Alle historische musea en attracties om te bezoeken in Londen

Londen (Engeland) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 119 historische musea in Londen op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in Londen? Dit zijn ze:

 1. British Museum1

  British Museum

  Londen
  British Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, geneeskunde, archieven, schone kunsten, oudheidkunde, muziek, sociale geschiedenis, munten en medailles, kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, wereldculturen en wete
 2. Tower of London2

  Tower of London

  Londen
  Tower of London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, wapens en oorlog en sociale geschiedenis.
 3. Victoria and Albert Museum3

  Victoria and Albert Museum

  Londen
  Victoria and Albert Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, kostuum en textiel, muziek, persoonlijkheden, archieven, podiumkunsten, design, fotografie, schone kunsten, architectuur, sociale geschiedenis, speelgoed en hobby's, wereld
 4. Tower Bridge4

  Tower Bridge

  Londen
  Tower Bridge is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van rivieren en architectuur.
 5. Churchill War Rooms5

  Churchill War Rooms

  Londen
  Churchill War Rooms is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, persoonlijkheden en sociale geschiedenis.
 6. The Palace of Westminster - Houses of Parliament6

  The Palace of Westminster - Houses of Parliament

  Londen
  Het Palace of Westminster, ook bekend als de Houses of Parliament, is een belangrijk monument gelegen aan de oevers van de Theems in de Londense wijk Westminster. Dit historische gebouw dient als de zetel van het Britse parlement, waardoor het een centraal knooppunt van politieke activiteit in het Verenigd Koninkrijk is. De locatie biedt bezoekers een pittoresk uitzicht op de Theems, wat bijdraagt aan de algehele aantrekkingskracht van de site.
 7. Imperial War Museum London7

  Imperial War Museum London

  Londen
  Imperial War Museum London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van luchtvaart, industrie, wapens en oorlog, munten en medailles, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, literatuur, schone kunsten, maritiem, archieven, persoonlijkheden en
 8. Royal Air Force Museum, London8

  Royal Air Force Museum, London

  Edgware
  Royal Air Force Museum, London is een museum in Edgware. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, archieven, persoonlijkheden, kostuum en textiel, wapens en oorlog, wetenschap en technologie en luchtvaart.
 9. HMS Belfast9

  HMS Belfast

  Londen
  HMS Belfast is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog en Maritiem.
 10. The Museum of Brands10

  The Museum of Brands

  Londen
  Museum of Brands, Packaging and Advertising is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van podiumkunsten, fotografie, design, speelgoed en hobby's, kostuum en textiel, landvervoer, persoonlijkheden, sociale geschiedenis, industrie, muziek, handel en commercie,
 11. Museum of London Docklands11

  Museum of London Docklands

  Londen
  Museum of London Docklands is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Maritiem, Handel en Commercie, Oudheidkunde, Industrie, Wereldculturen, Wapens en Oorlog en Rivieren.
 12. Old Royal Naval College12

  Old Royal Naval College

  Londen
  Old Royal Naval College is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van godsdienst, maritiem, oudheidkunde en architectuur.
 13. The Royal Mews13

  The Royal Mews

  Londen
  The Royal Mews is een rijtuig van de Britse koninklijke familie. De staatsrijtuigen en andere rijtuigen worden bewaard in The Royal Mews bij Buckingham Palace, samen met enkele paarden, samen met de modernere staatsmotorrijtuigen.
 14. Wellcome Collection14

  Wellcome Collection

  Londen
  Wellcome Collection is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, wetenschap en technologie, geneeskunde, schone kunsten, wapens en oorlog en natuurwetenschappen.
 15. The Geffrye Museum of the Home15

  The Geffrye Museum of the Home

  Londen
  The Geffrye Museum of the Home is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design, sociale geschiedenis, archieven, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 16. Apsley House16

  Apsley House

  Londen
  Apsley House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst, wapens en oorlog, munten en medailles, architectuur, sociale geschiedenis en persoonlijkheden.
 17. Household Cavalry Museum17

  Household Cavalry Museum

  Londen
  Household Cavalry Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Kostuum en Textiel, Schone Kunsten, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Wapens en Oorlog.
 18. Guards Museum18

  Guards Museum

  Londen
  Guards Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog.
 19. Horniman Museum and Gardens19

  Horniman Museum and Gardens

  Londen
  Horniman Museum and Gardens is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, fotografie, natuurwetenschappen, archieven, muziek, munten en medailles, wereldculturen, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, wetenschap en technologie, so
 20. Golden Hinde20

  Golden Hinde

  Londen
  Golden Hinde is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, sociale geschiedenis en maritiem.
 21. Handel & Hendrix in London21

  Handel & Hendrix in London

  Londen
  Handel & Hendrix in London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, podiumkunsten en muziek.
 22. The Foundling Museum22

  The Foundling Museum

  Londen
  The Foundling Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, archieven, muziek en sociale geschiedenis.
 23. Dennis Severs' House23

  Dennis Severs' House

  Londen
  Dennis Severs was een kunstenaar die in dit huis (van 1979 tot 1999) leefde zoals de bewoners in de 18e eeuw (een familie Hugenoten die zijdewevers waren) dat gedaan zouden hebben. Hij gebruikte de verbeelding van zijn bezoekers als zijn schildersdoek terwijl ze werden meegenomen op een historische
 24. Ham House and Garden24

  Ham House and Garden

  Richmond
  Ham House and Garden is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, architectuur, schone kunsten en sociale geschiedenis.
 25. Strawberry Hill25

  Strawberry Hill

  Twickenham
  Strawberry Hill is een museum in Twickenham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Literatuur, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Architectuur en Landbouw.
 26. Guildhall Art Gallery & London's Roman Amphitheatre26

  Guildhall Art Gallery & London's Roman Amphitheatre

  Londen
  Guildhall Art Gallery is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde en schone kunsten.
 27. Jewel Tower27

  Jewel Tower

  Londen
  Jewel Tower is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en rechtsorde.
 28. Banqueting House28

  Banqueting House

  Londen
  Banqueting House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en architectuur.
 29. Osterley Park and House29

  Osterley Park and House

  Isleworth
  Osterley Park and House is een museum in Isleworth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, sociale geschiedenis, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 30. Jewish Museum London30

  Jewish Museum London

  Londen
  Jewish Museum London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van godsdienst, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, schone kunsten, kostuum en textiel, persoonlijkheden, munten en medailles en wereldculturen.
 31. Kew Palace and Queen Charlotte's Cottage31

  Kew Palace and Queen Charlotte's Cottage

  Richmond
  Kew Palace and Queen Charlotte's Cottage is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, munten en medailles, architectuur en sociale geschiedenis.
 32. Cutty Sark - Royal Museums Greenwich32

  Cutty Sark - Royal Museums Greenwich

  Londen
  Cutty Sark - Royal Museums Greenwich is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, maritiem, wetenschap en technologie, handel en commercie en sociale geschiedenis.
 33. Queen's House - Royal Museums Greenwich33

  Queen's House - Royal Museums Greenwich

  Londen
  The Queen's House is een 7e-eeuwse koninklijke villa die het eerste klassieke gebouw in Engeland was, ontworpen door de beroemde architect Inigo Jones. Het huis is beroemd om zijn kunstcollectie, waaronder werken van grote meesters als Gainsborough, Hogarth en de van de Veldes.
 34. Chiswick House and Gardens34

  Chiswick House and Gardens

  Londen
  Chiswick House and Gardens is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, architectuur en decoratieve en toegepaste kunst.
 35. The Postal Museum35

  The Postal Museum

  Londen
  The Postal Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van speelgoed en hobby's, film en media, archieven, industrie, sociale geschiedenis, wetenschap en technologie, luchtvaart, landvervoer, handel en commercie, muziek, kostuum en textiel, fotografie, d
 36. Priory Church of St Bartholomew the Great36

  Priory Church of St Bartholomew the Great

  Londen
  De oude priorijkerk van St Bartholomew the Great werd gesticht door een hoveling van Hendrik I (zoon van Willem de Veroveraar). Het is een goed voorbeeld van Normandische architectuur die de talrijke transformaties en omwentelingen die Londen de afgelopen 900 jaar heeft ondergaan, waaronder de Grote
 37. Clarence House37

  Clarence House

  Londen
  Clarence House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur, Schone Kunsten, Design en Persoonlijkheden.
 38. Petrie Museum of Egyptian Archaeology38

  Petrie Museum of Egyptian Archaeology

  Londen
  Petrie Museum of Egyptian Archaeology is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, wapens en oorlog, kostuum en textiel, persoonlijkheden, natuurwetenschappen en oudheidkunde.
 39. National Army Museum39

  National Army Museum

  Londen
  National Army Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, kostuum en textiel, wapens en oorlog, munten en medailles, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en fotografie.
 40. Royal Hospital Chelsea40

  Royal Hospital Chelsea

  Londen
  Royal Hospital Chelsea is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, schone kunsten, sociale geschiedenis, wapens en oorlog en architectuur.
 41. London Canal Museum41

  London Canal Museum

  Londen
  London Canal Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van handel en commercie, sociale geschiedenis, industrie, landvervoer, decoratieve en toegepaste kunst, archieven, rivieren, persoonlijkheden, kostuum en textiel en wetenschap en technologie.
 42. Fenton House and Garden42

  Fenton House and Garden

  Londen
  Fenton House and Garden is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, muziek en schone kunsten.
 43. Forty Hall and Estate43

  Forty Hall and Estate

  Enfield Town
  Forty Hall and Estate is een museum in Enfield Town. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Archieven, Oudheidkunde, Munten en Medailles, Industrie, Architectuur, Natuurwetenschappen, Sociale Geschiedenis, Speelgoed en Hobby's, Wapens en Oorlog, Kostuum en Text
 44. Museum of the Order of St John44

  Museum of the Order of St John

  Londen
  Museum of the Order of St John is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, godsdienst, geneeskunde, oudheidkunde, sociale geschiedenis, wapens en oorlog, munten en medailles, maritiem, decoratieve en toegepaste kunst, persoonlijkheden, kostuum en
 45. Spencer House45

  Spencer House

  Londen
  Vanaf het begin werd Spencer House gezien als een van de meest ambitieuze aristocratische herenhuizen die ooit in Londen zijn gebouwd en het is vandaag de dag het enige grote achttiende-eeuwse particuliere paleis van de stad dat nog intact is. Spencer House werd in 1756-66 gebouwd voor John, eerste
 46. Thames Barrier Information Centre46

  Thames Barrier Information Centre

  Londen
  Het Thames Barrier Learning Centre, gevestigd naast de rivier de Theems en de Thames Barrier, biedt schoolarrangementen rond milieukwesties. De aangeboden pakketten variëren van rivierwandelingen en pootjebaden tot rollenspellen zoals 'River of Life'.
 47. Valentines Mansion and Gardens47

  Valentines Mansion and Gardens

  Ilford
  Valentines Mansion and Gardens is een museum in Ilford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 48. Museum of Freemasonry48

  Museum of Freemasonry

  Londen
  The Library and Museum of Freemasonry is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van literatuur, architectuur, munten en medailles, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst, muziek, sociale geschiedenis, design, kostuum en textiel, persoonlijkheden en a
 49. Bentley Priory Museum49

  Bentley Priory Museum

  Stanmore
  Bentley Priory Museum is een museum in Stanmore. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog en luchtvaart.
 50. Croydon Airport Visitor Centre50

  Croydon Airport Visitor Centre

  Croydon
 51. Honeywood Museum51

  Honeywood Museum

  Carshalton
  Honeywood Museum is een museum in Carshalton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van speelgoed en hobby's, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, industrie, sociale geschiedenis, rivieren, handel en commercie en architectuur.
 52. Sutton House52

  Sutton House

  Londen
  Sutton House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en architectuur.
 53. Carlyle's House53

  Carlyle's House

  Londen
  Carlyle's House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, sociale geschiedenis en literatuur.
 54. Eastbury Manor House54

  Eastbury Manor House

  Londen
  Eastbury Manor House is een Grade 1 monumentaal Tudor herenhuis dat dateert uit de Elizabethaanse periode. Het is eigendom van de National Trust en wordt beheerd door de London Borough of Barking and Dagenham. In het museum is een permanente tentoonstelling over de geschiedenis van het gebouw en zij
 55. Severndroog Castle55

  Severndroog Castle

  Londen
  Severndroog Castle op Shooters Hill is een 60 voet hoge driehoekige, bakstenen toren, ontworpen in de gotische stijl door architect Richard Jupp. Severndroog staat op de nationale monumentenlijst en is een Grade II* gebouw.
 56. Marble Hill House56

  Marble Hill House

  Twickenham
  Marble Hill House is een museum in Twickenham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 57. Valence House Museum57

  Valence House Museum

  Dagenham
  Valence House Museum is een museum in Dagenham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, schone kunsten, kostuum en textiel, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, landvervoer, geneeskunde, wapens en oorlog en sociale geschiedenis.
 58. Ragged School Museum58

  Ragged School Museum

  Londen
  Ragged School Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis.
 59. Crossness Engines Trust59

  Crossness Engines Trust

  Londen
  Het pompstation in Crossness, dat in 1865 werd geopend, is de zuidelijke uitgang van het systeem dat door Sir Joseph Bazalgette is ontworpen om het afvalwater van het Victoriaanse Londen te verwerken. Het terrein van Crossness Engines bestaat uit twee Grade 2 geklasseerde gebouwen en het Grade 1 gek
 60. Museum Of Croydon60

  Museum Of Croydon

  Croydon
  Museum Of Croydon is een museum in Croydon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en decoratieve en toegepaste kunst.
 61. Pollock's Toy Museum61

  Pollock's Toy Museum

  Londen
  Pollock's Toy Museum is het oudste speelgoedmuseum van het Verenigd Koninkrijk met meer dan 7000 stuks speelgoed in 6 magische zalen in twee historische gebouwen in het centrum van Londen. Hier ziet u een grote verscheidenheid aan speelgoed uit de hele wereld en uit verschillende eeuwen, waaronder e
 62. Museum of Richmond62

  Museum of Richmond

  Richmond
  Museum of Richmond is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Kostuum en Textiel, Landvervoer, Munten en Medailles, Schone Kunsten, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Persoonlijkheden, Natuurwetenschappen, Archieven, Sociale Geschiedenis, Muz
 63. Bethlem Museum of the Mind63

  Bethlem Museum of the Mind

  Beckenham
  Bethlem Museum of the Mind is een museum in Beckenham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, sociale geschiedenis, geneeskunde, archieven en persoonlijkheden.
 64. Whitehall Historic House64

  Whitehall Historic House

  Sutton
  Whitehall Historic House is een museum in Sutton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, sociale geschiedenis, schone kunsten en architectuur.
 65. Lambeth Palace65

  Lambeth Palace

  Londen
  Lambeth Palace is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van godsdienst, sociale geschiedenis en literatuur.
 66. Alexander Fleming Laboratory Museum66

  Alexander Fleming Laboratory Museum

  Londen
  Alexander Fleming Laboratory Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, archieven, wetenschap en technologie en geneeskunde.
 67. The Chocolate Museum67

  The Chocolate Museum

  Londen
  The Chocolate Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Design, Wereldculturen, Sociale Geschiedenis en Natuurwetenschappen.
 68. HQS Wellington68

  HQS Wellington

  Londen
  HQS Wellington is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven en maritiem.
 69. Royal College of Physicians69

  Royal College of Physicians

  Londen
  Royal College of Physicians is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, persoonlijkheden, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst, archieven, munten en medailles, sociale geschiedenis en geneeskunde.
 70. Vestry House Museum70

  Vestry House Museum

  Londen
  Vestry House Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Landvervoer, Schone Kunsten, Archieven, Persoonlijkheden, Speelgoed en Hobby's, Rechtsorde, Handel en Commercie, Kostuum en Textiel, Fotografie, Architectuur, Oudheidkunde
 71. Barnet Museum71

  Barnet Museum

  Barnet
  Barnet Museum is een museum in Barnet. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Munten en Medailles, Schone Kunsten, Wetenschap en Technologie, Persoonlijkheden, Kostuum en Textiel, Sociale Geschiedenis, Oudheidkunde en Archieven.
 72. Gunnersbury Park and Museum72

  Gunnersbury Park and Museum

  Londen
  Gunnersbury Park and Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Godsdienst, Munten en Medailles, Wetenschap en Technologie, Schone Kunsten, Wapens en Oorlog, Sport, Speelgoed en Hobby's, Fotografie, Film en Media, Industrie, Ou
 73. The Twickenham Museum73

  The Twickenham Museum

  Twickenham
  The Twickenham Museum is een museum in Twickenham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis.
 74. Crystal Palace Museum74

  Crystal Palace Museum

  Londen
  Crystal Palace Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Fotografie, Munten en Medailles, Sociale Geschiedenis, Archieven, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Schone Kunsten.
 75. Greenwich Heritage Centre75

  Greenwich Heritage Centre

  Londen
  Greenwich Heritage Centre is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van geneeskunde, wapens en oorlog, schone kunsten, wetenschap en technologie, munten en medailles, kostuum en textiel, oudheidkunde, archieven, wereldculturen, natuurwetenschappen, sociale ge
 76. Southside House76

  Southside House

  Londen
  Southside House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Sociale Geschiedenis, Persoonlijkheden, Design en Architectuur.
 77. Bruce Castle Museum77

  Bruce Castle Museum

  Londen
  Bruce Castle Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, sociale geschiedenis, persoonlijkheden, fotografie, decoratieve en toegepaste kunst, architectuur, design, schone kunsten, speelgoed en hobby's, archieven, industrie, sport en w
 78. Crofton Roman Villa78

  Crofton Roman Villa

  Orpington
  Crofton Roman Villa is een museum in Orpington. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde.
 79. Museum of Asian Music79

  Museum of Asian Music

  Londen
  Het Museum of Asian Music biedt een interactieve manier om de diversiteit van Aziatische muziek te ontdekken in een praktische omgeving. Permanente tentoonstellingen van muziekinstrumenten uit het hele continent gaan vergezeld van touch-screen displays met muziek- en videoclips, en digitale toegang
 80. Royal College of Nursing Library and Heritage Centre80

  Royal College of Nursing Library and Heritage Centre

  Londen
  Royal College of Nursing Library and Heritage Centre is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van geneeskunde.
 81. Hackney Museum81

  Hackney Museum

  Londen
  Hackney Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Oudheidkunde, Speelgoed en Hobby's, Schone Kunsten, Geneeskunde, Fotografie, Kostuum en Textiel, Archieven, Godsdienst, Sociale Geschiedenis, Film en Media, Natuurwetensch
 82. Metropolitan Police Museum82

  Metropolitan Police Museum

  Londen
  Het Metropolitan Police Museum werd opgericht in 1949 en herbergt archieven, foto's, medailles, kunst, trofeeën, uniformen, uitrusting, wapenstokken en andere voorwerpen. Deze zijn toegankelijk voor onderzoekers van politie en niet-politie in onze Research Room in Sidcup op afspraak op dinsdag tot d
 83. The British Red Cross Museum83

  The British Red Cross Museum

  Londen
  The British Red Cross Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van rechtsorde, sociale geschiedenis, landvervoer, munten en medailles, wereldculturen, archieven, persoonlijkheden, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel en
 84. Sikorski Museum84

  Sikorski Museum

  Londen
  Sikorski Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wereldculturen en Literatuur.
 85. 85

  National Maritime Museum - Royal Museums Greenwich

  Londen
  National Maritime Museum - Royal Museums Greenwich is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, kostuum en textiel, wereldculturen, persoonlijkheden, wapens en oorlog, sociale geschiedenis, maritiem, architectuur, podiumkunsten, archieve
 86. St Sophia's Cathedral86

  St Sophia's Cathedral

  Londen
  Het kleine museum in de crypte toont diverse schatten die aan de kathedraal zijn geschonken door rijke beschermheren uit de 19e eeuw, alsmede een roterende tentoonstelling van materiaal uit de archieven van de Griekse gemeenschap in Londen, die teruggaat tot de 18e eeuw.
 87. Brent Museum and Archives87

  Brent Museum and Archives

  Londen
  Brent Museum and Archives is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel en sociale geschiedenis.
 88. Emery Walker Arts & Crafts house88

  Emery Walker Arts & Crafts house

  Londen
  Hammersmith Terrace nr. 7 is een hoog rijtjeshuis aan de rivier de Theems. De sobere Georgiaanse buitenkant verbergt een geheim - de inrichting en het meubilair zijn bewaard gebleven zoals ze waren tijdens het leven van de drukker Emery Walker (1851-1933), een grote vriend en mentor van William Morr
 89. The Temple89

  The Temple

  Londen
  The Temple, gelegen in het midden van Wanstead Park, werd in de 18e eeuw ontworpen als een onderdeel van de formele tuinen van Wanstead Park, compleet met een klassieke portiek. Tegenwoordig doet The Temple dienst als bezoekerscentrum, waar u de geschiedenis van Wanstead House en het park eromheen
 90. Burgh House & Hampstead Museum90

  Burgh House & Hampstead Museum

  Londen
  Burgh House & Hampstead Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, schone kunsten en sociale geschiedenis.
 91. Royal Armouries at HM Tower of London91

  Royal Armouries at HM Tower of London

  Londen
  Royal Armouries at HM Tower of London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, wapens en oorlog, oudheidkunde, schone kunsten en archieven.
 92. Upminster Tithe Barn Museum of Nostalgia92

  Upminster Tithe Barn Museum of Nostalgia

  Upminster
  De Upminster Tithe Barn herbergt een verzameling kunstvoorwerpen van nostalgische oorsprong en is gelegen in Hall Lane, Upminster in de London Borough of Havering. Het is eigendom van de Havering London Borough Council en wordt beheerd in samenwerking met de Hornchurch and District Historical Societ
 93. Islington Local History Centre and Museum93

  Islington Local History Centre and Museum

  Londen
  Islington Local History Centre and Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Munten en Medailles, Rivieren, Sociale Geschiedenis, Architectuur, Film en Media, Wapens en Oorlog, Kostuum en Textiel, Schone Kunsten, Industrie, Godsdienst
 94. Enfield Museum94

  Enfield Museum

  Enfield Town
  Enfield Museum is een museum in Enfield Town. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, rivieren, archieven, handel en commercie, sociale geschiedenis en oudheidkunde.
 95. Barnet Local Studies and Archives95

  Barnet Local Studies and Archives

  Londen
  Barnet Local Studies and Archives is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven en Sociale Geschiedenis.
 96. Kelmscott House96

  Kelmscott House

  Londen
  Kelmscott House is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Kostuum en Textiel en Persoonlijkheden.
 97. Stephens House and Gardens97

  Stephens House and Gardens

  Londen
  Avenue House, het hoofdgebouw van Stephens House & Gardens, werd tijdens de Eerste Wereldoorlog gevorderd als VAD-ziekenhuis en werd in 1918 het centrale ziekenhuis van de pas opgerichte Royal Air Force. De tuinen bieden een gemengd landschap en omvatten een arboretum, een rotstuin, een moerastuin,
 98. Headstone Manor Museum98

  Headstone Manor Museum

  Harrow
  Headstone Manor Museum is een museum in Harrow. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, landvervoer, kostuum en textiel, schone kunsten, sociale geschiedenis, oudheidkunde, wetenschap en technologie en archieven.
 99. 99

  Havering Museum

  Romford
  Het Havering Museum is een onafhankelijk lokaal historisch museum dat in mei 2010 is geopend in een deel van het oude brouwerijgebouw in het stadscentrum van Romford. Het museum wordt gesteund door een Heritage Lottery Grant. Het vertelt het verhaal van de geschiedenis van de gemeente Havering aan d
 100. 100

  The Royal London Museum

  Londen
  Het Royal London Hospital museum bezit collecties die het ziekenhuis documenteren vanaf zijn vroegste dagen, en ook enkele van patiënten, verpleegsters en dokters die door de deuren van het ziekenhuis zijn gegaan. Bezoekers kunnen meer te weten komen over de geschiedenis van het ziekenhuis, zijn rol
 101. 101

  Kingston Museum

  Kingston upon Thames
  Kingston Museum is een museum in Kingston upon Thames. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, wereldculturen, oudheidkunde, decoratieve en toegepaste kunst, munten en medailles, schone kunsten, wapens en oorlog, kostuum en textiel, natuurwetenschappen, we
 102. 102

  St Bartholomew's Museum

  Londen
  St Bartholomew's Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, geneeskunde, sociale geschiedenis en archieven.
 103. 103

  Redbridge Museum

  Ilford
  Redbridge Museum is een museum in Ilford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landbouw, Archieven, Sociale Geschiedenis, Munten en Medailles, Oudheidkunde, Kostuum en Textiel, Schone Kunsten en Industrie.
 104. 104

  London Scottish Regiment Museum

  Londen
  De kleine maar uitgebreide regimentscollectie is goed tentoongesteld op twee balkons in de drilhal van het hoofdkwartier van het regiment. Ze omvat uniformen, persoonlijke uitrusting, handvuurwapens, medailles, schilderijen en andere regimentsmemorabilia. De medailles en het uniform van kolonel Robe
 105. 105

  Chartered Insurance Institute Museum

  Londen
  Chartered Insurance Institute Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Rechtsorde, Wetenschap en Technologie en Archieven.
 106. 106

  Walthamstow Pumphouse Museum

  Londen
  Walthamstow Pumphouse Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem, wetenschap en technologie, sociale geschiedenis, landvervoer, industrie, luchtvaart en speelgoed en hobby's.
 107. 107

  Cuming Museum

  Londen
  Cuming Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, wetenschap en technologie, munten en medailles, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel, natuurwetenschappen, wereldculturen, muziek, sociale geschiedenis, schone kunste
 108. 108

  Eel Pie Island Museum

  Londen
 109. 109

  The Fusilier Museum London

  Londen
  The Fusilier Museum London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, wapens en oorlog en sociale geschiedenis.
 110. 110

  The Wiener Library

  Londen
  The Wiener Library is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, sociale geschiedenis, godsdienst, fotografie en archieven.
 111. 111

  The Museum of Immigration and Diversity

  Londen
  The Museum of Immigration and Diversity is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, architectuur en wereldculturen.
 112. 112

  Merton Heritage & Local Studies Centre

  Morden
  Merton Heritage & Local Studies Centre is een museum in Morden. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis en Archieven.
 113. 113

  British Airways Speedbird Heritage Centre

  Longford
  British Airways Speedbird Heritage Centre is een museum in Longford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Luchtvaart, Kostuum en Textiel en Sociale Geschiedenis.
 114. 114

  Inns of Court and City Yeomanry Museum

  Londen
  Inns of Court and City Yeomanry Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog.
 115. 115

  Salvation Army International Heritage Centre

  Londen
  Het internationale erfgoedcentrum van het Leger des Heils vertelt het verhaal van het Leger des Heils vanaf zijn oorsprong in de jaren 1860 tot heden, zowel in het Verenigd Koninkrijk als overzee. Het Heritage Centre bestaat uit een bibliotheek, archief en museum. Het archief bevat de officiële arch
 116. 116

  Westminster Dragoons

  Londen
  Een kleine privé collectie met betrekking tot de Westminster Dragoons.
 117. 117

  Alexander Kerensky Museum

  Londen
  Aleksandr Fjodorovitsj Kerenski (1881-1970) was de laatste president van Rusland vóór de staatsgreep van de bolsjewieken in oktober 1917 (vaak "oud" Rusland of "dat" Rusland genoemd om het te onderscheiden van het Rusland van de Sovjet- en post-Sovjettijd). Kerenski regeerde de staat slechts 109 da
 118. 118

  Kurdish Museum, Library and Archive

  Londen
  Het eerste museum voor het Koerdische erfgoed ter wereld is een van de belangrijkste cultuurbronnen voor de schoolgaande kinderen van Hammersmith and Fulham Borough en voor de academici en onderzoekers in het Verenigd Koninkrijk. Laten we Hammersmith and Fulham Borough kleurrijker en toeristischer
 119. 119

  Wandle Industrial Museum

  Mitcham
  Wandle Industrial Museum is een museum in Mitcham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Landvervoer, Oudheidkunde, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Kostuum en Textiel, Maritiem, Schone Kunsten en Archieven.

Alle musea in Londen