De beste musea in Lincoln in september 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Lincoln, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Lincoln, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Lincoln.

Op zoek naar de beste musea in Lincoln? Dit zijn de beste:

 1. Lincoln Castle1

  Lincoln Castle

  Lincoln
  In de tijd van Normandië was Lincoln de derde stad van het koninkrijk in welvaart en belang. In 1068, twee jaar na de Slag bij Hastings, begon Willem de Veroveraar met de bouw van Lincoln Castle op een plaats die al sinds de Romeinse tijd werd bewoond. 900 jaar lang werd het kasteel gebruikt als r
 2. Museum of Lincolnshire Life2

  Museum of Lincolnshire Life

  Lincoln
  Museum of Lincolnshire Life is een museum in Lincoln. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Landvervoer, Landbouw, Wetenschap en Technologie, Wapens en Oorlog en Industrie.
 3. Doddington Hall and Gardens3

  Doddington Hall and Gardens

  Lincoln
  Doddington Hall and Gardens is een museum in Lincoln. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Podiumkunsten, Schone Kunsten, Architectuur, Muziek, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Kostuum en Textiel en Maritiem.
 4. The Collection: Art and Archaeology in Lincolnshire4

  The Collection: Art and Archaeology in Lincolnshire

  Lincoln
  The Collection: Art and Archaeology in Lincolnshire is een museum in Lincoln. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, design, schone kunsten, natuurwetenschappen, wereldculturen, oudheidkunde, wapens en oorlog en architectuur.
 5. Lincoln Medieval Bishops' Palace5

  Lincoln Medieval Bishops' Palace

  Lincoln
  Het middeleeuwse bisschoppelijk paleis van Lincoln, gebouwd aan het eind van de 12e eeuw, was een van de belangrijkste gebouwen in Engeland. De architectuur en de schaal weerspiegelen de enorme rijkdom en macht van de middeleeuwse bisschoppen als prinsen van de kerk.

Alle musea in Lincoln