Alle kunstmusea en attracties om te bezoeken in Manchester

Manchester (Engeland) heeft veel te bieden voor kunstliefhebbers. Hieronder tonen we je een overzicht van alle 9 kunstmusea die zich in Manchester bevinden.

Houd je van kunst en ben je op zoek naar de beste kunstmusea om te bezoeken in Manchester? Dit zijn ze:

 1. Manchester Art Gallery1

  Manchester Art Gallery

  Manchester
  Manchester Art Gallery is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Oudheidkunde en Decoratieve en Toegepaste Kunst.
 2. People's History Museum2

  People's History Museum

  Manchester
  People's History Museum is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design, fotografie, kostuum en textiel, industrie, podiumkunsten, schone kunsten, archieven, munten en medailles, persoonlijkheden, handel en commercie, sociale geschiedenis, muziek en
 3. Whitworth Art Gallery3

  Whitworth Art Gallery

  Manchester
  Whitworth Art Gallery heeft een internationaal belangrijke collectie van 55.000 kunstwerken.
 4. Victoria Baths4

  Victoria Baths

  Manchester
  Victoria Baths is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Schone Kunsten, Archieven, Sport, Sociale Geschiedenis, Film en Media, Muziek en Podiumkunsten.
 5. Gallery of Costume5

  Gallery of Costume

  Manchester
  Gallery of Costume is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel en sociale geschiedenis.
 6. Heaton Hall6

  Heaton Hall

  Manchester
  Heaton Hall is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Schone Kunsten.
 7. 7

  esea contemporary

  Manchester
  Centre for Chinese Contemporary Art is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, design, decoratieve en toegepaste kunst, film en media, podiumkunsten, fotografie en schone kunsten.
 8. 8

  MMU Special Collections

  Manchester
  Manchester Metropolitan University Special Collections is een museum, galerie en leeszaal en is open voor het publiek om de collecties te bekijken of te onderzoeken, een evenement bij te wonen of onze tentoonstellingen te bekijken. In de galerij van de Speciale Collecties worden jaarlijks 3 tentoons
 9. 9

  Holden Gallery

  Manchester
  De Holden Gallery van de Faculty of Art and Design aan de Manchester Metropolitan University heeft een geschiedenis van meer dan 100 jaar en biedt een doorlopend programma van tentoonstellingen die gratis toegankelijk zijn voor het publiek. De Gallery is ook de thuisbasis van de jaarlijkse BA en MA

Alle musea in Manchester