Alle kunstmusea en attracties om te bezoeken in Stoke-on-Trent

Stoke-on-Trent (Engeland) heeft veel te bieden voor kunstliefhebbers. Hieronder tonen we je een overzicht van alle 4 kunstmusea die zich in Stoke-on-Trent bevinden.

Houd je van kunst en ben je op zoek naar de beste kunstmusea om te bezoeken in Stoke-on-Trent? Dit zijn ze:

 1. The Potteries Museum and Art Gallery1

  The Potteries Museum and Art Gallery

  Stoke-on-Trent
  The Potteries Museum and Art Gallery is een museum in Stoke-on-Trent. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, industrie, design, sociale geschiedenis, fotografie, schone kunsten, landvervoer, archieven, oudheidkunde, literatuur, persoonlijkheden
 2. Moorcroft Heritage Visitor Centre2

  Moorcroft Heritage Visitor Centre

  Stoke-on-Trent
  Met een team van zeer deskundige en vriendelijke verkoopadviseurs kunt u snuffelen tussen wat volgens velen 's werelds grootste selectie is van gelimiteerde edities, algemene series, exclusieve winkelontwerpen, tafellampen en lampenkappen, allemaal ontworpen voor de scherpzinnige verzamelaar. Ze wor
 3. Ford Green Hall3

  Ford Green Hall

  Stoke-on-Trent
  Ford Green Hall is een museum in Stoke-on-Trent. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst en Sociale Geschiedenis.
 4. Spode Museum4

  Spode Museum

  Stoke-on-Trent
  Spode Works Visitor Centre is een museum in Stoke-on-Trent. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie.

Alle musea in Stoke-on-Trent