De beste musea in Warwick in februari 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Warwick, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Warwick, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Warwick.

Dit zijn de beste musea in Warwick:

 1. Warwick Castle1

  Warwick Castle

  Warwick
  Warwick Castle is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Architectuur en Wapens en Oorlog.
 2. Compton Verney Art Gallery & Park2

  Compton Verney Art Gallery & Park

  Warwick
  Compton Verney Art Gallery & Park is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, film en media, schone kunsten en design.
 3. Market Hall Museum3

  Market Hall Museum

  Warwick
  Market Hall Museum is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen, munten en medailles en oudheidkunde.
 4. Warwickshire Yeomanry Museum4

  Warwickshire Yeomanry Museum

  Warwick
  Warwickshire Yeomanry Museum is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog, Munten en Medailles en Sociale Geschiedenis.
 5. Royal Regiment of Fusiliers Museum5

  Royal Regiment of Fusiliers Museum

  Warwick
  Royal Regiment of Fusiliers Museum is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, decoratieve en toegepaste kunst, wapens en oorlog, sociale geschiedenis, archieven, wereldculturen, kostuum en textiel, schone kunsten en persoonlijkheden.

Alle musea in Warwick