De beste musea in Maidstone in 2022

Dit zijn de top 5 beste musea in Maidstone, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2022. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Maidstone, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Maidstone.

Dit zijn de beste musea in Maidstone:

 1. Leeds Castle1

  Leeds Castle

  Maidstone
  Leeds Castle is een museum in Maidstone. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis en Wapens en Oorlog.
 2. Kent Life2

  Kent Life

  Sandling
  Kent Life is een museum in Sandling. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van speelgoed en hobby's, landbouw, kostuum en textiel, sociale geschiedenis, archieven, industrie, godsdienst, handel en commercie en architectuur.
 3. Maidstone Museum and Bentlif Art Gallery3

  Maidstone Museum and Bentlif Art Gallery

  Maidstone
  Maidstone Museum and Bentlif Art Gallery is een museum in Maidstone. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, kostuum en textiel, munten en medailles, architectuur, natuurwetenschappen, schone kunsten, speelgoed en hobby's, wereldculturen, decoratieve en toegepaste
 4. Tyrwhitt Drake Museum of Carriages4

  Tyrwhitt Drake Museum of Carriages

  Maidstone
  Tyrwhitt Drake Museum of Carriages is een museum in Maidstone. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer.
 5. Queen's Own Royal West Kent Regiment Museum5

  Queen's Own Royal West Kent Regiment Museum

  Maidstone
  Queen's Own Royal West Kent Regiment Museum is een museum in Maidstone. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog.

Alle musea in Maidstone