Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Londen

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Londen (Engeland) veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 112 musea en attracties in Londen kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Londen? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. British Museum1

  British Museum

  Londen
  British Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, geneeskunde, archieven, schone kunsten, oudheidkunde, muziek, sociale geschiedenis, munten en medailles, kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, wereldculturen en wete
 2. National Gallery2

  National Gallery

  Londen
  National Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, sociale geschiedenis, godsdienst en persoonlijkheden.
 3. Victoria and Albert Museum3

  Victoria and Albert Museum

  Londen
  Victoria and Albert Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, kostuum en textiel, muziek, persoonlijkheden, archieven, podiumkunsten, design, fotografie, schone kunsten, architectuur, sociale geschiedenis, speelgoed en hobby's, wereld
 4. Natural History Museum4

  Natural History Museum

  Londen
  Natural History Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, wetenschap en technologie, natuurwetenschappen, fotografie, persoonlijkheden en archieven.
 5. National Portrait Gallery5

  National Portrait Gallery

  Londen
  National Portrait Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, schone kunsten, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst en archieven.
 6. Imperial War Museum London6

  Imperial War Museum London

  Londen
  Imperial War Museum London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van luchtvaart, industrie, wapens en oorlog, munten en medailles, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, literatuur, schone kunsten, maritiem, archieven, persoonlijkheden en
 7. The Wallace Collection7

  The Wallace Collection

  Londen
  The Wallace Collection is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, wapens en oorlog en schone kunsten.
 8. Science Museum8

  Science Museum

  Londen
  Science Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, schone kunsten, landvervoer, sociale geschiedenis, archieven, rivieren, maritiem, luchtvaart, design, wapens en oorlog, natuurwetenschappen, speelgoed en hobby's, wereldculturen, munten e
 9. Royal Air Force Museum, London9

  Royal Air Force Museum, London

  Edgware
  Royal Air Force Museum, London is een museum in Edgware. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, archieven, persoonlijkheden, kostuum en textiel, wapens en oorlog, wetenschap en technologie en luchtvaart.
 10. Tate Britain10

  Tate Britain

  Londen
  Tate Britain is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van podiumkunsten, fotografie, schone kunsten, archieven en film en media.
 11. London Transport Museum11

  London Transport Museum

  Londen
  London Transport Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, archieven, sociale geschiedenis, landvervoer en decoratieve en toegepaste kunst.
 12. Museum of London Docklands12

  Museum of London Docklands

  Londen
  Museum of London Docklands is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Maritiem, Handel en Commercie, Oudheidkunde, Industrie, Wereldculturen, Wapens en Oorlog en Rivieren.
 13. Tate Modern13

  Tate Modern

  Londen
  Tate Modern is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, podiumkunsten, archieven, fotografie en film en media.
 14. Sir John Soane's Museum14

  Sir John Soane's Museum

  Londen
  Sir John Soane's Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog.
 15. Wellcome Collection15

  Wellcome Collection

  Londen
  Wellcome Collection is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, wetenschap en technologie, geneeskunde, schone kunsten, wapens en oorlog en natuurwetenschappen.
 16. The Geffrye Museum of the Home16

  The Geffrye Museum of the Home

  Londen
  The Geffrye Museum of the Home is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design, sociale geschiedenis, archieven, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 17. Bank of England Museum17

  Bank of England Museum

  Londen
  Bank of England Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Munten en Medailles, Sociale Geschiedenis en Architectuur.
 18. Kenwood House18

  Kenwood House

  Londen
  Kenwood House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, architectuur en decoratieve en toegepaste kunst.
 19. Horniman Museum and Gardens19

  Horniman Museum and Gardens

  Londen
  Horniman Museum and Gardens is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, fotografie, natuurwetenschappen, archieven, muziek, munten en medailles, wereldculturen, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, wetenschap en technologie, so
 20. Grant Museum of Zoology20

  Grant Museum of Zoology

  Londen
  Het Grant Museum of Zoology is een van de oudste natuurhistorische verzamelingen in het Verenigd Koninkrijk (daterend uit 1828), en is het laatst overgebleven universitaire natuurhistorische museum in Londen. Het herbergt een gevarieerde natuurhistorische collectie van 68.000 zoölogische specimens d
 21. Guildhall Art Gallery & London's Roman Amphitheatre21

  Guildhall Art Gallery & London's Roman Amphitheatre

  Londen
  Guildhall Art Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde en schone kunsten.
 22. William Morris Gallery22

  William Morris Gallery

  Londen
  William Morris Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, literatuur, kostuum en textiel en sociale geschiedenis.
 23. Kew Palace and Queen Charlotte's Cottage23

  Kew Palace and Queen Charlotte's Cottage

  Richmond
  Kew Palace and Queen Charlotte's Cottage is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, munten en medailles, architectuur en sociale geschiedenis.
 24. Queen's House - Royal Museums Greenwich24

  Queen's House - Royal Museums Greenwich

  Londen
  The Queen's House is een 7e-eeuwse koninklijke villa die het eerste klassieke gebouw in Engeland was, ontworpen door de beroemde architect Inigo Jones. Het huis is beroemd om zijn kunstcollectie, waaronder werken van grote meesters als Gainsborough, Hogarth en de van de Veldes.
 25. Myddelton House Gardens25

  Myddelton House Gardens

  Enfield Town
  Myddelton House Gardens, aangelegd door E.A. Bowles (1865-1954), zijn opgeknapt en bieden een indrukwekkend scala aan flora, fauna en historische artefacten. Deze tuinen hebben een Green Flag Award.
 26. Petrie Museum of Egyptian Archaeology26

  Petrie Museum of Egyptian Archaeology

  Londen
  Petrie Museum of Egyptian Archaeology is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, wapens en oorlog, kostuum en textiel, persoonlijkheden, natuurwetenschappen en oudheidkunde.
 27. National Army Museum27

  National Army Museum

  Londen
  National Army Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, kostuum en textiel, wapens en oorlog, munten en medailles, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en fotografie.
 28. Royal Hospital Chelsea28

  Royal Hospital Chelsea

  Londen
  Royal Hospital Chelsea is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, schone kunsten, sociale geschiedenis, wapens en oorlog en architectuur.
 29. Forty Hall and Estate29

  Forty Hall and Estate

  Enfield Town
  Forty Hall and Estate is een museum in Enfield Town. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Archieven, Oudheidkunde, Munten en Medailles, Industrie, Architectuur, Natuurwetenschappen, Sociale Geschiedenis, Speelgoed en Hobby's, Wapens en Oorlog, Kostuum en Text
 30. Museum of the Order of St John30

  Museum of the Order of St John

  Londen
  Museum of the Order of St John is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, godsdienst, geneeskunde, oudheidkunde, sociale geschiedenis, wapens en oorlog, munten en medailles, maritiem, decoratieve en toegepaste kunst, persoonlijkheden, kostuum en
 31. Valentines Mansion and Gardens31

  Valentines Mansion and Gardens

  Ilford
  Valentines Mansion and Gardens is een museum in Ilford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 32. John Wesley's House and The Museum of Methodism32

  John Wesley's House and The Museum of Methodism

  Londen
  John Wesley's House and The Museum of Methodism is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van godsdienst, geneeskunde, muziek, sociale geschiedenis, schone kunsten, kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst en persoonlijkheden.
 33. Museum of Freemasonry33

  Museum of Freemasonry

  Londen
  The Library and Museum of Freemasonry is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van literatuur, architectuur, munten en medailles, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst, muziek, sociale geschiedenis, design, kostuum en textiel, persoonlijkheden en a
 34. Croydon Airport Visitor Centre34

  Croydon Airport Visitor Centre

  Croydon
 35. The Design Museum35

  The Design Museum

  Londen
  The Design Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van fotografie, wetenschap en technologie, architectuur, decoratieve en toegepaste kunst en design.
 36. Fulham Palace36

  Fulham Palace

  Londen
  Fulham Palace is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, persoonlijkheden, kostuum en textiel, oudheidkunde, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en archieven.
 37. Honeywood Museum37

  Honeywood Museum

  Carshalton
  Honeywood Museum is een museum in Carshalton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van speelgoed en hobby's, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, industrie, sociale geschiedenis, rivieren, handel en commercie en architectuur.
 38. Queen Elizabeth's Hunting Lodge38

  Queen Elizabeth's Hunting Lodge

  Londen
  Queen Elizabeth's Hunting Lodge is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, archieven, oudheidkunde, schone kunsten, natuurwetenschappen en sociale geschiedenis.
 39. Valence House Museum39

  Valence House Museum

  Dagenham
  Valence House Museum is een museum in Dagenham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, schone kunsten, kostuum en textiel, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, landvervoer, geneeskunde, wapens en oorlog en sociale geschiedenis.
 40. Museum Of Croydon40

  Museum Of Croydon

  Croydon
  Museum Of Croydon is een museum in Croydon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en decoratieve en toegepaste kunst.
 41. Museum of Richmond41

  Museum of Richmond

  Richmond
  Museum of Richmond is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Kostuum en Textiel, Landvervoer, Munten en Medailles, Schone Kunsten, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Persoonlijkheden, Natuurwetenschappen, Archieven, Sociale Geschiedenis, Muz
 42. Orleans House Gallery42

  Orleans House Gallery

  Twickenham
  Orleans House Gallery is een museum in Twickenham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Persoonlijkheden, Fotografie, Kostuum en Textiel en Archieven.
 43. Hogarth's House43

  Hogarth's House

  Londen
  Hogarth's House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, persoonlijkheden, literatuur en schone kunsten.
 44. Barbican Art Gallery44

  Barbican Art Gallery

  Londen
  Barbican Art Gallery presenteert grote tentoonstellingen van toonaangevende internationale figuren, waaronder een dynamische mix van architectuur, design, mode en fotografie.
 45. Bethlem Museum of the Mind45

  Bethlem Museum of the Mind

  Beckenham
  Bethlem Museum of the Mind is een museum in Beckenham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, sociale geschiedenis, geneeskunde, archieven en persoonlijkheden.
 46. Whitehall Historic House46

  Whitehall Historic House

  Sutton
  Whitehall Historic House is een museum in Sutton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, sociale geschiedenis, schone kunsten en architectuur.
 47. Royal Academy of Music Museum47

  Royal Academy of Music Museum

  Londen
  Royal Academy of Music Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, podiumkunsten, munten en medailles, sociale geschiedenis, archieven, schone kunsten en muziek.
 48. The Chocolate Museum48

  The Chocolate Museum

  Londen
  The Chocolate Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Design, Wereldculturen, Sociale Geschiedenis en Natuurwetenschappen.
 49. Royal College of Physicians49

  Royal College of Physicians

  Londen
  Royal College of Physicians is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, persoonlijkheden, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst, archieven, munten en medailles, sociale geschiedenis en geneeskunde.
 50. Vestry House Museum50

  Vestry House Museum

  Londen
  Vestry House Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Landvervoer, Schone Kunsten, Archieven, Persoonlijkheden, Speelgoed en Hobby's, Rechtsorde, Handel en Commercie, Kostuum en Textiel, Fotografie, Architectuur, Oudheidkunde
 51. Barnet Museum51

  Barnet Museum

  Barnet
  Barnet Museum is een museum in Barnet. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Munten en Medailles, Schone Kunsten, Wetenschap en Technologie, Persoonlijkheden, Kostuum en Textiel, Sociale Geschiedenis, Oudheidkunde en Archieven.
 52. Gunnersbury Park and Museum52

  Gunnersbury Park and Museum

  Londen
  Gunnersbury Park and Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Godsdienst, Munten en Medailles, Wetenschap en Technologie, Schone Kunsten, Wapens en Oorlog, Sport, Speelgoed en Hobby's, Fotografie, Film en Media, Industrie, Ou
 53. Old Speech Room Gallery53

  Old Speech Room Gallery

  Harrow
  Old Speech Room Gallery is een museum in Harrow. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, oudheidkunde en schone kunsten.
 54. The Twickenham Museum54

  The Twickenham Museum

  Twickenham
  The Twickenham Museum is een museum in Twickenham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis.
 55. Crystal Palace Museum55

  Crystal Palace Museum

  Londen
  Crystal Palace Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Fotografie, Munten en Medailles, Sociale Geschiedenis, Archieven, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Schone Kunsten.
 56. Greenwich Heritage Centre56

  Greenwich Heritage Centre

  Londen
  Greenwich Heritage Centre is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van geneeskunde, wapens en oorlog, schone kunsten, wetenschap en technologie, munten en medailles, kostuum en textiel, oudheidkunde, archieven, wereldculturen, natuurwetenschappen, sociale ge
 57. Anaesthesia Heritage Centre57

  Anaesthesia Heritage Centre

  Londen
  Anaesthesia Heritage Centre is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, literatuur, geneeskunde en archieven.
 58. Bruce Castle Museum58

  Bruce Castle Museum

  Londen
  Bruce Castle Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, sociale geschiedenis, persoonlijkheden, fotografie, decoratieve en toegepaste kunst, architectuur, design, schone kunsten, speelgoed en hobby's, archieven, industrie, sport en w
 59. Battersea Arts Centre59

  Battersea Arts Centre

  Londen
 60. Lauderdale House60

  Lauderdale House

  Londen
 61. The Clockmakers' Museum61

  The Clockmakers' Museum

  Londen
  The Clockmakers' Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 62. South London Gallery62

  South London Gallery

  Londen
  South London Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, podiumkunsten, film en media en decoratieve en toegepaste kunst.
 63. Little Holland House63

  Little Holland House

  Carshalton
  Little Holland House is een museum in Carshalton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Persoonlijkheden, Sociale Geschiedenis, Schone Kunsten, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Architectuur en Design.
 64. Museum of Asian Music64

  Museum of Asian Music

  Londen
  Het Museum of Asian Music biedt een interactieve manier om de diversiteit van Aziatische muziek te ontdekken in een praktische omgeving. Permanente tentoonstellingen van muziekinstrumenten uit het hele continent gaan vergezeld van touch-screen displays met muziek- en videoclips, en digitale toegang
 65. Royal College of Nursing Library and Heritage Centre65

  Royal College of Nursing Library and Heritage Centre

  Londen
  Royal College of Nursing Library and Heritage Centre is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van geneeskunde.
 66. Hackney Museum66

  Hackney Museum

  Londen
  Hackney Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Oudheidkunde, Speelgoed en Hobby's, Schone Kunsten, Geneeskunde, Fotografie, Kostuum en Textiel, Archieven, Godsdienst, Sociale Geschiedenis, Film en Media, Natuurwetensch
 67. British Optical Association Museum67

  British Optical Association Museum

  Londen
  British Optical Association Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, geneeskunde, schone kunsten, persoonlijkheden, sociale geschiedenis en munten en medailles.
 68. Wimbledon Windmill Museum68

  Wimbledon Windmill Museum

  Londen
  Wimbledon Windmill Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis en Wetenschap en Technologie.
 69. Geology Collections, University College London69

  Geology Collections, University College London

  Londen
  Geology Collections, University College London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven en Natuurwetenschappen.
 70. The British Red Cross Museum70

  The British Red Cross Museum

  Londen
  The British Red Cross Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van rechtsorde, sociale geschiedenis, landvervoer, munten en medailles, wereldculturen, archieven, persoonlijkheden, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel en
 71. Markfield Beam Engine and Museum71

  Markfield Beam Engine and Museum

  Londen
  Markfield Beam Engine and Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie.
 72. Royal College of Music Museum72

  Royal College of Music Museum

  Londen
  Royal College of Music Museum of Instruments - Currently Closed is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van muziek.
 73. Sikorski Museum73

  Sikorski Museum

  Londen
  Sikorski Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wereldculturen en Literatuur.
 74. 74

  National Maritime Museum - Royal Museums Greenwich

  Londen
  National Maritime Museum - Royal Museums Greenwich is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, kostuum en textiel, wereldculturen, persoonlijkheden, wapens en oorlog, sociale geschiedenis, maritiem, architectuur, podiumkunsten, archieve
 75. Brent Museum and Archives75

  Brent Museum and Archives

  Londen
  Brent Museum and Archives is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel en sociale geschiedenis.
 76. The Temple76

  The Temple

  Londen
  The Temple, gelegen in het midden van Wanstead Park, werd in de 18e eeuw ontworpen als een onderdeel van de formele tuinen van Wanstead Park, compleet met een klassieke portiek. Tegenwoordig doet The Temple dienst als bezoekerscentrum, waar u de geschiedenis van Wanstead House en het park eromheen
 77. Burgh House & Hampstead Museum77

  Burgh House & Hampstead Museum

  Londen
  Burgh House & Hampstead Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, schone kunsten en sociale geschiedenis.
 78. V&A Museum of Childhood78

  V&A Museum of Childhood

  Londen
  V&A Museum of Childhood is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel en speelgoed en hobby's.
 79. Fitzroy House79

  Fitzroy House

  Londen
  Het Fitzroy House is een huis met vier verdiepingen, gebouwd in de 18e eeuw als voorbeeld van Georgiaanse architectuur. Het museum is gewijd aan de schrijver L. Ron Hubbard. In het Fitzroy House maken bezoekers een reis door het verleden, met gerestaureerde kantoorapparatuur, waaronder Adler schrijf
 80. Embankment Galleries at Somerset House80

  Embankment Galleries at Somerset House

  Londen
  De Embankment Galleries waren oorspronkelijk een met tongewelf overwelfd schuitengebouw dat rechtstreeks in verbinding stond met de Theems. Nu doet het dienst als een moderne en aanpasbare tentoonstellingsruimte. Verspreid over de begane grond en de tussenverdieping van de Zuidvleugel vinden hier ja
 81. Upminster Tithe Barn Museum of Nostalgia81

  Upminster Tithe Barn Museum of Nostalgia

  Upminster
  De Upminster Tithe Barn herbergt een verzameling kunstvoorwerpen van nostalgische oorsprong en is gelegen in Hall Lane, Upminster in de London Borough of Havering. Het is eigendom van de Havering London Borough Council en wordt beheerd in samenwerking met de Hornchurch and District Historical Societ
 82. Islington Local History Centre and Museum82

  Islington Local History Centre and Museum

  Londen
  Islington Local History Centre and Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Munten en Medailles, Rivieren, Sociale Geschiedenis, Architectuur, Film en Media, Wapens en Oorlog, Kostuum en Textiel, Schone Kunsten, Industrie, Godsdienst
 83. The Museum of Wimbledon83

  The Museum of Wimbledon

  Londen
  The Museum of Wimbledon is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, kostuum en textiel, munten en medailles, persoonlijkheden, schone kunsten, archieven en sociale geschiedenis.
 84. Enfield Museum84

  Enfield Museum

  Enfield Town
  Enfield Museum is een museum in Enfield Town. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, rivieren, archieven, handel en commercie, sociale geschiedenis en oudheidkunde.
 85. Barnet Local Studies and Archives85

  Barnet Local Studies and Archives

  Londen
  Barnet Local Studies and Archives is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven en Sociale Geschiedenis.
 86. Kelmscott House86

  Kelmscott House

  Londen
  Kelmscott House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Kostuum en Textiel en Persoonlijkheden.
 87. 87

  The Royal Academy of Arts

  Londen
 88. Stephens House and Gardens88

  Stephens House and Gardens

  Londen
  Avenue House, het hoofdgebouw van Stephens House & Gardens, werd tijdens de Eerste Wereldoorlog gevorderd als VAD-ziekenhuis en werd in 1918 het centrale ziekenhuis van de pas opgerichte Royal Air Force. De tuinen bieden een gemengd landschap en omvatten een arboretum, een rotstuin, een moerastuin,
 89. Headstone Manor Museum89

  Headstone Manor Museum

  Harrow
  Headstone Manor Museum is een museum in Harrow. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, landvervoer, kostuum en textiel, schone kunsten, sociale geschiedenis, oudheidkunde, wetenschap en technologie en archieven.
 90. 90

  The Royal London Museum

  Londen
  Het Royal London Hospital museum bezit collecties die het ziekenhuis documenteren vanaf zijn vroegste dagen, en ook enkele van patiënten, verpleegsters en dokters die door de deuren van het ziekenhuis zijn gegaan. Bezoekers kunnen meer te weten komen over de geschiedenis van het ziekenhuis, zijn rol
 91. 91

  Kingston Museum

  Kingston upon Thames
  Kingston Museum is een museum in Kingston upon Thames. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, wereldculturen, oudheidkunde, decoratieve en toegepaste kunst, munten en medailles, schone kunsten, wapens en oorlog, kostuum en textiel, natuurwetenschappen, we
 92. 92

  St Bartholomew's Museum

  Londen
  St Bartholomew's Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, geneeskunde, sociale geschiedenis en archieven.
 93. 93

  Redbridge Museum

  Ilford
  Redbridge Museum is een museum in Ilford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landbouw, Archieven, Sociale Geschiedenis, Munten en Medailles, Oudheidkunde, Kostuum en Textiel, Schone Kunsten en Industrie.
 94. 94

  Ben Uri Gallery and Museum

  Londen
  Ben Uri Gallery and Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten.
 95. 95

  UCL Art Museum

  Londen
  UCL Art Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten.
 96. 96

  Marylebone Cricket Club Museum

  Londen
  Marylebone Cricket Club Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sport.
 97. 97

  Dana Centre

  Londen
 98. 98

  British Dental Association Museum

  Londen
  British Dental Association Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van fotografie, archieven, munten en medailles, geneeskunde, wetenschap en technologie, schone kunsten, sociale geschiedenis en film en media.
 99. 99

  Chartered Insurance Institute Museum

  Londen
  Chartered Insurance Institute Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Rechtsorde, Wetenschap en Technologie en Archieven.
 100. 100

  Walthamstow Pumphouse Museum

  Londen
  Walthamstow Pumphouse Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem, wetenschap en technologie, sociale geschiedenis, landvervoer, industrie, luchtvaart en speelgoed en hobby's.
 101. 101

  New London Architecture

  Londen
  New London Architecture organiseert onderzoekstentoonstellingen die van invloed zijn op de bouw in de stad. Een hoogtepunt is een interactieve maquette van 1:2000 van Centraal Londen.
 102. 102

  The London Sewing Machine Museum

  Londen
  The London Sewing Machine Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Kostuum en Textiel en Industrie.
 103. 103

  Cuming Museum

  Londen
  Cuming Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, wetenschap en technologie, munten en medailles, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel, natuurwetenschappen, wereldculturen, muziek, sociale geschiedenis, schone kunste
 104. 104

  Museum of the Royal Pharmaceutical Society

  Londen
  Museum of the Royal Pharmaceutical Society is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Fotografie, Geneeskunde, Industrie, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Wetenschap en Technologie, Handel en Commercie, Natuurwetenschappen, Schone Kunsten, Sociale Geschied
 105. 105

  The Fusilier Museum London

  Londen
  The Fusilier Museum London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, wapens en oorlog en sociale geschiedenis.
 106. 106

  The Fleming Collection

  Londen
  Een in Londen gevestigde galerie die zich toelegt op het ondersteunen en promoten van Schotse kunst.
 107. 107

  The Wiener Library

  Londen
  The Wiener Library is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, sociale geschiedenis, godsdienst, fotografie en archieven.
 108. 108

  The Museum of Immigration and Diversity

  Londen
  The Museum of Immigration and Diversity is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, architectuur en wereldculturen.
 109. 109

  Merton Heritage & Local Studies Centre

  Morden
  Merton Heritage & Local Studies Centre is een museum in Morden. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis en Archieven.
 110. 110

  British Airways Speedbird Heritage Centre

  Longford
  British Airways Speedbird Heritage Centre is een museum in Longford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Luchtvaart, Kostuum en Textiel en Sociale Geschiedenis.
 111. 111

  Salvation Army International Heritage Centre

  Londen
  Het internationale erfgoedcentrum van het Leger des Heils vertelt het verhaal van het Leger des Heils vanaf zijn oorsprong in de jaren 1860 tot heden, zowel in het Verenigd Koninkrijk als overzee. Het Heritage Centre bestaat uit een bibliotheek, archief en museum. Het archief bevat de officiële arch
 112. 112

  Kurdish Museum, Library and Archive

  Londen
  Het eerste museum voor het Koerdische erfgoed ter wereld is een van de belangrijkste cultuurbronnen voor de schoolgaande kinderen van Hammersmith and Fulham Borough en voor de academici en onderzoekers in het Verenigd Koninkrijk. Laten we Hammersmith and Fulham Borough kleurrijker en toeristischer

Alle musea in Londen