Alle kunstmusea en attracties om te bezoeken in Leeds

Leeds (Engeland) heeft veel te bieden voor kunstliefhebbers. Hieronder tonen we je een overzicht van alle 7 kunstmusea die zich in Leeds bevinden.

Houd je van kunst en ben je op zoek naar de beste kunstmusea om te bezoeken in Leeds? Dit zijn ze:

 1. Temple Newsam House1

  Temple Newsam House

  Leeds
  Temple Newsam House is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Architectuur, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Kostuum en Textiel.
 2. Leeds Town Hall2

  Leeds Town Hall

  Leeds
  Leeds Town Hall is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur.
 3. Leeds Industrial Museum at Armley Mills3

  Leeds Industrial Museum at Armley Mills

  Leeds
  Leeds Industrial Museum at Armley Mills is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Fotografie, Industrie, Wetenschap en Technologie en Film en Media.
 4. The Tetley4

  The Tetley

  Leeds
 5. The Stanley & Audrey Burton Gallery5

  The Stanley & Audrey Burton Gallery

  Leeds
  Stanley and Audrey Burton Gallery is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, podiumkunsten, fotografie, design en wereldculturen.
 6. Leeds Art Gallery - Closed until 20176

  Leeds Art Gallery - Closed until 2017

  Leeds
  Leeds Art Gallery - Closed until 2017 is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog en schone kunsten.
 7. Treasures of the Brotherton7

  Treasures of the Brotherton

  Leeds
  The Treasures of the Brotherton Gallery is een openbare tentoonstellingsruimte van de Universiteit van Leeds, geworteld in Yorkshire en open voor de wereld. De Gallery is het publieke gezicht van de uitzonderlijke Bijzondere Collecties van de Universiteit van Leeds.

Alle musea in Leeds