De beste musea in Sunderland in september 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Sunderland, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Sunderland, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Sunderland.

Op zoek naar de beste musea in Sunderland? Dit zijn de beste:

 1. Souter Lighthouse and The Leas1

  Souter Lighthouse and The Leas

  Sunderland
  Souter Lighthouse and The Leas is een museum in Sunderland. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, maritiem en decoratieve en toegepaste kunst.
 2. Sunderland Museum and Winter Gardens2

  Sunderland Museum and Winter Gardens

  Sunderland
  Sunderland Museum and Winter Gardens is een museum in Sunderland. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wereldculturen, Natuurwetenschappen, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Landvervoer, Industrie, Schone Kunsten, Kostuum en Textiel, Munten en Medailles, Sociale Geschiedenis,
 3. Monkwearmouth Station Museum3

  Monkwearmouth Station Museum

  Sunderland
  Monkwearmouth Station Museum is een museum in Sunderland. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer.
 4. Ryhope Engines Museum4

  Ryhope Engines Museum

  Sunderland
  Ryhope Engines Museum is een museum in Sunderland. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie en Archieven.
 5. 5

  North East Land, Sea and Air Museum

  Sunderland
  North East Land, Sea and Air Museum is een museum in Sunderland. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van luchtvaart, wapens en oorlog en publiek transport.

Alle musea in Sunderland