De beste musea in Warwick in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Warwick, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Warwick, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Warwick.

Voor sommige musea in Warwick dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in Warwick? Dit zijn de beste:

 1. Warwick Castle1

  Warwick Castle

  Warwick
  Warwick Castle is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Architectuur en Wapens en Oorlog.
 2. Compton Verney Art Gallery & Park2

  Compton Verney Art Gallery & Park

  Warwick
  Compton Verney Art Gallery & Park is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, film en media, schone kunsten en design.
 3. St. John's House3

  St. John's House

  Warwick
  St. John's House Museum was een museum in Warwick. In het museum werden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, wapens en oorlog, speelgoed en hobby's, geneeskunde, persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst en sociale geschiedenis.
 4. Market Hall Museum4

  Market Hall Museum

  Warwick
  Market Hall Museum is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen, munten en medailles en oudheidkunde.
 5. Warwickshire Yeomanry Museum5

  Warwickshire Yeomanry Museum

  Warwick
  Warwickshire Yeomanry Museum is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog, Munten en Medailles en Sociale Geschiedenis.

Alle musea in Warwick