werden in 1832 voor abonnees geopend.
 171. Lytham Windmill Museum171

  Lytham Windmill Museum

  Lytham Saint Annes
  Lytham Windmill Museum is een museum in Lytham Saint Annes. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en wetenschap en technologie.
 172. London Museum of Water and Steam172

  London Museum of Water and Steam

  Brentford
  London Museum of Water and Steam is een museum in Brentford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, landvervoer en industrie.
 173. Matthew of Bristol173

  Matthew of Bristol

  Bristol
  Matthew of Bristol is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem.
 174. Killhope The North of England Lead Mining Museum174

  Killhope The North of England Lead Mining Museum

  Cowshill
  Killhope The North of England Lead Mining Museum is een museum in Cowshill. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Industrie, Sociale Geschiedenis, Natuurwetenschappen en Wetenschap en Technologie.
 175. Explosion! The Museum of Naval Firepower175

  Explosion! The Museum of Naval Firepower

  Gosport
  Explosion! The Museum of Naval Firepower is een museum in Gosport. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem, sociale geschiedenis, industrie, architectuur en wapens en oorlog.
 176. Stott Park Bobbin Mill176

  Stott Park Bobbin Mill

  Ulverston
  Stott Park Bobbin Mill is een museum in Ulverston. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie.
 177. Leeds Industrial Museum at Armley Mills177

  Leeds Industrial Museum at Armley Mills

  Leeds
  Leeds Industrial Museum at Armley Mills is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Fotografie, Industrie, Wetenschap en Technologie en Film en Media.
 178. Red House Glass Cone178

  Red House Glass Cone

  Stourbridge
  Red House Glass Cone is een museum in Stourbridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, wetenschap en technologie en industrie.
 179. Museum of The Gorge179

  Museum of The Gorge

  Coalbrookdale
  Museum of The Gorge is een museum in Coalbrookdale. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van rivieren.
 180. Waterperry Gardens and Rural Museum180

  Waterperry Gardens and Rural Museum

  Waterperry
  Waterperry Gardens and Rural Museum is een museum in Waterperry. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Sociale Geschiedenis en Industrie.
 181. Britannia Royal Naval College Museum and Archives181

  Britannia Royal Naval College Museum and Archives

  Dartmouth
  Britannia Royal Naval College Museum and Archives is een museum in Dartmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, maritiem, persoonlijkheden en munten en medailles.
 182. Hereford Cider Museum182

  Hereford Cider Museum

  Hereford
  Hereford Cider Museum is een museum in Hereford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Landvervoer, Wetenschap en Technologie, Schone Kunsten, Persoonlijkheden en Sociale Geschiedenis.
 183. Dover Transport Museum183

  Dover Transport Museum

  Whitfield
  Dover Transport Museum is een museum in Whitfield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer.
 184. Foxfield Steam Railway184

  Foxfield Steam Railway

  Blythe Bridge
  Foxfield Steam Railway is een museum in Blythe Bridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer.
 185. British Commercial Vehicle Museum185

  British Commercial Vehicle Museum

  Leyland
  British Commercial Vehicle Museum is een museum in Leyland. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer en Sociale Geschiedenis.
 186. Sir Richard Arkwright's Cromford Mills186

  Sir Richard Arkwright's Cromford Mills

  Cromford
  Cromford Mills is beschreven als het best bewaarde textielerfgoed ter wereld. Het is hier dat Sir Richard Arkwright technologie ontwikkelde die de wereld veranderde door het moderne fabriekssysteem te creëren. Na 50 jaar van verval is het terrein gered door de Arkwright Society die het van de sloop
 187. Abbeydale Industrial Hamlet187

  Abbeydale Industrial Hamlet

  Sheffield
  Abbeydale Industrial Hamlet is een museum in Sheffield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Industrie, Landvervoer en Sociale Geschiedenis.
 188. Middleton Railway188

  Middleton Railway

  Hunslet
  Middleton Railway is een museum in Hunslet. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie en landvervoer.
 189. Gloucester Waterways Museum189

  Gloucester Waterways Museum

  Gloucester
  Gloucester Waterways Museum is een museum in Gloucester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Landvervoer, Oudheidkunde en Maritiem.
 190. Catalyst - Science Discovery Centre190

  Catalyst - Science Discovery Centre

  Widnes
  Catalyst - Science Discovery Centre is een museum in Widnes. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Kostuum en Textiel, Sociale Geschiedenis en Wetenschap en Technologie.
 191. Whitchurch Silk Mill191

  Whitchurch Silk Mill

  Whitchurch
  Whitchurch Silk Mill is een museum in Whitchurch. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Kostuum en Textiel en Industrie.
 192. Worsbrough Mill Museum and Country Park192

  Worsbrough Mill Museum and Country Park

  Worsbrough
  Worsbrough Mill Museum and Country Park is een museum in Worsbrough. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie.
 193. Finch Foundry193

  Finch Foundry

  Sticklepath
  Finch Foundry is een museum in Sticklepath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, archieven en sociale geschiedenis.
 194. Ipswich Transport Museum194

  Ipswich Transport Museum

  Ipswich
  Ipswich Transport Museum is een museum in Ipswich. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Archieven, Landvervoer en Kostuum en Textiel.
 195. Nottingham Industrial Museum195

  Nottingham Industrial Museum

  Nottingham
  Het industriemuseum van Nottingham is gevestigd in het 17e-eeuwse stallenblok van Wollaton Hall, aan de westelijke rand van Nottingham. Het museum wordt geheel door vrijwilligers gerund en is open op zaterdag, zondag en officiële feestdagen. Het museum heeft een unieke verzameling werkende stoom- en
 196. The Crystal196

  The Crystal

  Londen
  The Crystal in Londen is de thuisbasis van 's werelds grootste tentoonstelling over de toekomst van steden. Het werd in 2012 geopend door Siemens als een wereldwijde hub voor debat over duurzaam leven en ontwikkeling.
 197. Magna Science Adventure Centre197

  Magna Science Adventure Centre

  Rotherham
  Magna Science Adventure Centre is een museum in Rotherham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van podiumkunsten, sociale geschiedenis, industrie, luchtvaart, architectuur, design, natuurwetenschappen en wetenschap en technologie.
 198. City of Norwich Aviation Museum198

  City of Norwich Aviation Museum

  Horsham Saint Faith
  City of Norwich Aviation Museum is een museum in Horsham Saint Faith. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van luchtvaart, landvervoer, persoonlijkheden, archieven, wapens en oorlog en sociale geschiedenis.
 199. Wellingborough Museum199

  Wellingborough Museum

  Wellingborough
  Wellingborough Museum is een museum in Wellingborough. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, munten en medailles, archieven, geneeskunde, wapens en oorlog, landbouw, speelgoed en hobby's, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, industrie en oudhei
 200. Lancaster Maritime Museum200

  Lancaster Maritime Museum

  Lancaster
  Lancaster Maritime Museum is een museum in Lancaster. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Maritiem, Archieven en Landvervoer.

Alle musea in Engeland