Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Leeds

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Leeds (Engeland) veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 11 musea en attracties in Leeds kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Leeds? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. Royal Armouries1

  Royal Armouries

  Leeds
  Royal Armouries is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog en archieven.
 2. Kirkstall Abbey2

  Kirkstall Abbey

  Leeds
  Kirkstall Abbey is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur, Godsdienst en Oudheidkunde.
 3. Leeds City Museum3

  Leeds City Museum

  Leeds
  Leeds City Museum is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Natuurwetenschappen, Wereldculturen, Munten en Medailles en Oudheidkunde.
 4. The Tetley4

  The Tetley

  Leeds
 5. The Stanley & Audrey Burton Gallery5

  The Stanley & Audrey Burton Gallery

  Leeds
  Stanley and Audrey Burton Gallery is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, podiumkunsten, fotografie, design en wereldculturen.
 6. Leeds Discovery Centre6

  Leeds Discovery Centre

  Leeds
  Leeds Discovery Centre is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, natuurwetenschappen, wapens en oorlog, archieven, wereldculturen en oudheidkunde.
 7. Leeds Art Gallery - Closed until 20177

  Leeds Art Gallery - Closed until 2017

  Leeds
  Leeds Art Gallery - Closed until 2017 is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog en schone kunsten.
 8. Treasures of the Brotherton8

  Treasures of the Brotherton

  Leeds
  The Treasures of the Brotherton Gallery is een openbare tentoonstellingsruimte van de Universiteit van Leeds, geworteld in Yorkshire en open voor de wereld. De Gallery is het publieke gezicht van de uitzonderlijke Bijzondere Collecties van de Universiteit van Leeds.
 9. 9

  Marks & Spencer: Marks in Time

  Leeds
 10. 10

  Fulneck Moravian Museum

  Leeds
  Fulneck Moravian Museum is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Sociale Geschiedenis, Muziek, Schone Kunsten, Archieven, Persoonlijkheden, Wereldculturen en Kostuum en Textiel.
 11. 11

  Museum of the History of Science, Technology and Medicine

  Leeds
  Museum of the History of Science, Technology and Medicine is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen, persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst, wetenschap en technologie, design, schone kunsten, muziek, fotografie, wereldculture

Alle musea in Leeds