De beste musea in Warwick in 2022

Dit zijn de top 5 beste musea in Warwick, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2022. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Warwick, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Warwick.

Dit zijn de beste musea in Warwick:

 1. Warwick Castle1

  Warwick Castle

  Warwick
  Warwick Castle is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Architectuur en Wapens en Oorlog.
 2. Compton Verney Art Gallery & Park2

  Compton Verney Art Gallery & Park

  Warwick
  Compton Verney Art Gallery & Park is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, film en media, schone kunsten en design.
 3. St. John's House Museum3

  St. John's House Museum

  Warwick
  St. John's House Museum is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, wapens en oorlog, speelgoed en hobby's, geneeskunde, persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst en sociale geschiedenis.
 4. Market Hall Museum4

  Market Hall Museum

  Warwick
  Market Hall Museum is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen, munten en medailles en oudheidkunde.
 5. Warwickshire Yeomanry Museum5

  Warwickshire Yeomanry Museum

  Warwick
  Warwickshire Yeomanry Museum is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog, Munten en Medailles en Sociale Geschiedenis.

Alle musea in Warwick