De beste musea in Hove in januari 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Hove, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Hove, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Hove.

Dit zijn de beste musea in Hove:

 1. Preston Manor1

  Preston Manor

  Hove
  Preston Manor is een museum in Hove. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Kostuum en Textiel, Archieven, Sociale Geschiedenis, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Persoonlijkheden.
 2. Hove Museum and Art Gallery2

  Hove Museum and Art Gallery

  Hove
  Hove Museum and Art Gallery is een museum in Hove. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, schone kunsten, speelgoed en hobby's en film en media.
 3. Brighton Fishing Museum3

  Brighton Fishing Museum

  Hove
  De hoofdboog van het museum is het middelpunt van de visserswijk van Brighton. Het bevat een 27 voet lange strandboot, prenten, foto's en memorabilia van het leven aan de kust van Brighton vanaf de regentschapsdagen tot de naoorlogse hausse in pleziervaartuigen. Er is ook een computerarchief beschi
 4. British Engineerium4

  British Engineerium

  Hove
  Een prachtig gerestaureerd Victoriaans pompstation en museum van mechanische antiquiteiten. De Trustees van het British Engineerium zijn verheugd te kunnen meedelen dat de toekomst van het museum dankzij de genereuze tussenkomst van een particuliere sponsor veilig is gesteld. De onlangs aangekondi
 5. West Blatchington Windmill5

  West Blatchington Windmill

  Hove

Alle musea in Hove