Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Manchester

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Manchester (Engeland) veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 13 musea en attracties in Manchester kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Manchester? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. Museum of Science and Industry1

  Museum of Science and Industry

  Manchester
  Museum of Science and Industry is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, fotografie, archieven, wetenschap en technologie, luchtvaart, landvervoer, handel en commercie, decoratieve en toegepaste kun
 2. Manchester Museum2

  Manchester Museum

  Manchester
  Manchester Museum is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, godsdienst, kostuum en textiel, munten en medailles, decoratieve en toegepaste kunst, geneeskunde, natuurwetenschappen, sociale geschiedenis, oudheidkunde, wereldculturen en wapens
 3. Manchester Art Gallery3

  Manchester Art Gallery

  Manchester
  Manchester Art Gallery is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Oudheidkunde en Decoratieve en Toegepaste Kunst.
 4. People's History Museum4

  People's History Museum

  Manchester
  People's History Museum is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design, fotografie, kostuum en textiel, industrie, podiumkunsten, schone kunsten, archieven, munten en medailles, persoonlijkheden, handel en commercie, sociale geschiedenis, muziek en
 5. Greater Manchester Police Museum and Archives5

  Greater Manchester Police Museum and Archives

  Manchester
  Greater Manchester Police Museum and Archives is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, sociale geschiedenis, wapens en oorlog, persoonlijkheden, fotografie, munten en medailles, landvervoer en archieven.
 6. Whitworth Art Gallery6

  Whitworth Art Gallery

  Manchester
  Whitworth Art Gallery heeft een internationaal belangrijke collectie van 55.000 kunstwerken.
 7. Manchester Jewish Museum7

  Manchester Jewish Museum

  Manchester
  Manchester Jewish Museum is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Handel en Commercie, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Kostuum en Textiel, Sociale Geschiedenis, Archieven, Architectuur, Wereldculturen, Godsdienst, Persoonlijkheden en Schone Kunsten.
 8. Gallery of Costume8

  Gallery of Costume

  Manchester
  Gallery of Costume is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel en sociale geschiedenis.
 9. The Pankhurst Centre9

  The Pankhurst Centre

  Manchester
  The Pankhurst Centre is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Persoonlijkheden.
 10. Heaton Hall10

  Heaton Hall

  Manchester
  Heaton Hall is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Schone Kunsten.
 11. 11

  esea contemporary

  Manchester
  Centre for Chinese Contemporary Art is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, design, decoratieve en toegepaste kunst, film en media, podiumkunsten, fotografie en schone kunsten.
 12. 12

  MMU Special Collections

  Manchester
  Manchester Metropolitan University Special Collections is een museum, galerie en leeszaal en is open voor het publiek om de collecties te bekijken of te onderzoeken, een evenement bij te wonen of onze tentoonstellingen te bekijken. In de galerij van de Speciale Collecties worden jaarlijks 3 tentoons
 13. 13

  Holden Gallery

  Manchester
  De Holden Gallery van de Faculty of Art and Design aan de Manchester Metropolitan University heeft een geschiedenis van meer dan 100 jaar en biedt een doorlopend programma van tentoonstellingen die gratis toegankelijk zijn voor het publiek. De Gallery is ook de thuisbasis van de jaarlijkse BA en MA

Alle musea in Manchester