Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Portsmouth

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Portsmouth (Engeland) veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 7 musea en attracties in Portsmouth kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Portsmouth? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. Boathouse 4 at Portsmouth Historic Dockyard1

  Boathouse 4 at Portsmouth Historic Dockyard

  Portsmouth
 2. Southsea Castle2

  Southsea Castle

  Portsmouth
  Southsea Castle is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog.
 3. Portsmouth City Museum3

  Portsmouth City Museum

  Portsmouth
  Portsmouth City Museum is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem, decoratieve en toegepaste kunst, natuurwetenschappen, schone kunsten, kostuum en textiel, literatuur, oudheidkunde en sociale geschiedenis.
 4. Portsmouth Natural History Museum4

  Portsmouth Natural History Museum

  Portsmouth
  Portsmouth Natural History Museum is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen en wetenschap en technologie.
 5. Round Tower5

  Round Tower

  Portsmouth
  Een van de oudste permanente vestingwerken van Portsmouth. De Round Tower werd rond 1418 gebouwd om de ingang van de haven van Portsmouth te verdedigen en invallen van Franse schepen op de stad te voorkomen. Binnen is er een mooi gewelfd bakstenen plafond uit het begin van de 19e eeuw. Tot 1960 maak
 6. Eastney Beam Engine House6

  Eastney Beam Engine House

  Portsmouth
  Eastney Beam Engine House is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie.
 7. 7

  World War 1 Remembrance Centre

  Portsmouth
  Het centrum is opgezet om artefacten, reproductie-exposities en memorabilia uit de Eerste Wereldoorlog tentoon te stellen. Het heeft een tijdlijn vol ongebruikelijke verhalen, een wandeling door het overdekte loopgravenstelsel van repro en houdt af en toe lezingen over Ieper en de Somme plus andere

Alle musea in Portsmouth