Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Winchester

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Winchester (Engeland) veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 6 musea en attracties in Winchester kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Winchester? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. Westgate Museum1

  Westgate Museum

  Winchester
  Westgate Museum is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Sociale Geschiedenis, Architectuur en Rechtsorde.
 2. Winchester Discovery Centre2

  Winchester Discovery Centre

  Winchester
  Het Winchester Discovery Centre is een nieuwe generatie bibliotheken, die wordt beheerd door Hampshire County Council. Het biedt onderdak aan een openbare bibliotheek, twee galerijen, een evenementenhal, een café en leerruimten.
 3. Royal Hampshire Regiment Museum3

  Royal Hampshire Regiment Museum

  Winchester
  Royal Hampshire Regiment Museum is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, muziek, kostuum en textiel, wapens en oorlog, archieven en munten en medailles.
 4. Adjutant General's Corps Museum4

  Adjutant General's Corps Museum

  Winchester
  Adjutant General's Corps Museum is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog.
 5. 5

  Winchester College Treasury

  Winchester
  Winchester is ongewoon omdat het een eigen museum heeft, dat bekend staat als Treasury. Het herbergt de Duberly Collection of Chinese art en de College collection of Greek vases. De kleurrijke Chinese collectie omvat ongeveer tweehonderd voorwerpen, voornamelijk porselein. Zij werd aan Winchester na
 6. 6

  The Rifles Collection - the Regimental Museum of The Rifles

  Winchester

Alle musea in Winchester