Alle kunstmusea en attracties om te bezoeken in Liverpool

Liverpool (Engeland) heeft veel te bieden voor kunstliefhebbers. Hieronder tonen we je een overzicht van alle 6 kunstmusea die zich in Liverpool bevinden.

Houd je van kunst en ben je op zoek naar de beste kunstmusea om te bezoeken in Liverpool? Dit zijn ze:

 1. Walker Art Gallery1

  Walker Art Gallery

  Liverpool
  Walker Art Gallery is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, muziek, decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 2. Tate Liverpool + RIBA North2

  Tate Liverpool + RIBA North

  Liverpool
  Tate Liverpool is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design, fotografie, film en media, schone kunsten, wereldculturen, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, archieven, podiumkunsten en muziek.
 3. Speke Hall, Garden and Estate3

  Speke Hall, Garden and Estate

  Liverpool
  Speke Hall, Garden and Estate is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 4. 4

  St George's Hall

  Liverpool
  St George's Hall is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en architectuur.
 5. Sudley House5

  Sudley House

  Liverpool
  Sudley House is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 6. Victoria Gallery and Museum6

  Victoria Gallery and Museum

  Liverpool
  Victoria Gallery and Museum is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Kostuum en Textiel, Wetenschap en Technologie, Geneeskunde en Decoratieve en Toegepaste Kunst.

Alle musea in Liverpool