De beste musea in Exeter in september 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Exeter, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Exeter, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Exeter.

Op zoek naar de beste musea in Exeter? Dit zijn de beste:

 1. Royal Albert Memorial Museum and Art Gallery1

  Royal Albert Memorial Museum and Art Gallery

  Exeter
  Royal Albert Memorial Museum and Art Gallery is een museum in Exeter. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, schone kunsten, munten en medailles, natuurwetenschappen, oudheidkunde, decoratieve en toegepaste kunst en wereldculturen.
 2. Killerton2

  Killerton

  Exeter
  Killerton is een museum in Exeter. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, kostuum en textiel en natuurwetenschappen.
 3. Exeter's Underground Passages3

  Exeter's Underground Passages

  Exeter
  Exeter's Underground Passages is een museum in Exeter. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, architectuur, sociale geschiedenis en rivieren.
 4. Topsham Museum4

  Topsham Museum

  Exeter
  Topsham Museum is een museum in Exeter. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Archieven, Kostuum en Textiel, Persoonlijkheden, Natuurwetenschappen, Landvervoer, Schone Kunsten, Maritiem, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Sociale Geschiedenis.
 5. Castle Drogo5

  Castle Drogo

  Exeter

Alle musea in Exeter