De beste musea in Stoke-on-Trent in 2022

Dit zijn de top 5 beste musea in Stoke-on-Trent, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2022. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Stoke-on-Trent, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Stoke-on-Trent.

Dit zijn de beste musea in Stoke-on-Trent:

 1. Gladstone Pottery Museum1

  Gladstone Pottery Museum

  Stoke-on-Trent
  Gladstone Pottery Museum is een museum in Stoke-on-Trent. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Industrie, Sociale Geschiedenis, Archieven en Wetenschap en Technologie.
 2. The Potteries Museum and Art Gallery2

  The Potteries Museum and Art Gallery

  Stoke-on-Trent
  The Potteries Museum and Art Gallery is een museum in Stoke-on-Trent. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, industrie, design, sociale geschiedenis, fotografie, schone kunsten, landvervoer, archieven, oudheidkunde, literatuur, persoonlijkheden
 3. Middleport Pottery3

  Middleport Pottery

  Stoke-on-Trent
 4. Moorcroft Heritage Visitor Centre4

  Moorcroft Heritage Visitor Centre

  Stoke-on-Trent
 5. Etruria Industrial Museum5

  Etruria Industrial Museum

  Stoke-on-Trent
  Etruria Industrial Museum is een museum in Stoke-on-Trent. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, landbouw, industrie, rivieren, wetenschap en technologie en archieven.

Alle musea in Stoke-on-Trent