Alle kunstmusea en attracties om te bezoeken in Engeland

Engeland heeft veel te bieden voor kunstliefhebbers. Hieronder tonen we je een overzicht van alle 200 kunstmusea die zich in Engeland bevinden.

Houd je van kunst en ben je op zoek naar de beste kunstmusea om te bezoeken in Engeland? Dit zijn ze:

 1. British Museum1

  British Museum

  Londen
  British Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, geneeskunde, archieven, schone kunsten, oudheidkunde, muziek, sociale geschiedenis, munten en medailles, kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, wereldculturen en wete
 2. National Gallery2

  National Gallery

  Londen
  National Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, sociale geschiedenis, godsdienst en persoonlijkheden.
 3. Victoria and Albert Museum3

  Victoria and Albert Museum

  Londen
  Victoria and Albert Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, kostuum en textiel, muziek, persoonlijkheden, archieven, podiumkunsten, design, fotografie, schone kunsten, architectuur, sociale geschiedenis, speelgoed en hobby's, wereld
 4. Buckingham Palace4

  Buckingham Palace

  Londen
  Buckingham Palace is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, architectuur, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 5. Windsor Castle5

  Windsor Castle

  Windsor
 6. Shakespeare's Globe6

  Shakespeare's Globe

  Londen
  Shakespeare's Globe is een moderne replica van het theater waar sommige van Shakespeare's toneelstukken voor het eerst werden opgevoerd. Het oorspronkelijke theater werd in 1599 gebouwd door de Lord Chamberlain's Men, het toneelgezelschap van Shakespeare. Het lag ongeveer 250 meter van waar nu het G
 7. Chatsworth House7

  Chatsworth House

  Bakewell
  Chatsworth House is een museum in Bakewell. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur en schone kunsten.
 8. Online korting!Bath Abbey8

  Bath Abbey

  Bath
  Bath Abbey is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, oudheidkunde, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en godsdienst.
 9. National Portrait Gallery9

  National Portrait Gallery

  Londen
  National Portrait Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, schone kunsten, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst en archieven.
 10. Alnwick Castle10

  Alnwick Castle

  Alnwick
  Alnwick Castle is een museum in Alnwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog, Architectuur, Schone Kunsten en Film en Media.
 11. Osborne House11

  Osborne House

  East Cowes
  Osborne House is een museum in East Cowes. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel, wapens en oorlog, schone kunsten, natuurwetenschappen en wereldculturen.
 12. The Roman Baths12

  The Roman Baths

  Bath
  The Roman Baths is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, archieven en munten en medailles.
 13. Castle Howard13

  Castle Howard

  York
  Castle Howard is een museum in York. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Schone Kunsten, Sociale Geschiedenis en Architectuur.
 14. Anne Hathaway's Cottage14

  Anne Hathaway's Cottage

  Stratford-upon-Avon
  Anne Hathaway's Cottage is een museum in Stratford-upon-Avon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Literatuur, Sociale Geschiedenis, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Persoonlijkheden en Kostuum en Textiel.
 15. Waddesdon Manor15

  Waddesdon Manor

  Waddesdon
  Waddesdon Manor is een museum in Waddesdon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en architectuur.
 16. Royal Pavilion16

  Royal Pavilion

  Brighton
  Royal Pavilion is een museum in Brighton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, sociale geschiedenis, muziek, persoonlijkheden, archieven, schone kunsten, kostuum en textiel en decoratieve en toegepaste kunst.
 17. The Wallace Collection17

  The Wallace Collection

  Londen
  The Wallace Collection is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, wapens en oorlog en schone kunsten.
 18. Ashmolean Museum18

  Ashmolean Museum

  Oxford
  Ashmolean Museum is een museum in Oxford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, decoratieve en toegepaste kunst, wereldculturen, oudheidkunde en schone kunsten.
 19. St Michael's Mount19

  St Michael's Mount

  Marazion
  St Michael's Mount is een museum in Marazion. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, schone kunsten, wapens en oorlog, kostuum en textiel, maritiem en decoratieve en toegepaste kunst.
 20. The Courtauld Gallery20

  The Courtauld Gallery

  Londen
  The Courtauld Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, architectuur en schone kunsten.
 21. Birmingham Museum and Art Gallery21

  Birmingham Museum and Art Gallery

  Birmingham
  Birmingham Museum and Art Gallery is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst, munten en medailles, schone kunsten, oudheidkunde, wereldculturen, muziek, archieven, speelgoed en hobby's
 22. Warwick Castle22

  Warwick Castle

  Warwick
  Warwick Castle is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Architectuur en Wapens en Oorlog.
 23. Tate Britain23

  Tate Britain

  Londen
  Tate Britain is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van podiumkunsten, fotografie, schone kunsten, archieven en film en media.
 24. The Fitzwilliam Museum24

  The Fitzwilliam Museum

  Cambridge
  The Fitzwilliam Museum is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, wapens en oorlog, schone kunsten en muziek.
 25. Hever Castle and Gardens25

  Hever Castle and Gardens

  Hever
  700 jaar geschiedenis te ontdekken in dit 13e-eeuwse romantische kasteel met dubbele ommuring, ooit het ouderlijk huis van Anne Boleyn en een belangrijke collectie Tudor-portretten, fijn meubilair, wandtapijten en kunstvoorwerpen. De natuurlijke en formele tuinen omvatten Italiaanse tuinen met een p
 26. Lanhydrock26

  Lanhydrock

  Bodmin
  Lanhydrock is een museum in Bodmin. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, archieven, decoratieve en toegepaste kunst en sociale geschiedenis.
 27. Corfe Castle27

  Corfe Castle

  Corfe Castle
  Corfe Castle is een museum in Corfe Castle. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, muziek, decoratieve en toegepaste kunst, archieven, oudheidkunde en schone kunsten.
 28. No 1 Royal Crescent28

  No 1 Royal Crescent

  Bath
  No 1 Royal Crescent is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 29. Walker Art Gallery29

  Walker Art Gallery

  Liverpool
  Walker Art Gallery is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, muziek, decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 30. Stourhead30

  Stourhead

  Warminster
  Stourhead is een museum in Warminster. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landbouw, natuurwetenschappen, architectuur en sociale geschiedenis.
 31. Norwich Castle Museum and Art Gallery31

  Norwich Castle Museum and Art Gallery

  Norwich
  Norwich Castle Museum and Art Gallery is een museum in Norwich. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Munten en Medailles, Wapens en Oorlog, Oudheidkunde, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Natuurwetenschappen en Schone Kunsten.
 32. Hill Top32

  Hill Top

  Near Sawrey
  Hill Top is een museum in Near Sawrey. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, literatuur, natuurwetenschappen, persoonlijkheden en speelgoed en hobby's.
 33. Anglesey Abbey, Gardens and Lode Mill33

  Anglesey Abbey, Gardens and Lode Mill

  Cambridge
  Anglesey Abbey, Gardens and Lode Mill is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 34. Russell-Cotes Art Gallery and Museum34

  Russell-Cotes Art Gallery and Museum

  Bournemouth
  Russell-Cotes Art Gallery and Museum is een museum in Bournemouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, sociale geschiedenis, architectuur, kostuum en textiel, persoonlijkheden, podiumkunsten, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst en maritiem.
 35. Tate Modern35

  Tate Modern

  Londen
  Tate Modern is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, podiumkunsten, archieven, fotografie en film en media.
 36. Manchester Art Gallery36

  Manchester Art Gallery

  Manchester
  Manchester Art Gallery is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Oudheidkunde en Decoratieve en Toegepaste Kunst.
 37. Attingham Park37

  Attingham Park

  Shrewsbury
 38. Sir John Soane's Museum38

  Sir John Soane's Museum

  Londen
  Sir John Soane's Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog.
 39. Carisbrooke Castle Museum39

  Carisbrooke Castle Museum

  Newport
  Carisbrooke Castle Museum is een museum in Newport. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Munten en Medailles, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Archieven, Schone Kunsten, Maritiem, Sociale Geschiedenis, Wetenschap en Technologie, Persoonlijkheden en Kostuum en Textiel.
 40. Chartwell40

  Chartwell

  Westerham
  Chartwell is een museum in Westerham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 41. Brontë Parsonage Museum41

  Brontë Parsonage Museum

  Haworth
  Brontë Parsonage Museum is een museum in Haworth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Literatuur, Persoonlijkheden, Kostuum en Textiel, Muziek, Archieven, Schone Kunsten en Sociale Geschiedenis.
 42. Belton House42

  Belton House

  Grantham
  Belton House is een museum in Grantham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en persoonlijkheden.
 43. Lyme Park, House and Garden43

  Lyme Park, House and Garden

  Disley
  Lyme Park, House and Garden is een museum in Disley. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur en literatuur.
 44. The Bowes Museum44

  The Bowes Museum

  Barnard Castle
  The Bowes Museum is een museum in Barnard Castle. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, literatuur, decoratieve en toegepaste kunst, munten en medailles, persoonlijkheden, archieven, muziek, godsdienst, wapens en oorlog, natuurwetenschappen, speelgoed en
 45. Saatchi Gallery45

  Saatchi Gallery

  Londen
  Saatchi Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten.
 46. Tate Liverpool46

  Tate Liverpool

  Liverpool
  Tate Liverpool is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design, fotografie, film en media, schone kunsten, wereldculturen, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, archieven, podiumkunsten en muziek.
 47. Burghley House47

  Burghley House

  Peterborough
  Burghley House is een museum in Peterborough. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Schone Kunsten, Persoonlijkheden en Kostuum en Textiel.
 48. Fashion Museum Bath48

  Fashion Museum Bath

  Bath
  Fashion Museum Bath is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel en wapens en oorlog.
 49. Kingston Lacy49

  Kingston Lacy

  Wimborne Minster
 50. Tyntesfield50

  Tyntesfield

  Wraxall
  Tyntesfield is een museum in Wraxall. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, architectuur en sociale geschiedenis.
 51. Royal Albert Memorial Museum and Art Gallery51

  Royal Albert Memorial Museum and Art Gallery

  Exeter
  Royal Albert Memorial Museum and Art Gallery is een museum in Exeter. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, schone kunsten, munten en medailles, natuurwetenschappen, oudheidkunde, decoratieve en toegepaste kunst en wereldculturen.
 52. Wightwick Manor and Gardens - National Trust52

  Wightwick Manor and Gardens - National Trust

  Wolverhampton
  Wightwick Manor and Gardens is een museum in Wolverhampton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en decoratieve en toegepaste kunst.
 53. Speke Hall, Garden and Estate53

  Speke Hall, Garden and Estate

  Liverpool
  Speke Hall, Garden and Estate is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 54. Barbara Hepworth Museum and Sculpture Garden - Tate54

  Barbara Hepworth Museum and Sculpture Garden - Tate

  Sint Ives
  Barbara Hepworth Museum and Sculpture Garden - Tate is een museum in Sint Ives. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten.
 55. Bolsover Castle55

  Bolsover Castle

  Bolsover
  Bolsover Castle is een museum in Bolsover. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur en schone kunsten.
 56. Felbrigg Hall, Gardens and Estate56

  Felbrigg Hall, Gardens and Estate

  Felbrigg
  Felbrigg Hall, Gardens and Estate is een museum in Felbrigg. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 57. Coleton Fishacre57

  Coleton Fishacre

  Kingswear
  Reis terug in de tijd naar de Jazz Age in het vakantiehuis van de familie D'Oyly Carte. De tuin van 12 hectare heeft uitzichtpunten die een glimp van de zee laten zien, paden slingeren door open plekken langs rustige vijvers, in de vallei groeien tedere planten uit het Middellandse Zeegebied, Zuid-A
 58. Lacock Abbey58

  Lacock Abbey

  Lacock
  Lacock Abbey is een huis met meer dan 800 jaar geschiedenis. Gesticht als abdij in 1232, heeft het vele verschillende personages gekend, die elk hun eigen unieke stempel op het gebouw hebben gedrukt.
 59. Ickworth59

  Ickworth

  Horringer
  Ickworth is een museum in Horringer. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 60. Hughenden60

  Hughenden

  High Wycombe
  Hughenden is een museum in High Wycombe. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, persoonlijkheden, literatuur, sociale geschiedenis en schone kunsten.
 61. Mottisfont61

  Mottisfont

  Romsey
  Mottisfont is een museum in Romsey. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 62. Rievaulx Abbey62

  Rievaulx Abbey

  Helmsley
  Rievaulx Abbey is een museum in Helmsley. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst.
 63. Brodsworth Hall and Gardens63

  Brodsworth Hall and Gardens

  Brodsworth
  Ontdek het veranderende wel en wee van een rijke Victoriaanse familie in dit eens weelderige Yorkshire landhuis. Ontdek 150 jaar gedocumenteerd familieleven in Brodsworth Hall: van zijde en kroonluchters tot de soberheid van het leven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bezoekers kunnen ook een wandelin
 64. Audley End House and Gardens64

  Audley End House and Gardens

  Saffron Walden
  Audley End House and Gardens is een museum in Saffron Walden. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel en wereldculturen.
 65. Sizergh65

  Sizergh

  Kendal
  Sizergh is een museum in Kendal. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 66. London Film Museum66

  London Film Museum

  Londen
  London Film Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Film en Media, Design, Sociale Geschiedenis en Fotografie.
 67. Little Moreton Hall67

  Little Moreton Hall

  Congleton
  Little Moreton Hall is een museum in Congleton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 68. Royal Armouries, Fort Nelson68

  Royal Armouries, Fort Nelson

  Portchester
  Royal Armouries, Fort Nelson is een museum in Portchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur, Sociale Geschiedenis, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Wapens en Oorlog en Oudheidkunde.
 69. Bristol Museum and Art Gallery69

  Bristol Museum and Art Gallery

  Bristol
  Bristol Museum and Art Gallery is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, kostuum en textiel, munten en medailles, decoratieve en toegepaste kunst, luchtvaart, fotografie, wetenschap en technologie, natuurwetenschappen, oudheidkunde en god
 70. Ightham Mote70

  Ightham Mote

  Ivy Hatch
  Ightham Mote is een museum in Ivy Hatch. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, wapens en oorlog, persoonlijkheden, kostuum en textiel, muziek en schone kunsten.
 71. Wallington71

  Wallington

  Cambo
  Wallington is een museum in Cambo. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, natuurwetenschappen, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en sociale geschiedenis.
 72. Upton House and Gardens72

  Upton House and Gardens

  Banbury
  Upton House and Gardens is een museum in Banbury. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van handel en commercie, architectuur en schone kunsten.
 73. Cotehele73

  Cotehele

  Saint Dominick
  Cotehele is een museum in Saint Dominick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, wapens en oorlog, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis en schone kunsten.
 74. Temple Newsam House74

  Temple Newsam House

  Leeds
  Temple Newsam House is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Architectuur, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Kostuum en Textiel.
 75. National Theatre75

  National Theatre

  Londen
  National Theatre is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Podiumkunsten en Wereldculturen.
 76. People's History Museum76

  People's History Museum

  Manchester
  People's History Museum is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design, fotografie, kostuum en textiel, industrie, podiumkunsten, schone kunsten, archieven, munten en medailles, persoonlijkheden, handel en commercie, sociale geschiedenis, muziek en
 77. Lydiard House77

  Lydiard House

  Swindon
  Lydiard House is een museum in Swindon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, persoonlijkheden en schone kunsten.
 78. Charles Dickens Museum78

  Charles Dickens Museum

  Londen
  Charles Dickens Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Literatuur, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Persoonlijkheden, Schone Kunsten en Archieven.
 79. Nymans79

  Nymans

  Handcross
  Nymans is een museum in Handcross. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen, decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 80. Oxburgh Hall80

  Oxburgh Hall

  King's Lynn
  Oxburgh Hall is een museum in King's Lynn. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 81. Lindisfarne Castle81

  Lindisfarne Castle

  Berwick-upon-Tweed
  Lindisfarne Castle is een museum in Berwick-upon-Tweed. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 82. Kedleston Hall82

  Kedleston Hall

  Quarndon
  Kedleston Hall is een museum in Quarndon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, persoonlijkheden en decoratieve en toegepaste kunst.
 83. Stokesay Castle83

  Stokesay Castle

  Craven Arms
  Stokesay Castle is het best bewaarde 13e-eeuwse versterkte landhuis in Engeland. Het biedt bezoekers een blik in een ver verleden, toen kracht en elegantie werden gecombineerd. Gelegen in een vredig landschap vlakbij de grens met Wales, vormt Stokesay Castle een schilderachtig geheel met zijn in vak
 84. Knole84

  Knole

  Sevenoaks
  Knole is een museum in Sevenoaks. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 85. The World of James Herriot85

  The World of James Herriot

  Thirsk
 86. Hanbury Hall and Gardens86

  Hanbury Hall and Gardens

  Droitwich Spa
  Hanbury Hall and Gardens is een museum in Droitwich Spa. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 87. Polesden Lacey87

  Polesden Lacey

  Great Bookham
  Polesden Lacey is een museum in Great Bookham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 88. Wellcome Collection88

  Wellcome Collection

  Londen
  Wellcome Collection is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, wetenschap en technologie, geneeskunde, schone kunsten, wapens en oorlog en natuurwetenschappen.
 89. Winterbourne House and Garden89

  Winterbourne House and Garden

  Birmingham
  Winterbourne House and Garden is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen.
 90. The Vyne90

  The Vyne

  Sherborne Saint John
  The Vyne is een museum in Sherborne Saint John. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, oudheidkunde en architectuur.
 91. Eltham Palace91

  Eltham Palace

  Londen
  Eltham Palace is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, natuurwetenschappen en architectuur.
 92. Lady Lever Art Gallery92

  Lady Lever Art Gallery

  Birkenhead
  Lady Lever Art Gallery is een museum in Birkenhead. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, decoratieve en toegepaste kunst, archieven, schone kunsten, wereldculturen en kostuum en textiel.
 93. Time and Tide Museum of Great Yarmouth Life93

  Time and Tide Museum of Great Yarmouth Life

  Great Yarmouth
  Time and Tide Museum of Great Yarmouth Life is een museum in Great Yarmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Handel en Commercie, Persoonlijkheden, Archieven, Architectuur, Kostuum en Textiel, Oudheidkunde, Wapens en Oorlog, Industrie, Maritiem, Munten e
 94. Saltram94

  Saltram

  Plympton
 95. Berrington Hall95

  Berrington Hall

  Berrington
 96. Packwood House96

  Packwood House

  Lapworth
  Packwood House is een museum in Lapworth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis en schone kunsten.
 97. Fairfax House97

  Fairfax House

  York
  Fairfax House is een museum in York. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 98. Tattershall Castle98

  Tattershall Castle

  Tattershall
  Tattershall Castle is een museum in Tattershall. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, sociale geschiedenis, oudheidkunde, kostuum en textiel en schone kunsten.
 99. New Walk Museum and Art Gallery99

  New Walk Museum and Art Gallery

  Leicester
  New Walk Museum and Art Gallery is een museum in Leicester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, wereldculturen, decoratieve en toegepaste kunst, natuurwetenschappen en oudheidkunde.
 100. Blackwell The Arts and Crafts House100

  Blackwell The Arts and Crafts House

  Bowness-on-Windermere
  Blackwell The Arts and Crafts House is een museum in Bowness-on-Windermere. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en architectuur.
 101. 101

  St George's Hall

  Liverpool
  St George's Hall is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en architectuur.
 102. Pen Museum102

  Pen Museum

  Birmingham
  Pen Museum is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Industrie, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Sociale Geschiedenis.
 103. Wordsworth Grasmere103

  Wordsworth Grasmere

  Grasmere
  Dove Cottage & The Wordsworth Museum is een museum in Grasmere. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, schone kunsten, kostuum en textiel en persoonlijkheden.
 104. Herbert Art Gallery and Museum104

  Herbert Art Gallery and Museum

  Coventry
  Herbert Art Gallery and Museum is een museum in Coventry. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, natuurwetenschappen, schone kunsten, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst en film en media.
 105. Tamworth Castle105

  Tamworth Castle

  Tamworth
  Tamworth Castle is een museum in Tamworth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Kostuum en Textiel, Schone Kunsten, Munten en Medailles, Natuurwetenschappen, Oudheidkunde, Landvervoer, Wapens en Oorlog, Sociale Geschiedenis, Persoonlijkheden, Archieven, Muziek en Decoratieve
 106. Bateman's106

  Bateman's

  Burwash
  Bateman's is een museum in Burwash. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden.
 107. Newby Hall and Gardens107

  Newby Hall and Gardens

  Skelton-on-Ure
 108. The Queen's Gallery108

  The Queen's Gallery

  Londen
  The Queen's Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog en schone kunsten.
 109. Beningbrough Hall and Gardens109

  Beningbrough Hall and Gardens

  Beningbrough
  Beningbrough Hall and Gardens is een museum in Beningbrough. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst en sociale geschiedenis.
 110. Samlesbury Hall110

  Samlesbury Hall

  Samlesbury
  Samlesbury Hall heeft drie hoofdgalerijen met tentoonstellingen uit verschillende artistieke disciplines. De tentoonstellingen in de Hall worden om de twee maanden gewisseld. Er worden historische rondleidingen gegeven en schoolkinderen kunnen er kennismaken met levende geschiedenis.
 111. Kenwood House111

  Kenwood House

  Londen
  Kenwood House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, architectuur en decoratieve en toegepaste kunst.
 112. American Museum in Britain112

  American Museum in Britain

  Claverton
  American Museum in Britain is een museum in Claverton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, archieven, architectuur, design, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel, schone kunsten en sociale geschiedenis.
 113. Leighton House Museum113

  Leighton House Museum

  Londen
  Leighton House Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Archieven, Architectuur en Schone Kunsten.
 114. Kensington Palace114

  Kensington Palace

  Londen
  Kensington Palace is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 115. Tintagel Old Post Office115

  Tintagel Old Post Office

  Tintagel
  Tintagel Old Post Office is een museum in Tintagel. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst.
 116. Doddington Hall and Gardens116

  Doddington Hall and Gardens

  Lincoln
  Doddington Hall and Gardens is een museum in Lincoln. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Podiumkunsten, Schone Kunsten, Architectuur, Muziek, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Kostuum en Textiel en Maritiem.
 117. Apsley House117

  Apsley House

  Londen
  Apsley House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst, wapens en oorlog, munten en medailles, architectuur, sociale geschiedenis en persoonlijkheden.
 118. Petworth House and Park118

  Petworth House and Park

  Petworth
  Petworth House and Park is een museum in Petworth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 119. Sainsbury Centre for Visual Arts119

  Sainsbury Centre for Visual Arts

  Norwich
  Sainsbury Centre for Visual Arts is een museum in Norwich. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, wereldculturen, design, schone kunsten en architectuur.
 120. Standen House and Garden120

  Standen House and Garden

  East Grinstead
  Standen House and Garden is een museum in East Grinstead. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel en persoonlijkheden.
 121. The Beaney Art Museum and Library121

  The Beaney Art Museum and Library

  Canterbury
  The Beaney Art Museum and Library is een museum in Canterbury. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog en archieven.
 122. Towneley Hall Art Gallery and Museum122

  Towneley Hall Art Gallery and Museum

  Burnley
  Towneley Hall Art Gallery and Museum is een museum in Burnley. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Persoonlijkheden, Sociale Geschiedenis, Geneeskunde, Oudheidkunde, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Schone Kunsten, Wetenschap en Technologie, Natuurwetenschappen, Munten en M
 123. Knightshayes Court123

  Knightshayes Court

  Tiverton
 124. Compton Verney Art Gallery & Park124

  Compton Verney Art Gallery & Park

  Warwick
  Compton Verney Art Gallery & Park is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, film en media, schone kunsten en design.
 125. Nunnington Hall125

  Nunnington Hall

  York
  Nunnington Hall is een museum in York. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel en architectuur.
 126. Shibden Hall126

  Shibden Hall

  Halifax
  Shibden Hall is een museum in Halifax. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Sociale Geschiedenis, Persoonlijkheden, Wetenschap en Technologie, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Landvervoer, Archieven, Muziek en Geneeskunde.
 127. Penlee House Gallery and Museum127

  Penlee House Gallery and Museum

  Penzance
  Penlee House Gallery and Museum is een museum in Penzance. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer, Persoonlijkheden, Kostuum en Textiel, Munten en Medailles, Maritiem, Oudheidkunde, Godsdienst, Wetenschap en Technologie, Rechtsorde, Sociale Geschiedenis, Fotografie
 128. Paxton House128

  Paxton House

  Berwick-upon-Tweed
  Paxton House is een museum in Berwick-upon-Tweed. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Kostuum en Textiel, Schone Kunsten, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Architectuur, Sociale Geschiedenis en Archieven.
 129. The Collection: Art and Archaeology in Lincolnshire129

  The Collection: Art and Archaeology in Lincolnshire

  Lincoln
  The Collection: Art and Archaeology in Lincolnshire is een museum in Lincoln. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, design, schone kunsten, natuurwetenschappen, wereldculturen, oudheidkunde, wapens en oorlog en architectuur.
 130. Harewood House130

  Harewood House

  Harewood
  Harewood House is een museum in Harewood. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, archieven, kostuum en textiel, architectuur, schone kunsten, sociale geschiedenis, speelgoed en hobby's, podiumkunsten, sport, persoonlijkheden, wereldculturen, na
 131. Woburn Abbey and Gardens131

  Woburn Abbey and Gardens

  Woburn
  Woburn Abbey and Gardens is een museum in Woburn. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, design, kostuum en textiel, sociale geschiedenis, literatuur, munten en medailles, decoratieve en toegepaste kunst, fotografie, schone kunsten, landbouw, archieven en persoon
 132. Online korting!Jane Austen Centre132

  Jane Austen Centre

  Bath
 133. Basildon Park133

  Basildon Park

  Reading
  Basildon Park is een museum in Reading. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, sociale geschiedenis en architectuur.
 134. Merchant Adventurers' Hall134

  Merchant Adventurers' Hall

  York
  Merchant Adventurers' Hall is een museum in York. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Handel en Commercie, Archieven, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Maritiem, Oudheidkunde, Sociale Geschiedenis en Architectuur.
 135. The Potteries Museum and Art Gallery135

  The Potteries Museum and Art Gallery

  Stoke-on-Trent
  The Potteries Museum and Art Gallery is een museum in Stoke-on-Trent. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, industrie, design, sociale geschiedenis, fotografie, schone kunsten, landvervoer, archieven, oudheidkunde, literatuur, persoonlijkheden
 136. Derby Museum and Art Gallery136

  Derby Museum and Art Gallery

  Derby
  Derby Museum and Art Gallery is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, natuurwetenschappen, wapens en oorlog, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, schone kunsten, persoonlijkheden, archieven en munten en medailles.
 137. Aston Hall137

  Aston Hall

  Birmingham
  Aston Hall is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Persoonlijkheden, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Sociale Geschiedenis, Speelgoed en Hobby's, Wetenschap en Technologie, Kostuum en Textiel en Wapens en Oorlog.
 138. Shrewsbury Museum and Art Gallery138

  Shrewsbury Museum and Art Gallery

  Shrewsbury
  Shrewsbury Museum and Art Gallery is een museum in Shrewsbury. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Archieven, Wapens en Oorlog, Natuurwetenschappen, Industrie, Landvervoer, Kostuum en Textiel, Literatuur, Handel en Commercie, Film en Media, Decora
 139. Newstead Abbey139

  Newstead Abbey

  Nottingham
  Newstead Abbey is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Kostuum en Textiel, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Sociale Geschiedenis, Schone Kunsten, Persoonlijkheden en Archieven.
 140. The Guildhall140

  The Guildhall

  Leicester
  The Guildhall is een museum in Leicester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van rechtsorde, podiumkunsten, persoonlijkheden, architectuur en sociale geschiedenis.
 141. Colchester Castle Museum141

  Colchester Castle Museum

  Colchester
  Colchester Castle Museum is een museum in Colchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Schone Kunsten, Munten en Medailles en Oudheidkunde.
 142. Beatrix Potter Gallery142

  Beatrix Potter Gallery

  Hawkshead
  Beatrix Potter Gallery is een museum in Hawkshead. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, schone kunsten en literatuur.
 143. Hatfield House143

  Hatfield House

  Hatfield
 144. Holker Hall and Gardens144

  Holker Hall and Gardens

  Cark
  Het landgoed heeft talrijke bedrijven, naast de openstelling van het Cavendish familiehuis, Holker Hall & Gardens, voor het publiek en het beheer van het Holker Festival. Op deze website vindt u informatie over onze andere bedrijven, waaronder de renbaan van Cartmel, Foods of Excellence, twee luxe
 145. Chastleton House145

  Chastleton House

  Chastleton
  Chastleton House is een museum in Chastleton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, architectuur en kostuum en textiel.
 146. Whitworth Art Gallery146

  Whitworth Art Gallery

  Manchester
  Whitworth Art Gallery heeft een internationaal belangrijke collectie van 55.000 kunstwerken.
 147. Handel & Hendrix in London147

  Handel & Hendrix in London

  Londen
  Handel & Hendrix in London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, podiumkunsten en muziek.
 148. 148

  Museum of the Jewellery Quarter

  Birmingham
  Museum of the Jewellery Quarter is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Sociale Geschiedenis.
 149. The Photographers' Gallery149

  The Photographers' Gallery

  Londen
  The Photographers' Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van fotografie.
 150. Astley Hall and Coach House150

  Astley Hall and Coach House

  Chorley
  Astley Hall and Coach House is een museum in Chorley. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Kostuum en Textiel, Sociale Geschiedenis, Archieven, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Persoonlijkheden en Schone Kunsten.
 151. Mompesson House151

  Mompesson House

  Salisbury
  Wanneer bezoekers de beroemde Cathedral Close in Salisbury binnenlopen, stappen ze terug in een voorbije wereld, en wanneer ze Mompesson House binnengaan, dat een rol speelde in de film Sense and Sensibility, wordt het gevoel dat ze de moderne wereld achter zich laten nog versterkt. De belangrijkste
 152. Brighton Museum and Art Gallery152

  Brighton Museum and Art Gallery

  Brighton
  Brighton Museum and Art Gallery is een museum in Brighton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, sociale geschiedenis, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst, handel en commercie, film en media, design, landvervoer, kostuum en textiel, persoonlijkheden,
 153. Mount Edgcumbe House153

  Mount Edgcumbe House

  Cremyll
  Mount Edgcumbe House is een museum in Cremyll. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 154. Levens Hall and Topiary Garden154

  Levens Hall and Topiary Garden

  Kendal
  Levens Hall and Topiary Garden is een museum in Kendal. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Architectuur, Kostuum en Textiel en Decoratieve en Toegepaste Kunst.
 155. Trerice155

  Trerice

  Newquay
  Trerice is een museum in Newquay. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, schone kunsten, wapens en oorlog, decoratieve en toegepaste kunst en sociale geschiedenis.
 156. Laing Art Gallery156

  Laing Art Gallery

  Newcastle upon Tyne
  Laing Art Gallery is een museum in Newcastle upon Tyne. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst en wereldculturen.
 157. Rufford Old Hall157

  Rufford Old Hall

  Rufford
  Rufford Old Hall is een museum in Rufford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van podiumkunsten, architectuur en persoonlijkheden.
 158. The Wilson158

  The Wilson

  Cheltenham
  The Wilson is een museum in Cheltenham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, oudheidkunde, kostuum en textiel, wapens en oorlog, persoonlijkheden, sociale geschiedenis, muziek, wereldculturen, landvervoer, schone kunsten, wetenschap en technologie, natuurwetenscha
 159. Jackfield Tile Museum159

  Jackfield Tile Museum

  Telford
  Jackfield Tile Museum is een museum in Telford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen, wetenschap en technologie en decoratieve en toegepaste kunst.
 160. Dulwich Picture Gallery160

  Dulwich Picture Gallery

  Londen
  Dulwich Picture Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten en Decoratieve en Toegepaste Kunst.
 161. Christchurch Mansion161

  Christchurch Mansion

  Ipswich
  Christchurch Mansion is een museum in Ipswich. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van muziek, schone kunsten, wapens en oorlog, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel, maritiem en persoonlijkheden.
 162. Hardwick Hall162

  Hardwick Hall

  Doe Lea
  Hardwick Hall is een museum in Doe Lea. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 163. Brantwood House163

  Brantwood House

  Coniston
  Brantwood House is een museum in Coniston. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Kostuum en Textiel, Natuurwetenschappen, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Persoonlijkheden, Sociale Geschiedenis, Schone Kunsten en Landvervoer.
 164. The World of Glass164

  The World of Glass

  Sint Helens
  The World of Glass is een museum in Sint Helens. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en wetenschap en technologie.
 165. Canons Ashby165

  Canons Ashby

  Daventry
  Canons Ashby is een museum in Daventry. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, kostuum en textiel, sociale geschiedenis, muziek, wapens en oorlog en decoratieve en toegepaste kunst.
 166. Sherlock Holmes Museum166

  Sherlock Holmes Museum

  Londen
  Sherlock Holmes en Doctor John H. Watson woonden op 221b Baker Street (waar het Sherlock Holmes Museum is gevestigd) tussen 1881-1904, volgens de verhalen geschreven door Sir Arthur Conan Doyle. Het huis werd voor het laatst als logement gebruikt in 1936 en de beroemde studeerkamer op de eerste verd
 167. Lyme Regis Museum167

  Lyme Regis Museum

  Lyme Regis
  Lyme Regis Museum is een museum in Lyme Regis. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van handel en commercie, persoonlijkheden, fotografie, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, schone kunsten, archieven, kostuum en textiel, maritiem en sociale geschiedenis.
 168. Charleston168

  Charleston

  West Firle
  Charleston is een museum in West Firle. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, persoonlijkheden, archieven, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 169. Lytes Cary Manor169

  Lytes Cary Manor

  Somerton
  Lytes Cary Manor is een intiem middeleeuws landhuis met een Arts and Crafts tuin waar bezoekers zich kunnen inleven. Oorspronkelijk was dit het familiehuis van Henry Lyte, waar hij het unieke Niewe Herball boek over kruidenremedies vertaalde. Lytes Cary werd vervolgens in de 20e eeuw gerestaureerd d
 170. Auckland Castle170

  Auckland Castle

  Bishop Auckland
  Auckland Castle, gelegen in 200 hectare prachtig park boven de rivier de Wear, is al meer dan 900 jaar de thuisbasis van de bisschop van Durham. Na de Normandische verovering kreeg de bisschop van Durham uitzonderlijke bevoegdheden om op te treden als politiek en militair leider. Als enige prins-bi
 171. Grosvenor Museum171

  Grosvenor Museum

  Chester
  Grosvenor Museum is een museum in Chester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog, Godsdienst, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Wereldculturen, Muziek, Sociale Geschiedenis, Kostuum en Textiel, Oudheidkunde, Schone Kunsten, Handel en Commercie, Persoonlijkhede
 172. Watts Gallery - Artists' Village172

  Watts Gallery - Artists' Village

  Guildford
  Watts Gallery - Artists' Village is een museum in Guildford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 173. Ferens Art Gallery173

  Ferens Art Gallery

  Kingston upon Hull
  Ferens Art Gallery is een museum in Kingston upon Hull. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Archieven.
 174. Ham House and Garden174

  Ham House and Garden

  Richmond
  Ham House and Garden is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, architectuur, schone kunsten en sociale geschiedenis.
 175. The Musical Museum175

  The Musical Museum

  Brentford
  Het Muziekmuseum bevat een van 's werelds meest vooraanstaande collecties zelfspelende muziekinstrumenten. Van de kleinste uurwerkmuziekdoosjes tot de 'Mighty Wurlitzer' omvat de collectie een uitgebreide reeks gesofisticeerde reproducerende piano's, orchestrions, orchestrelles, residentieorgels en
 176. Berry Pomeroy Castle176

  Berry Pomeroy Castle

  Totnes
 177. Althorp Estate177

  Althorp Estate

  Northampton
 178. St Mary's Guildhall178

  St Mary's Guildhall

  Coventry
  St Mary's Guildhall is een museum in Coventry. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, kostuum en textiel, schone kunsten, wapens en oorlog en architectuur.
 179. Guildhall Art Gallery & London's Roman Amphitheatre179

  Guildhall Art Gallery & London's Roman Amphitheatre

  Londen
  Guildhall Art Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde en schone kunsten.
 180. Harris Museum and Art Gallery180

  Harris Museum and Art Gallery

  Preston
  Harris Museum and Art Gallery is een museum in Preston. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, schone kunsten, speelgoed en hobby's, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, wereldculturen, decoratieve en toegepaste kunst, design, munten en medailles, fotografie en
 181. 181

  Holburne Museum

  Bath
  Holburne Museum is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 182. Nottingham Castle Museum and Art Gallery182

  Nottingham Castle Museum and Art Gallery

  Nottingham
  Nottingham Castle Museum and Art Gallery is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Kostuum en Textiel, Munten en Medailles, Schone Kunsten, Archieven, Oudheidkunde, Sociale Geschiedenis, Wereldculturen, Persoonlijkheden, Decoratieve en Toegepaste Kuns
 183. 183

  Tullie House Museum and Art Gallery

  Carlisle
  Tullie House Museum and Art Gallery is een museum in Carlisle. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst, archieven, muziek, oudheidkunde, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, munten en medailles en natuurwetenschappen.
 184. Barley Hall184

  Barley Hall

  York
  Barley Hall is een museum in York. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst en Kostuum en Textiel.
 185. The Salisbury Museum185

  The Salisbury Museum

  Salisbury
  The Salisbury Museum is een museum in Salisbury. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, kostuum en textiel, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, archieven, natuurwetenschappen, munten en medailles, oudheidkunde, wapens en oorlog, wereldcultu
 186. Leeds Town Hall186

  Leeds Town Hall

  Leeds
  Leeds Town Hall is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur.
 187. Banqueting House187

  Banqueting House

  Londen
  Banqueting House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en architectuur.
 188. Kelmscott Manor188

  Kelmscott Manor

  Kelmscott
  Kelmscott Manor is een museum in Kelmscott. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Kostuum en Textiel, Persoonlijkheden, Design en Landbouw.
 189. Burton Constable Hall189

  Burton Constable Hall

  Skirlaugh
  Burton Constable Hall is een museum in Skirlaugh. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Persoonlijkheden, Schone Kunsten, Oudheidkunde, Archieven, Munten en Medailles, Wetenschap en Technologie, Wapens en Oorlog, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Natuurwetenschappen, Muziek, K
 190. Lancaster City Museum190

  Lancaster City Museum

  Lancaster
  Lancaster City Museum is een museum in Lancaster. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Sociale Geschiedenis, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Wapens en Oorlog, Kostuum en Textiel, Oudheidkunde, Schone Kunsten en Munten en Medailles.
 191. Victoria Art Gallery191

  Victoria Art Gallery

  Bath
  Victoria Art Gallery is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Schone Kunsten en Archieven.
 192. Marianne North Gallery192

  Marianne North Gallery

  Richmond
  Marianne North Gallery is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten en natuurwetenschappen.
 193. Syon House and Park193

  Syon House and Park

  Brentford
  Syon Park is al meer dan vierhonderd jaar eigendom van de familie The Duke of Northumberland en wordt nog steeds door hen beheerd en verzorgd. Het is vol pracht en praal, met prachtige schilderijen en meubilair, met misschien wel het mooiste Robert Adam interieur in het land. Omgeven door zijn eige
 194. Theatre Royal Bury St Edmunds194

  Theatre Royal Bury St Edmunds

  Bury Sint Edmunds
 195. Bramall Hall195

  Bramall Hall

  Bramhall
  Bramall Hall is een museum in Bramhall. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 196. Renishaw Hall & Gardens196

  Renishaw Hall & Gardens

  Renishaw
  Renishaw Hall & Gardens is een museum in Renishaw. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van muziek, literatuur, persoonlijkheden, industrie, podiumkunsten, fotografie, kostuum en textiel, schone kunsten, sociale geschiedenis en film en media.
 197. Uppark House and Garden197

  Uppark House and Garden

  South Harting
  Uppark House and Garden is een museum in South Harting. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en kostuum en textiel.
 198. Restormel Castle198

  Restormel Castle

  Lostwithiel
  De grote ronde 13de-eeuwse schuilplaats van Restormel omsluit de belangrijkste vertrekken van het kasteel nog steeds in goede staat. Het staat op een vroegere Normandische heuvel, omgeven door een diepe droge gracht, boven op een hoge uitloper naast de rivier Fowey. Het werd tweemaal bezocht door de
 199. Wolverhampton Art Gallery199

  Wolverhampton Art Gallery

  Wolverhampton
  Wolverhampton Art Gallery is een museum in Wolverhampton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wereldculturen, Schone Kunsten, Oudheidkunde en Decoratieve en Toegepaste Kunst.
 200. William Morris Gallery200

  William Morris Gallery

  Londen
  William Morris Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, literatuur, kostuum en textiel en sociale geschiedenis.

Alle musea in Engeland