Alle historische musea en attracties om te bezoeken in Engeland

Engeland is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 200 historische musea in Engeland op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in Engeland? Dit zijn ze:

 1. British Museum1

  British Museum

  Londen
  British Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, geneeskunde, archieven, schone kunsten, oudheidkunde, muziek, sociale geschiedenis, munten en medailles, kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, wereldculturen en wete
 2. Tower of London2

  Tower of London

  Londen
  Tower of London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, wapens en oorlog en sociale geschiedenis.
 3. Victoria and Albert Museum3

  Victoria and Albert Museum

  Londen
  Victoria and Albert Museum is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, kostuum en textiel, muziek, persoonlijkheden, archieven, podiumkunsten, design, fotografie, schone kunsten, architectuur, sociale geschiedenis, speelgoed en hobby's, wereld
 4. Tower Bridge4

  Tower Bridge

  Londen
  Tower Bridge is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van rivieren en architectuur.
 5. Churchill War Rooms5

  Churchill War Rooms

  Londen
  Churchill War Rooms is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, persoonlijkheden en sociale geschiedenis.
 6. National Railway Museum6

  National Railway Museum

  York
  National Railway Museum is een museum in York. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, wapens en oorlog, munten en medailles, persoonlijkheden, landvervoer, sociale geschiedenis, wetenschap en technologie, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, ind
 7. Windsor Castle7

  Windsor Castle

  Windsor
 8. York Castle Museum8

  York Castle Museum

  York
  York Castle Museum is een museum in York. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog, Muziek, Persoonlijkheden, Munten en Medailles, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Kostuum en Textiel, Speelgoed en Hobby's, Geneeskunde, Archieven, Sociale Geschiedenis, Wetenschap
 9. The Palace of Westminster - Houses of Parliament9

  The Palace of Westminster - Houses of Parliament

  Londen
  Het Palace of Westminster, ook bekend als de Houses of Parliament, is een belangrijk monument gelegen aan de oevers van de Theems in de Londense wijk Westminster. Dit historische gebouw dient als de zetel van het Britse parlement, waardoor het een centraal knooppunt van politieke activiteit in het Verenigd Koninkrijk is. De locatie biedt bezoekers een pittoresk uitzicht op de Theems, wat bijdraagt aan de algehele aantrekkingskracht van de site.
 10. Online korting!Bath Abbey10

  Bath Abbey

  Bath
  Bath Abbey is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, oudheidkunde, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten en godsdienst.
 11. Hampton Court Palace11

  Hampton Court Palace

  East Molesey
  Hampton Court Palace is een museum in East Molesey. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten en architectuur.
 12. Blenheim Palace12

  Blenheim Palace

  Woodstock
  Blenheim Palace is een museum in Woodstock. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur en persoonlijkheden.
 13. Museum of Liverpool13

  Museum of Liverpool

  Liverpool
  Museum of Liverpool is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Kostuum en Textiel, Film en Media, Sport, Industrie, Persoonlijkheden, Podiumkunsten, Wapens en Oorlog, Muziek, Landvervoer, Geneeskunde, Sociale Geschiedenis en Speelgoed en Hobby's.
 14. Dover Castle14

  Dover Castle

  Dover
  Dover Castle is een museum in Dover. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, wapens en oorlog en sociale geschiedenis.
 15. Alnwick Castle15

  Alnwick Castle

  Alnwick
  Alnwick Castle is een museum in Alnwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog, Architectuur, Schone Kunsten en Film en Media.
 16. Osborne House16

  Osborne House

  East Cowes
  Osborne House is een museum in East Cowes. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel, wapens en oorlog, schone kunsten, natuurwetenschappen en wereldculturen.
 17. The Roman Baths17

  The Roman Baths

  Bath
  The Roman Baths is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, archieven en munten en medailles.
 18. Castle Howard18

  Castle Howard

  York
  Castle Howard is een museum in York. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Schone Kunsten, Sociale Geschiedenis en Architectuur.
 19. Highclere Castle19

  Highclere Castle

  Newbury
 20. Imperial War Museum London20

  Imperial War Museum London

  Londen
  Imperial War Museum London is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van luchtvaart, industrie, wapens en oorlog, munten en medailles, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, literatuur, schone kunsten, maritiem, archieven, persoonlijkheden en
 21. HMS Victory at Portsmouth Historic Dockyard21

  HMS Victory at Portsmouth Historic Dockyard

  Portsmouth
  HMS Victory at Portsmouth Historic Dockyard is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem, persoonlijkheden, wapens en oorlog en sociale geschiedenis.
 22. Museum of Science and Industry22

  Museum of Science and Industry

  Manchester
  Museum of Science and Industry is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, fotografie, archieven, wetenschap en technologie, luchtvaart, landvervoer, handel en commercie, decoratieve en toegepaste kun
 23. Brunel's SS Great Britain23

  Brunel's SS Great Britain

  Bristol
  Brunel's ss Great Britain is een museum in Bristol. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van handel en commercie, landvervoer, wetenschap en technologie, maritiem, industrie en sociale geschiedenis.
 24. Beamish - The Living Museum of the North24

  Beamish - The Living Museum of the North

  Beamish
  Beamish - The Living Museum of the North is een museum in Beamish. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, landbouw, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, industrie, architectuur en archieven.
 25. Bletchley Park25

  Bletchley Park

  Bletchley
  Bletchley Park is een museum in Bletchley. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Wetenschap en Technologie, Architectuur, Wapens en Oorlog, Persoonlijkheden en Sociale Geschiedenis.
 26. Historic Dockyard Chatham26

  Historic Dockyard Chatham

  Chatham
  Historic Dockyard Chatham is een museum in Chatham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, sociale geschiedenis, wapens en oorlog, persoonlijkheden, wetenschap en technologie, archieven, maritiem, schone kunsten en landvervoer.
 27. Salisbury Cathedral27

  Salisbury Cathedral

  Salisbury
 28. Stonehenge28

  Stonehenge

  Amesbury
  Stonehenge is een museum in Amesbury. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde.
 29. Merseyside Maritime Museum29

  Merseyside Maritime Museum

  Liverpool
  Merseyside Maritime Museum is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Landvervoer, Maritiem, Persoonlijkheden, Archieven, Schone Kunsten, Wapens en Oorlog, Kostuum en Textiel en Wereldculturen.
 30. Brooklands Museum30

  Brooklands Museum

  Weybridge
  Brooklands Museum is een museum in Weybridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer, Design, Schone Kunsten, Kostuum en Textiel, Sociale Geschiedenis, Sport, Archieven, Luchtvaart, Wapens en Oorlog, Industrie, Wetenschap en Technologie en Persoonlijkheden.
 31. Ashmolean Museum31

  Ashmolean Museum

  Oxford
  Ashmolean Museum is een museum in Oxford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, decoratieve en toegepaste kunst, wereldculturen, oudheidkunde en schone kunsten.
 32. World Museum32

  World Museum

  Liverpool
  World Museum is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wereldculturen, decoratieve en toegepaste kunst, wetenschap en technologie, munten en medailles, persoonlijkheden, oudheidkunde, kostuum en textiel en archieven.
 33. Whitby Abbey33

  Whitby Abbey

  Whitby
  Hoog op een klif boven de badplaats Whitby liggen de stompvormige overblijfselen van Whitby Abbey. Whitby Abbey werd in 657 gesticht door St. Hilda en is in de loop der jaren een bruisende nederzetting geweest, een begraafplaats voor koningen, een woonplaats voor heiligen en inspiratiebron voor Bram
 34. Black Country Living Museum34

  Black Country Living Museum

  Dudley
  Black Country Living Museum is een museum in Dudley. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, landvervoer, industrie, kostuum en textiel, sociale geschiedenis, wetenschap en technologie, persoonlijkheden en rivieren.
 35. Kenilworth Castle35

  Kenilworth Castle

  Kenilworth
  Kenilworth Castle and Elizabethan Garden bestaat uit ruïnes die vooral bekend zijn als het huis van Robert Dudley, de grote liefde van koningin Elizabeth I. Dudley bouwde hier een sierlijk paleis om indruk te maken op zijn koningin in 1575. Treed in de voetsporen van koningin Elizabeth I in de authe
 36. Lincoln Castle36

  Lincoln Castle

  Lincoln
  In de tijd van Normandië was Lincoln de derde stad van het koninkrijk in welvaart en belang. In 1068, twee jaar na de Slag bij Hastings, begon Willem de Veroveraar met de bouw van Lincoln Castle op een plaats die al sinds de Romeinse tijd werd bewoond. 900 jaar lang werd het kasteel gebruikt als r
 37. Leeds Castle37

  Leeds Castle

  Maidstone
  Leeds Castle is een museum in Maidstone. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis en Wapens en Oorlog.
 38. Royal Armouries38

  Royal Armouries

  Leeds
  Royal Armouries is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog en archieven.
 39. The Mary Rose39

  The Mary Rose

  Portsmouth
  Mary Rose Museum is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, geneeskunde, wapens en oorlog, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst, wetenschap en technologie, munten en medailles, muziek, maritiem, kostuum en textiel en
 40. St Michael's Mount40

  St Michael's Mount

  Marazion
  St Michael's Mount is een museum in Marazion. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, schone kunsten, wapens en oorlog, kostuum en textiel, maritiem en decoratieve en toegepaste kunst.
 41. Carisbrooke Castle41

  Carisbrooke Castle

  Newport
 42. IWM Duxford42

  IWM Duxford

  Duxford
  IWM Duxford is Europa's grootste luchtvaartmuseum met meer dan 300 tentoongestelde vliegtuigen en voorwerpen. Bekijk Spitfires en Hurricanes van dichtbij, bekijk een deel van het originele vliegtuig van de gebroeders Wright, loop door de Concorde, voel u in het nauw gedreven door de afmetingen van e
 43. Coventry Transport Museum43

  Coventry Transport Museum

  Coventry
  Coventry Transport Museum is een museum in Coventry. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer en archieven.
 44. Bolton Abbey44

  Bolton Abbey

  Bolton Abbey
  Bolton Abbey ligt in het hart van de Yorkshire Dales aan de oevers van de rivier de Wharfe. Met iets minder dan 30.000 hectare prachtig landschap, meer dan 80 mijl aan wandelpaden en voldoende ruimte om rond te rennen en van de frisse lucht te genieten, is er voor alle leeftijden iets te doen. Verke
 45. Royal Air Force Museum, London45

  Royal Air Force Museum, London

  Edgware
  Royal Air Force Museum, London is een museum in Edgware. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, archieven, persoonlijkheden, kostuum en textiel, wapens en oorlog, wetenschap en technologie en luchtvaart.
 46. Treasurer's House, York46

  Treasurer's House, York

  York
  Treasurer's House, York is een museum in York. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en persoonlijkheden.
 47. Blists Hill Victorian Town47

  Blists Hill Victorian Town

  Madeley
  Blists Hill Victorian Town is een museum in Madeley. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, archieven, kostuum en textiel, geneeskunde, landvervoer en wetenschap en technologie.
 48. HMS Belfast48

  HMS Belfast

  Londen
  HMS Belfast is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wapens en Oorlog en Maritiem.
 49. Tintagel Castle49

  Tintagel Castle

  Tintagel
 50. Birmingham Museum and Art Gallery50

  Birmingham Museum and Art Gallery

  Birmingham
  Birmingham Museum and Art Gallery is een museum in Birmingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst, munten en medailles, schone kunsten, oudheidkunde, wereldculturen, muziek, archieven, speelgoed en hobby's
 51. Warwick Castle51

  Warwick Castle

  Warwick
  Warwick Castle is een museum in Warwick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Architectuur en Wapens en Oorlog.
 52. The Tank Museum52

  The Tank Museum

  Bovington
  The Tank Museum is een museum in Bovington. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Munten en Medailles, Landvervoer, Kostuum en Textiel, Fotografie, Sociale Geschiedenis, Persoonlijkheden, Oudheidkunde, Wapens en Oorlog, Schone Kunsten en Archieven.
 53. Fountains Abbey53

  Fountains Abbey

  Ripon
  Cisterciënzer abdij, Georgiaanse watertuin en middeleeuws hertenpark.
 54. Bamburgh Castle54

  Bamburgh Castle

  Bamburgh
 55. The Fitzwilliam Museum55

  The Fitzwilliam Museum

  Cambridge
  The Fitzwilliam Museum is een museum in Cambridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, wapens en oorlog, schone kunsten en muziek.
 56. Mary Arden's Farm56

  Mary Arden's Farm

  Wilmcote
  Mary Arden's Farm is een museum in Wilmcote. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis, muziek, natuurwetenschappen en landvervoer.
 57. Imperial War Museum North57

  Imperial War Museum North

  Stretford
  Imperial War Museum North is een museum in Stretford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van luchtvaart, sociale geschiedenis, wapens en oorlog en maritiem.
 58. National Coal Mining Museum for England58

  National Coal Mining Museum for England

  Wakefield
  National Coal Mining Museum for England is een museum in Wakefield. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, schone kunsten, industrie, natuurwetenschappen, wetenschap en technologie en sociale geschiedenis.
 59. Hadrian's Wall and Housesteads Fort59

  Hadrian's Wall and Housesteads Fort

  Bardon Mill
  Hadrian's Wall and Housesteads Fort is een museum in Bardon Mill. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde.
 60. Cragside60

  Cragside

  Rothbury
  Cragside is een museum in Rothbury. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, wapens en oorlog, natuurwetenschappen, maritiem, wetenschap en technologie, schone kunsten en persoonlijkheden.
 61. Birmingham Back to Backs61

  Birmingham Back to Backs

  Birmingham
  Birmingham Back to Backs is een gerestaureerd 19e-eeuws hofje van arbeiderswoningen. Het is Birmingham's laatste overgebleven hofje van rug-aan-rugwoningen. Het verhaal wordt verteld aan de hand van de ervaringen van de mensen die hier woonden en werkten en bestrijkt vier verschillende perioden, van
 62. North Yorkshire Moors Railway62

  North Yorkshire Moors Railway

  Pickering
  North Yorkshire Moors Railway is een museum in Pickering. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles, landvervoer en archieven.
 63. Hever Castle and Gardens63

  Hever Castle and Gardens

  Hever
  700 jaar geschiedenis te ontdekken in dit 13e-eeuwse romantische kasteel met dubbele ommuring, ooit het ouderlijk huis van Anne Boleyn en een belangrijke collectie Tudor-portretten, fijn meubilair, wandtapijten en kunstvoorwerpen. De natuurlijke en formele tuinen omvatten Italiaanse tuinen met een p
 64. Wollaton Hall and Park64

  Wollaton Hall and Park

  Nottingham
  Wollaton Hall and Park is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Wetenschap en Technologie, Persoonlijkheden, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Sociale Geschiedenis, Schone Kunsten en Natuurwetenschappen.
 65. Kents Cavern Prehistoric Caves65

  Kents Cavern Prehistoric Caves

  Torquay
  Kents Cavern Prehistoric Caves is een museum in Torquay. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde.
 66. Pitt Rivers Museum66

  Pitt Rivers Museum

  Oxford
  Pitt Rivers Museum is een museum in Oxford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van fotografie, wereldculturen, kostuum en textiel, muziek, godsdienst, speelgoed en hobby's, landbouw, wapens en oorlog en oudheidkunde.
 67. The Museum of Brands67

  The Museum of Brands

  Londen
  Museum of Brands, Packaging and Advertising is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van podiumkunsten, fotografie, design, speelgoed en hobby's, kostuum en textiel, landvervoer, persoonlijkheden, sociale geschiedenis, industrie, muziek, handel en commercie,
 68. Lanhydrock68

  Lanhydrock

  Bodmin
  Lanhydrock is een museum in Bodmin. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, archieven, decoratieve en toegepaste kunst en sociale geschiedenis.
 69. Corfe Castle69

  Corfe Castle

  Corfe Castle
  Corfe Castle is een museum in Corfe Castle. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, muziek, decoratieve en toegepaste kunst, archieven, oudheidkunde en schone kunsten.
 70. No 1 Royal Crescent70

  No 1 Royal Crescent

  Bath
  No 1 Royal Crescent is een museum in Bath. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, sociale geschiedenis, decoratieve en toegepaste kunst en kostuum en textiel.
 71. Eden Camp Modern History Museum71

  Eden Camp Modern History Museum

  Malton
  Eden Camp Modern History Theme Museum is een museum in Malton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van luchtvaart, landvervoer, sociale geschiedenis en wapens en oorlog.
 72. JORVIK Viking Centre72

  JORVIK Viking Centre

  York
  JORVIK Viking Centre is een museum in York. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde.
 73. Royal Air Force Museum Cosford73

  Royal Air Force Museum Cosford

  Shifnal
  Royal Air Force Museum Cosford is een museum in Shifnal. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, schone kunsten, kostuum en textiel, archieven, maritiem, landvervoer, wetenschap en technologie, sociale geschiedenis en luchtvaart.
 74. HMS Warrior 186074

  HMS Warrior 1860

  Portsmouth
  De Warrior, de trots van koningin Victoria, revolutioneerde de bouw van oorlogsschepen. Aangedreven door stoom en zeilen, was ze het grootste en snelste schip van haar tijd. Haar meest radicale innovatie was haar citadel - een gepantserde doos waarin haar kanonnen waren ondergebracht.
 75. Museum of London Docklands75

  Museum of London Docklands

  Londen
  Museum of London Docklands is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Maritiem, Handel en Commercie, Oudheidkunde, Industrie, Wereldculturen, Wapens en Oorlog en Rivieren.
 76. Severn Valley Railway76

  Severn Valley Railway

  Bewdley
  Severn Valley Railway is een museum in Bewdley. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Landvervoer en Wetenschap en Technologie.
 77. Arundel Castle and Gardens77

  Arundel Castle and Gardens

  Arundel
  Arundel Castle and Gardens is een museum in Arundel. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, architectuur, wapens en oorlog en schone kunsten.
 78. Avebury78

  Avebury

  Avebury
  Avebury is een museum in Avebury. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde.
 79. Norwich Castle Museum and Art Gallery79

  Norwich Castle Museum and Art Gallery

  Norwich
  Norwich Castle Museum and Art Gallery is een museum in Norwich. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Munten en Medailles, Wapens en Oorlog, Oudheidkunde, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Natuurwetenschappen en Schone Kunsten.
 80. Dunster Castle and Gardens80

  Dunster Castle and Gardens

  Dunster
  Dunster Castle and Gardens is een museum in Dunster. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 81. Dunham Massey81

  Dunham Massey

  Altrincham
  Dunham Massey is een museum in Altrincham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, design, godsdienst, sociale geschiedenis, architectuur, kostuum en textiel, persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 82. Old Royal Naval College82

  Old Royal Naval College

  Londen
  Old Royal Naval College is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van godsdienst, maritiem, oudheidkunde en architectuur.
 83. Streetlife Museum of Transport83

  Streetlife Museum of Transport

  Kingston upon Hull
  Streetlife Museum of Transport is een museum in Kingston upon Hull. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Archieven, Landvervoer en Sociale Geschiedenis.
 84. National Maritime Museum Cornwall84

  National Maritime Museum Cornwall

  Falmouth
  National Maritime Museum Cornwall is een museum in Falmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, sport, sociale geschiedenis, wetenschap en technologie, archieven, maritiem en schone kunsten.
 85. Attingham Park85

  Attingham Park

  Shrewsbury
 86. Scarborough Castle86

  Scarborough Castle

  Scarborough
  Scarborough Castle verdedigt een prominente landtong tussen twee baaien, met steile hellingen naar zee en slechts een smalle toegangsweg landwaarts. Speciaal gebouwde uitkijkplatforms op de kantelen bieden een panoramisch uitzicht. De 3000-jarige geschiedenis van de plaats wordt verkend in interacti
 87. National Tramway Museum87

  National Tramway Museum

  Crich
  National Tramway Museum is een museum in Crich. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, landvervoer, sociale geschiedenis en archieven.
 88. Vindolanda and Roman Army Museum88

  Vindolanda and Roman Army Museum

  Hexham
  Vindolanda and Roman Army Museum is een museum in Hexham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, munten en medailles, wapens en oorlog, archieven en kostuum en textiel.
 89. Fleet Air Arm Museum89

  Fleet Air Arm Museum

  Ilchester
  Fleet Air Arm Museum is een museum in Ilchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van luchtvaart, munten en medailles, persoonlijkheden, kostuum en textiel, maritiem, archieven, landvervoer en wapens en oorlog.
 90. Bodiam Castle90

  Bodiam Castle

  Bodiam
 91. Lancaster Castle91

  Lancaster Castle

  Lancaster
  Lancaster Castle is een museum in Lancaster. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur, Sociale Geschiedenis, Godsdienst en Rechtsorde.
 92. Greenway92

  Greenway

  Kingswear
 93. Galleries of Justice Museum93

  Galleries of Justice Museum

  Nottingham
  Galleries of Justice Museum is een museum in Nottingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, wapens en oorlog, kostuum en textiel, rechtsorde en archieven.
 94. Calke Abbey94

  Calke Abbey

  Derby
  Calke Abbey is een museum in Derby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en natuurwetenschappen.
 95. Battle Abbey95

  Battle Abbey

  Battle
  Battle Abbey is een museum in Battle. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde.
 96. Carisbrooke Castle Museum96

  Carisbrooke Castle Museum

  Newport
  Carisbrooke Castle Museum is een museum in Newport. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Munten en Medailles, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Archieven, Schone Kunsten, Maritiem, Sociale Geschiedenis, Wetenschap en Technologie, Persoonlijkheden en Kostuum en Textiel.
 97. Chartwell97

  Chartwell

  Westerham
  Chartwell is een museum in Westerham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, decoratieve en toegepaste kunst en schone kunsten.
 98. Pendennis Castle98

  Pendennis Castle

  Falmouth
  Pendennis Castle is een museum in Falmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, archieven, wapens en oorlog en decoratieve en toegepaste kunst.
 99. Brontë Parsonage Museum99

  Brontë Parsonage Museum

  Haworth
  Brontë Parsonage Museum is een museum in Haworth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Literatuur, Persoonlijkheden, Kostuum en Textiel, Muziek, Archieven, Schone Kunsten en Sociale Geschiedenis.
 100. Hall's Croft100

  Hall's Croft

  Stratford-upon-Avon
  Hall's Croft is een museum in Stratford-upon-Avon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, geneeskunde, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis en persoonlijkheden.
 101. Isle of Wight Steam Railway101

  Isle of Wight Steam Railway

  Havenstreet
  Isle of Wight Steam Railway is een museum in Havenstreet. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Landvervoer, Oudheidkunde, Archieven en Wetenschap en Technologie.
 102. Iron Bridge and Tollhouse102

  Iron Bridge and Tollhouse

  Ironbridge
 103. Nothe Fort103

  Nothe Fort

  Weymouth
  Nothe Fort is een museum in Weymouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem, kostuum en textiel, wapens en oorlog, munten en medailles en sociale geschiedenis.
 104. Sewerby Hall and Gardens104

  Sewerby Hall and Gardens

  Sewerby
  Sewerby Hall and Gardens is een museum in Sewerby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, landvervoer, wapens en oorlog, natuurwetenschappen, sociale geschiedenis, oudheidkunde, schone kunsten, maritiem en kostuum e
 105. Sudeley Castle105

  Sudeley Castle

  Winchcombe
  Sudeley Castle, gelegen tegen de achtergrond van de prachtige Cotswold Hills, is doordrenkt van geschiedenis. Met koninklijke connecties van meer dan duizend jaar heeft het een belangrijke rol gespeeld in de turbulente en veranderende tijden van het verleden van Engeland. Het kasteel was ooit de th
 106. Clifford's Tower106

  Clifford's Tower

  York
  Clifford's Tower speelde een cruciale rol in de controle over Noord-Engeland. De toren heeft een turbulent verleden en overleefde 1000 jaar van overstromingen, branden en belegeringen. Zijn oorsprong was gewelddadig: Willem de Veroveraar bouwde het kasteel voor zijn noordelijke terreurcampagne in 10
 107. STEAM - Museum of the Great Western Railway107

  STEAM - Museum of the Great Western Railway

  Swindon
  STEAM - Museum of the Great Western Railway is een museum in Swindon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Wetenschap en Technologie, Archieven, Persoonlijkheden, Kostuum en Textiel, Handel en Commercie, Architectuur, Landvervoer, Sociale Geschiedenis en Industrie.
 108. Keighley and Worth Valley Railway108

  Keighley and Worth Valley Railway

  Haworth
  De laatst overgebleven complete historische spoorlijn van Groot-Brittannië loopt van Keighley naar Oxenhope, langs een rijk stuk West Yorkshire's spoorweg- en cultureel erfgoed. Reis via Ingrow, met zijn Museum of Rail Travel, en Damems, het kleinste complete station van het land, naar Oakworth, de
 109. The Royal Mews109

  The Royal Mews

  Londen
  The Royal Mews is een rijtuig van de Britse koninklijke familie. De staatsrijtuigen en andere rijtuigen worden bewaard in The Royal Mews bij Buckingham Palace, samen met enkele paarden, samen met de modernere staatsmotorrijtuigen.
 110. Scotney Castle110

  Scotney Castle

  Lamberhurst
 111. Newcastle Castle111

  Newcastle Castle

  Newcastle upon Tyne
  Deze imposante Normandische vesting, in het centrum van Newcastle upon Tyne, is een ruige herinnering aan de turbulente geschiedenis van Noord-Engeland. Dit was geen statig huis van een baron. Newcastle Castle is een grimmige herinnering aan het koninklijk gezag, waar legers bijeenkwamen en misdadig
 112. Tyntesfield112

  Tyntesfield

  Wraxall
  Tyntesfield is een museum in Wraxall. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, architectuur en sociale geschiedenis.
 113. Royal Albert Memorial Museum and Art Gallery113

  Royal Albert Memorial Museum and Art Gallery

  Exeter
  Royal Albert Memorial Museum and Art Gallery is een museum in Exeter. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, schone kunsten, munten en medailles, natuurwetenschappen, oudheidkunde, decoratieve en toegepaste kunst en wereldculturen.
 114. Quarry Bank Mill and Styal Estate114

  Quarry Bank Mill and Styal Estate

  Styal
  Quarry Bank Mill and Styal Estate is een museum in Styal. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, kostuum en textiel, archieven, industrie, wapens en oorlog, persoonlijkheden, handel en commercie en sociale geschiedenis.
 115. Wightwick Manor and Gardens - National Trust115

  Wightwick Manor and Gardens - National Trust

  Wolverhampton
  Wightwick Manor and Gardens is een museum in Wolverhampton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en decoratieve en toegepaste kunst.
 116. Charlestown Shipwreck and Heritage Centre116

  Charlestown Shipwreck and Heritage Centre

  Charlestown
  Het centrum vertelt de geschiedenis van het duiken, de berging en de scheepswrakken vanaf de vroegste tijden tot heden. Oorspronkelijk was het een drooghuis voor porseleinaarde met ondergrondse tunnels die bezoekers kunnen verkennen. Er zijn grote collecties mineralen en oude mijnbouwapparatuur te z
 117. Sutton Hoo117

  Sutton Hoo

  Woodbridge
  Sutton Hoo is een museum in Woodbridge. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde.
 118. Great Central Railway118

  Great Central Railway

  Loughborough
  Stoomtreinen van de hoofdlijn - elk weekend het hele jaar door. De beroemde sneltreinen uit het stoomtijdperk worden opnieuw tot leven gewekt. Passagierstreinen ook op weekdagen, van juni tot augustus. Bekijk een van onze klassieke demonstratie goederen- of pakket treinen. Ontspan in het comfort van
 119. Blickling Estate119

  Blickling Estate

  Blickling
  Blickling Estate is een museum in Blickling. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, archieven, kostuum en textiel en schone kunsten.
 120. Bolsover Castle120

  Bolsover Castle

  Bolsover
  Bolsover Castle is een museum in Bolsover. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur en schone kunsten.
 121. Baddesley Clinton121

  Baddesley Clinton

  Knowle
  Deze waterburcht is al sinds de 15e eeuw een toevluchtsoord, waar vervolgde katholieken werden ondergebracht in de drie priesterholen. De familie Ferrers was 500 jaar lang de thuisbasis van dit huis. De vredige tuinen omvatten visvijvers, een romantisch meer en een ommuurde tuin vol kleuren voor elk
 122. Museum of Lincolnshire Life122

  Museum of Lincolnshire Life

  Lincoln
  Museum of Lincolnshire Life is een museum in Lincoln. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Landvervoer, Landbouw, Wetenschap en Technologie, Wapens en Oorlog en Industrie.
 123. The Bishop's Palace123

  The Bishop's Palace

  Wells
  Dit prachtige middeleeuwse paleis is meer dan gewoon een historisch huis en tuin. Het was 800 jaar lang het thuis van de bisschoppen van Bath en Wells. Er zijn 14 hectare aan tuinen, waaronder de bronnen waaraan de stad haar naam ontleent. Bezoekers kunnen ook de privékapel van de bisschop, de ruï
 124. Lacock Abbey124

  Lacock Abbey

  Lacock
  Lacock Abbey is een huis met meer dan 800 jaar geschiedenis. Gesticht als abdij in 1232, heeft het vele verschillende personages gekend, die elk hun eigen unieke stempel op het gebouw hebben gedrukt.
 125. Knaresborough Castle and Museum125

  Knaresborough Castle and Museum

  Knaresborough
  Knaresborough Castle and Museum is een museum in Knaresborough. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Industrie en Oudheidkunde.
 126. Kirkstall Abbey126

  Kirkstall Abbey

  Leeds
  Kirkstall Abbey is een museum in Leeds. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur, Godsdienst en Oudheidkunde.
 127. Chesters Roman Fort and Museum127

  Chesters Roman Fort and Museum

  Chollerford
  Chesters Roman Fort and Museum is een museum in Chollerford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van munten en medailles en oudheidkunde.
 128. Rievaulx Abbey128

  Rievaulx Abbey

  Helmsley
  Rievaulx Abbey is een museum in Helmsley. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst.
 129. South Devon Railway Museum129

  South Devon Railway Museum

  Buckfastleigh
 130. Oxford Castle Unlocked130

  Oxford Castle Unlocked

  Oxford
  Oxford Castle Unlocked is een museum in Oxford. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van rechtsorde, persoonlijkheden, sociale geschiedenis, godsdienst en architectuur.
 131. Audley End House and Gardens131

  Audley End House and Gardens

  Saffron Walden
  Audley End House and Gardens is een museum in Saffron Walden. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen, schone kunsten, decoratieve en toegepaste kunst, kostuum en textiel en wereldculturen.
 132. Milestones - Hampshire's Living History Museum132

  Milestones - Hampshire's Living History Museum

  Basingstoke
  Milestones - Hampshire's Living History Museum is een museum in Basingstoke. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, handel en commercie, kostuum en textiel, architectuur, wetenschap en technologie, speelgoed en hobby's, fotografie, sociale geschiedenis, archieven,
 133. Romney, Hythe and Dymchurch Railway133

  Romney, Hythe and Dymchurch Railway

  Littlestone
  Voor het eerst opengesteld voor het verkeer in juli 1927 als 's werelds kleinste openbare spoorweg' en nu over een afstand van 13,5 mijl van de pittoreske Cinque Port van Hythe, vlakbij de kanaaltunnel, naar de vissershuisjes en vuurtorens in Dungeness.
 134. North Norfolk Railway134

  North Norfolk Railway

  Sheringham
  North Norfolk Railway is een museum in Sheringham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, archieven, industrie, sociale geschiedenis en landvervoer.
 135. Rochester Castle135

  Rochester Castle

  Rochester
  Rochester Castle is een museum in Rochester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur.
 136. Little Moreton Hall136

  Little Moreton Hall

  Congleton
  Little Moreton Hall is een museum in Congleton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 137. Stowe137

  Stowe

  Buckingham
  Stowe is een museum in Buckingham. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van oudheidkunde, architectuur, design en decoratieve en toegepaste kunst.
 138. British Motor Museum138

  British Motor Museum

  Gaydon
  British Motor Museum is een museum in Gaydon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven en landvervoer.
 139. Royal Armouries, Fort Nelson139

  Royal Armouries, Fort Nelson

  Portchester
  Royal Armouries, Fort Nelson is een museum in Portchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur, Sociale Geschiedenis, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Wapens en Oorlog en Oudheidkunde.
 140. Tatton Park140

  Tatton Park

  Knutsford
 141. Ightham Mote141

  Ightham Mote

  Ivy Hatch
  Ightham Mote is een museum in Ivy Hatch. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, wapens en oorlog, persoonlijkheden, kostuum en textiel, muziek en schone kunsten.
 142. Cotehele142

  Cotehele

  Saint Dominick
  Cotehele is een museum in Saint Dominick. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van kostuum en textiel, wapens en oorlog, decoratieve en toegepaste kunst, sociale geschiedenis en schone kunsten.
 143. Cotehele Mill143

  Cotehele Mill

  Saltash
  Cotehele Mill is een museum in Saltash. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis en landvervoer.
 144. Geevor Tin Mine Museum and Heritage Centre144

  Geevor Tin Mine Museum and Heritage Centre

  Pendeen
  Geevor, gelegen te midden van het dramatische landschap van de Atlantische kust van Cornwall, is de grootste site over de geschiedenis van de mijnbouw in het Verenigd Koninkrijk. Hier kunt u zien hoe tin werd gedolven en vervolgens verwerkt.
 145. Sally Lunn's Historic Eating House and Museum145

  Sally Lunn's Historic Eating House and Museum

  Bath
 146. Weald & Downland Open Air Museum146

  Weald & Downland Open Air Museum

  Singleton
  Weald & Downland Open Air Museum is een museum in Singleton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, architectuur, sociale geschiedenis, industrie en landbouw.
 147. Bosworth Battlefield Heritage Centre and Country Park147

  Bosworth Battlefield Heritage Centre and Country Park

  Sutton Cheney
  Bosworth Battlefield Heritage Centre and Country Park is een museum in Sutton Cheney. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, sociale geschiedenis en oudheidkunde.
 148. People's History Museum148

  People's History Museum

  Manchester
  People's History Museum is een museum in Manchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design, fotografie, kostuum en textiel, industrie, podiumkunsten, schone kunsten, archieven, munten en medailles, persoonlijkheden, handel en commercie, sociale geschiedenis, muziek en
 149. The Needles Old Battery and New Battery149

  The Needles Old Battery and New Battery

  Totland
  De Old Battery, gebouwd in 1862 na de dreiging van een Franse invasie, is een fort gelegen aan de uiterste westelijke rand van het eiland. Het bevat tentoonstellingen over zijn betrokkenheid bij beide wereldoorlogen, plus twee originele geweerlopen die op de paradeplaats worden tentoongesteld. Een o
 150. Lydiard House150

  Lydiard House

  Swindon
  Lydiard House is een museum in Swindon. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, decoratieve en toegepaste kunst, persoonlijkheden en schone kunsten.
 151. The Great Hall and Round Table151

  The Great Hall and Round Table

  Winchester
  The Great Hall and Round Table is een museum in Winchester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur en oudheidkunde.
 152. Warkworth Castle and Hermitage152

  Warkworth Castle and Hermitage

  Warkworth
  De kruisvormige donjon was de thuisbasis van 'Harry Hotspur', door Shakespeare vereeuwigd als rebellenheer, en de vloek van de Schotse rovers.
 153. Hastings Fishermen's Museum153

  Hastings Fishermen's Museum

  Hastings
  Hastings Fishermen's Museum is een museum in Hastings. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van maritiem en archieven.
 154. International Slavery Museum154

  International Slavery Museum

  Liverpool
  International Slavery Museum is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Maritiem, Sociale Geschiedenis, Industrie en Wereldculturen.
 155. Ripley Castle155

  Ripley Castle

  Harrogate
 156. Walmer Castle and Gardens156

  Walmer Castle and Gardens

  Walmer
  Walmer Castle and Gardens is een museum in Walmer. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, decoratieve en toegepaste kunst en persoonlijkheden.
 157. Lindisfarne Castle157

  Lindisfarne Castle

  Berwick-upon-Tweed
  Lindisfarne Castle is een museum in Berwick-upon-Tweed. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur.
 158. Ramsgate Tunnels158

  Ramsgate Tunnels

  Ramsgate
 159. Montacute House159

  Montacute House

  Montacute
  Montacute House is een museum in Montacute. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, kostuum en textiel en architectuur.
 160. Stokesay Castle160

  Stokesay Castle

  Craven Arms
  Stokesay Castle is het best bewaarde 13e-eeuwse versterkte landhuis in Engeland. Het biedt bezoekers een blik in een ver verleden, toen kracht en elegantie werden gecombineerd. Gelegen in een vredig landschap vlakbij de grens met Wales, vormt Stokesay Castle een schilderachtig geheel met zijn in vak
 161. Durham Castle161

  Durham Castle

  Durham
  Het kasteel, dat in het hart van het werelderfgoed van Durham ligt en sinds de 11e eeuw onafgebroken bewoond is geweest, is nu de thuisbasis van de studenten van University College, een onderdeel van de Durham University. Bezoeken aan Durham Castle zijn alleen met een rondleiding. De rondleidingen
 162. Goodrich Castle162

  Goodrich Castle

  Goodrich
 163. Victoria Tunnel163

  Victoria Tunnel

  Newcastle upon Tyne
  De Victoria Tunnel is een volledig bewaard gebleven 19e-eeuwse wagonweg onder de stad van de Town Moor naar de Tyne, om steenkool van de Spital Tongues (Leazes Main) Colliery naar de rivier te vervoeren en was in gebruik tussen 1842 en de jaren 1860. De Tunnel werd omgebouwd tot schuilkelder om de
 164. Lincolnshire Aviation Heritage Centre164

  Lincolnshire Aviation Heritage Centre

  Spilsby
  Lincolnshire Aviation Heritage Centre is een museum in Spilsby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Luchtvaart, Landvervoer en Wapens en Oorlog.
 165. Wellcome Collection165

  Wellcome Collection

  Londen
  Wellcome Collection is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, wetenschap en technologie, geneeskunde, schone kunsten, wapens en oorlog en natuurwetenschappen.
 166. Clearwell Caves - Ancient Iron Mines166

  Clearwell Caves - Ancient Iron Mines

  Coleford
  De showgrotten maken deel uit van een uitgebreid natuurlijk grottensysteem, waar ijzererts werd gedolven om een van de meest complexe en oudste mijnen van Groot-Brittannië te vormen; ze dateren van meer dan 4.500 jaar geleden, toen mijnwerkers in de neolithische tijd naar okerpigmenten groeven. Neg
 167. Preston Park Museum and Grounds167

  Preston Park Museum and Grounds

  Stockton-on-Tees
  Preston Hall, een voormalige herenresidentie in de Georgische tijd en het voormalige huis van industriemagnaat Robert Ropner, ligt aan de rivier de Tees en herbergt een gevarieerde collectie schatten van Teesside. Hier kunt u meer te weten komen over de mensen die er hebben gewoond, de gevarieerde m
 168. Gladstone Pottery Museum168

  Gladstone Pottery Museum

  Stoke-on-Trent
  Gladstone Pottery Museum is een museum in Stoke-on-Trent. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Decoratieve en Toegepaste Kunst, Industrie, Sociale Geschiedenis, Archieven en Wetenschap en Technologie.
 169. The Workhouse, Southwell169

  The Workhouse, Southwell

  Southwell
  The Workhouse, Southwell is een museum in Southwell. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van architectuur, sociale geschiedenis, kostuum en textiel en rechtsorde.
 170. Cockington Court170

  Cockington Court

  Torquay
  Het historische Cockington Court ligt op slechts 1,5 km van de kust van Torquay, in een landschapspark van 460 acres. Het is de thuisbasis van een groeiend aantal bekwame ambachtslieden - kijk hoe ze werken en geniet misschien van een beetje winkeltherapie in hun ateliers. Dankzij nieuwe financierin
 171. The Vyne171

  The Vyne

  Sherborne Saint John
  The Vyne is een museum in Sherborne Saint John. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, schone kunsten, sociale geschiedenis, kostuum en textiel, oudheidkunde en architectuur.
 172. The Geffrye Museum of the Home172

  The Geffrye Museum of the Home

  Londen
  The Geffrye Museum of the Home is een museum in Londen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van design, sociale geschiedenis, archieven, schone kunsten en decoratieve en toegepaste kunst.
 173. Great North Museum Hancock173

  Great North Museum Hancock

  Newcastle upon Tyne
  Great North Museum Hancock is een museum in Newcastle upon Tyne. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, natuurwetenschappen, archieven, wereldculturen en oudheidkunde.
 174. The D-Day Story174

  The D-Day Story

  Portsmouth
  D-Day Museum and Overlord Embroidery is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Kostuum en Textiel, Archieven, Landvervoer, Maritiem en Wapens en Oorlog.
 175. Royal navy Submarine Museum at Portsmouth Historic Dockyard175

  Royal navy Submarine Museum at Portsmouth Historic Dockyard

  Portsmouth
  Royal navy Submarine Museum at Portsmouth Historic Dockyard is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, schone kunsten, wapens en oorlog, kostuum en textiel, munten en medailles, persoonlijkheden, wetenschap en technologie, maritiem, sociale
 176. Lady Lever Art Gallery176

  Lady Lever Art Gallery

  Birkenhead
  Lady Lever Art Gallery is een museum in Birkenhead. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wapens en oorlog, decoratieve en toegepaste kunst, archieven, schone kunsten, wereldculturen en kostuum en textiel.
 177. Time and Tide Museum of Great Yarmouth Life177

  Time and Tide Museum of Great Yarmouth Life

  Great Yarmouth
  Time and Tide Museum of Great Yarmouth Life is een museum in Great Yarmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Schone Kunsten, Handel en Commercie, Persoonlijkheden, Archieven, Architectuur, Kostuum en Textiel, Oudheidkunde, Wapens en Oorlog, Industrie, Maritiem, Munten e
 178. Saltram178

  Saltram

  Plympton
 179. Woodhorn Museum and Northumberland Archives179

  Woodhorn Museum and Northumberland Archives

  Ashington
  Woodhorn Museum and Northumberland Archives is een museum in Ashington. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, industrie, sociale geschiedenis, schone kunsten, kostuum en textiel, natuurwetenschappen en wetenschap en technologie.
 180. Cheddar Gorge180

  Cheddar Gorge

  Cheddar
  Cheddar Man Museum of Prehistory verkent 40.000 jaar Britse prehistorie, met demonstraties van overlevingstechnieken uit het stenen tijdperk en grotkunst.
 181. Lowther Castle & Gardens181

  Lowther Castle & Gardens

  Lowther
 182. Rufford Abbey and Country Park182

  Rufford Abbey and Country Park

  Ollerton
  Rufford Abbey and Country Park is een museum in Ollerton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Architectuur, Decoratieve en Toegepaste Kunst en Godsdienst.
 183. M Shed183

  M Shed

  Bristol
 184. Berrington Hall184

  Berrington Hall

  Berrington
 185. Fishbourne Roman Palace & Gardens185

  Fishbourne Roman Palace & Gardens

  Fishbourne
  Fishbourne Roman Palace is een museum in Fishbourne. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en oudheidkunde.
 186. Framlingham Castle186

  Framlingham Castle

  Framlingham
 187. A la Ronde187

  A la Ronde

  Exmouth
  A la Ronde is een museum in Exmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Sociale Geschiedenis, Natuurwetenschappen en Decoratieve en Toegepaste Kunst.
 188. Tattershall Castle188

  Tattershall Castle

  Tattershall
  Tattershall Castle is een museum in Tattershall. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven, sociale geschiedenis, oudheidkunde, kostuum en textiel en schone kunsten.
 189. Chedworth Roman Villa189

  Chedworth Roman Villa

  Cheltenham
  De overblijfselen van een van de grootste Romeinse villa's in Groot-Brittannië geven een beeld van die periode. De site werd in 1864 ontdekt door een plaatselijke jachtopziener en vervolgens opgegraven. Meer dan anderhalve kilometer muur, mozaïeken, twee badhuizen, hypocausta's, een waterheiligdom e
 190. New Walk Museum and Art Gallery190

  New Walk Museum and Art Gallery

  Leicester
  New Walk Museum and Art Gallery is een museum in Leicester. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten, wereldculturen, decoratieve en toegepaste kunst, natuurwetenschappen en oudheidkunde.
 191. Old Sarum191

  Old Sarum

  Salisbury
  Het grote aardwerk van Old Sarum staat in de buurt van Salisbury aan de rand van de krijtvlakten van Wiltshire. De wallen werden rond 500 v. Chr. opgeworpen door volkeren uit de ijzertijd en later bezet door de Romeinen, de Saksen en vooral de Noormannen. Vandaag roepen de overblijfselen van het pre
 192. Grace Darling Museum192

  Grace Darling Museum

  Bamburgh
  Grace Darling Museum is een museum in Bamburgh. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden en sociale geschiedenis.
 193. Coughton Court193

  Coughton Court

  Alcester
  Coughton Court is een Tudorhuis gelegen in 25 hectare landschapstuinen in Alcester, Warwickshire. In de loop van zijn geschiedenis is het huis getuige geweest van enkele van de meest bepalende momenten in de Britse geschiedenis - van het hof van Henry VIII tot het buskruitcomplot van 1605. De tuinen
 194. Whitby Museum194

  Whitby Museum

  Whitby
  Whitby Museum is een museum in Whitby. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Wetenschap en Technologie, Persoonlijkheden, Sociale Geschiedenis, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Wapens en Oorlog, Munten en Medailles, Natuurwetenschappen, Maritiem, Wereldculturen,
 195. Milton Keynes Museum195

  Milton Keynes Museum

  Wolverton
  Milton Keynes Museum is een museum in Wolverton. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van wetenschap en technologie, landvervoer, landbouw, industrie, archieven, handel en commercie en sociale geschiedenis.
 196. Blackwell The Arts and Crafts House196

  Blackwell The Arts and Crafts House

  Bowness-on-Windermere
  Blackwell The Arts and Crafts House is een museum in Bowness-on-Windermere. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en architectuur.
 197. 197

  St George's Hall

  Liverpool
  St George's Hall is een museum in Liverpool. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst en architectuur.
 198. National Museum of the Royal Navy at Portsmouth Historic Dockyard198

  National Museum of the Royal Navy at Portsmouth Historic Dockyard

  Portsmouth
  National Museum of the Royal Navy at Portsmouth Historic Dockyard is een museum in Portsmouth. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van fotografie, landvervoer, archieven, schone kunsten, persoonlijkheden, oudheidkunde, kostuum en textiel, wapens en oorlog, munten en medailles,
 199. Torre Abbey Historic House and Gardens199

  Torre Abbey Historic House and Gardens

  Torquay
  Torre Abbey Historic House and Gardens is een museum in Torquay. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, munten en medailles, wapens en oorlog, schone kunsten, sociale geschiedenis, archieven, decoratieve en toegepaste kunst, oudheidkunde, maritiem en godsdien
 200. Moseley Old Hall200

  Moseley Old Hall

  Wolverhampton

Alle musea in Engeland