De beste musea in Worcester in september 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Worcester, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Worcester, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Worcester.

Op zoek naar de beste musea in Worcester? Dit zijn de beste:

 1. Museum of Royal Worcester1

  Museum of Royal Worcester

  Worcester
  Museum of Royal Worcester is een museum in Worcester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Persoonlijkheden, Sociale Geschiedenis, Schone Kunsten en Wetenschap en Technologie.
 2. Worcester City Art Gallery and Museum2

  Worcester City Art Gallery and Museum

  Worcester
  Worcester City Art Gallery and Museum is een museum in Worcester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Kostuum en Textiel, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Sociale Geschiedenis, Archieven, Natuurwetenschappen, Schone Kunsten, Landvervoer en Munten en Medailles.
 3. Museum of the Worcestershire Yeomanry Cavalry3

  Museum of the Worcestershire Yeomanry Cavalry

  Worcester
  Museum of the Worcestershire Yeomanry Cavalry is een museum in Worcester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Munten en Medailles, Wapens en Oorlog, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Schone Kunsten, Archieven, Kostuum en Textiel en Persoonlijkheden.
 4. The Greyfriars4

  The Greyfriars

  Worcester
 5. 5

  The Commandery

  Worcester
  The Commandery is een museum in Worcester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Wereldculturen, Schone Kunsten en Oudheidkunde.

Alle musea in Worcester