De beste musea in Lancaster in september 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Lancaster, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Lancaster, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Lancaster.

Op zoek naar de beste musea in Lancaster? Dit zijn de beste:

 1. Lancaster Castle1

  Lancaster Castle

  Lancaster
  Lancaster Castle is een museum in Lancaster. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur, Sociale Geschiedenis, Godsdienst en Rechtsorde.
 2. Lancaster City Museum2

  Lancaster City Museum

  Lancaster
  Lancaster City Museum is een museum in Lancaster. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Sociale Geschiedenis, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Wapens en Oorlog, Kostuum en Textiel, Oudheidkunde, Schone Kunsten en Munten en Medailles.
 3. Lancaster Maritime Museum3

  Lancaster Maritime Museum

  Lancaster
  Lancaster Maritime Museum is een museum in Lancaster. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Maritiem, Archieven en Landvervoer.
 4. Judges' Lodgings4

  Judges' Lodgings

  Lancaster
  Judges' Lodgings is een museum in Lancaster. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, speelgoed en hobby's en schone kunsten.
 5. King's Own Royal Regiment Museum5

  King's Own Royal Regiment Museum

  Lancaster
  King's Own Royal Regiment Museum is een museum in Lancaster. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, archieven, munten en medailles, schone kunsten en wapens en oorlog.

Alle musea in Lancaster