Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Nottingham

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Nottingham (Engeland) veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 4 musea en attracties in Nottingham kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Nottingham? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. Wollaton Hall and Park1

  Wollaton Hall and Park

  Nottingham
  Wollaton Hall and Park is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Wetenschap en Technologie, Persoonlijkheden, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Sociale Geschiedenis, Schone Kunsten en Natuurwetenschappen.
 2. Green's Mill and Science Centre2

  Green's Mill and Science Centre

  Nottingham
  Green's Mill and Science Centre is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, wetenschap en technologie en sociale geschiedenis.
 3. William Booth Birthplace Museum3

  William Booth Birthplace Museum

  Nottingham
  William Booth Birthplace Museum is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Persoonlijkheden, Archieven, Sociale Geschiedenis en Godsdienst.
 4. 4

  The Queen's Royal Lancers Regimental Museum

  Nottingham
  The Queen's Royal Lancers Regimental Museum is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Muziek, Wapens en Oorlog, Persoonlijkheden, Kostuum en Textiel, Archieven, Schone Kunsten, Sociale Geschiedenis, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Munten en Medaill

Alle musea in Nottingham