De beste musea in Swindon in juni 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Swindon, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Swindon, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Swindon.

Op zoek naar de beste musea in Swindon? Dit zijn de beste:

 1. STEAM - Museum of the Great Western Railway1

  STEAM - Museum of the Great Western Railway

  Swindon
  STEAM - Museum of the Great Western Railway is een museum in Swindon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Archieven, Persoonlijkheden, Kostuum en Textiel, Handel en Commercie, Architectuur, Landvervoer, Sociale Geschiedenis en Industrie.
 2. Lydiard House2

  Lydiard House

  Swindon
  Lydiard House is een museum in Swindon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, persoonlijkheden en schone kunsten.
 3. The Museum of Computing3

  The Museum of Computing

  Swindon
  The Museum of Computing is een museum in Swindon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie en speelgoed en hobby's.
 4. Swindon Museum and Art Gallery4

  Swindon Museum and Art Gallery

  Swindon
  Swindon Museum and Art Gallery is een museum in Swindon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Oudheidkunde, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Sociale Geschiedenis, Muziek, Schone Kunsten, Kostuum en Textiel en Munten en Medailles.
 5. 5

  Cricklade Museum

  Swindon
  Cricklade Museum is een museum in Swindon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Fotografie, Luchtvaart, Handel en Commercie, Rechtsorde, Industrie, Sociale Geschiedenis, Oudheidkunde, Wapens en Oorlog, Munten en Medailles, Speelgoed en Hobby's, Godsdienst en Persoonlijkheden

Alle musea in Swindon