De beste musea in Southend-on-Sea in 2022

Dit zijn de top 5 beste musea in Southend-on-Sea, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2022. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Southend-on-Sea, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Southend-on-Sea.

Dit zijn de beste musea in Southend-on-Sea:

 1. Southchurch Hall1

  Southchurch Hall

  Southend-on-Sea
  Southchurch Hall is een museum in Southend-on-Sea. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Wapens en Oorlog, Oudheidkunde en Schone Kunsten.
 2. Southend Pier Museum2

  Southend Pier Museum

  Southend-on-Sea
  Southend Pier Museum is een museum in Southend-on-Sea. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, landvervoer, speelgoed en hobby's en sociale geschiedenis.
 3. Southend Central Museum and Planetarium3

  Southend Central Museum and Planetarium

  Southend-on-Sea
  Southend Central Museum and Planetarium is een museum in Southend-on-Sea. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, wetenschap en technologie, oudheidkunde, sociale geschiedenis, archieven, geneeskunde, natuurwetenschappen, landvervoer, kostuum en textiel, wa
 4. Beecroft Art Gallery4

  Beecroft Art Gallery

  Southend-on-Sea
  Beecroft Art Gallery is een museum in Southend-on-Sea. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten en kostuum en textiel.
 5. 5

  Prittlewell Priory

  Southend-on-Sea
  Prittlewell Priory is een museum in Southend-on-Sea. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, sociale geschiedenis, landvervoer, oudheidkunde en natuurwetenschappen.

Alle musea in Southend-on-Sea