De beste musea in Peterborough in september 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Peterborough, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Peterborough, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Peterborough.

Op zoek naar de beste musea in Peterborough? Dit zijn de beste:

 1. Burghley House1

  Burghley House

  Peterborough
  Burghley House is een museum in Peterborough. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Schone Kunsten, Persoonlijkheden en Kostuum en Textiel.
 2. Peterborough Museum2

  Peterborough Museum

  Peterborough
  Peterborough Museum is een museum in Peterborough. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, muziek, wapens en oorlog, landvervoer, munten en medailles, geneeskunde, wetenschap en technologie, persoonlijkheden, natuurwetenschappen, literatuur, fotografie, soci
 3. 3

  Nene Valley Railway Museum

  Peterborough
  Nene Valley Railway Museum is een museum in Peterborough. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer.
 4. Flag Fen Archaeology Park4

  Flag Fen Archaeology Park

  Peterborough
  Flag Fen Archaeology Park is een museum in Peterborough. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde.
 5. Railworld5

  Railworld

  Peterborough
  Railworld is een museum in Peterborough. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer, Archieven, Wetenschap en Technologie en Sociale Geschiedenis.

Alle musea in Peterborough